- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.301
kızlar bende daha tek işaret parmagı birinci bogumundayım reglimde yeni bitti ama sanki olmuyo..parmagımı ne tarafa iticegimi bulamıyorum hala .. napıcam yaaa? elab, yasemina , mila ve diğer tecrübeliler yardımcı olun lütfenn kızlar
kızlar bende daha tek işaret parmagı birinci bogumundayım reglimde yeni bitti ama sanki olmuyo..parmagımı ne tarafa iticegimi bulamıyorum hala .. napıcam yaaa? elab, yasemina , mila ve diğer tecrübeliler yardımcı olun lütfenn kızlar
canım serçe parmağını yapmışmıydın
parmağını birinci boğumdan sonra aşağı doğru yani popo yönüne itersen rahatlıkla olur....
çok aferdersnz ama sanki bana vajina deliği yukarıdaymış gibime geliyor o da acıycak diye ödüm kopuyor yönü bulamıyorum işaret parmakla denerken o gün stresten öldüm vazgectm bıraktım sonra denerim dedim tam olarak ne yön ve herkeste aynımı dır
su an okadar umitsizim ki
çok aferdersnz ama sanki bana vajina deliği yukarıdaymış gibime geliyor o da acıycak diye ödüm kopuyor yönü bulamıyorum işaret parmakla denerken o gün stresten öldüm vazgectm bıraktım sonra denerim dedim tam olarak ne yön ve herkeste aynımı dır
Arkadaşlar anestol kremden bahsetmişti bende p.... denemesi yaparken surerim diye dusunerekten aldım bide tekrardan size sorayım dedim acaba kullansam mi yoksa hiç bulasmasammi karar veremedim öneride bulinurmusunuz
allah razı olsun serap, karamsar ve bana cevap veren diğer kılzardan da cok saolun eksik olmayın inşallah biririmze ümit olucaz barasırcaz böle böle..tecrübeliler biraz paylaşımda bulunurmusunuz.. bende 6 aylık evliyim ve egzersizde 3. günüm işaret parmak briinci bogumda kaldım tıkandım daha ötesi yok gibi yapamıyorum mumu da denedim mümkünatı yok mum hiç olmuyor kontrol edemedğim için galiba... bir de vajina hep popo yönüne dogru degil mi egzersiz de... peki gercek p...s denemesinde napcaz ozamanda mı aynı yöne iticez bir de baska beynimze olumlu anlamda nasıl sinyaller telkinler verebilriz..
milacım cok sevndim hayrlı olsun yendigine ne güzell bize de umut oluyo buu... acaba bu stres bitcek miii ahh ahhh biz lerde yencekmiyiz inaşşalah ..
canım mrb egzersizde bana kalırsa en rahatı parmk yönünü fark edebiliyosun parmakla içini keşfediyosun yani işaret parmağını 1 boğum aldıysan hepsinide alabilirsin sanırım 1 boğumdan sonr kastın yada nefes alıp verirken iice ıkınmadın mı jellersen mutlaka girer orayı kasmazsan parmak çok kolay giiryo bende başta sen gibi hiç itemiyodum ama egzersizde 2-3 gün sonra çok rhat almaya başladım 2 parmağımı yani denicen pes etmiceksin canım ancak öle ilerler
Arkadaşlar anestol kremden bahsetmişti bende p.... denemesi yaparken surerim diye dusunerekten aldım bide tekrardan size sorayım dedim acaba kullansam mi yoksa hiç bulasmasammi karar veremedim öneride bulinurmusunuz
nerdesin kız ne yaptın bakim
teşekkür ederim canımm hiç düşündüğüm gibi bişi değilmiş inan. klasik olcak ama olduktan sonra bu muymus diyosun. sen de yaşayıp görceksin inşallah.ama tek şart egzersizzzz :118:
dogru sölüyosun canm egzersiz sart iste istikrarlı olmak gerekiyor ben birgün tam azimleniyorum tamma basarcam diyorum egzersiz de diger gün olmayınca hemen boynumu büküp vazgeciyorum pes ediyom sil baştan sonraa ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?