Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hiimm evet tahriş mantar vs. Olabiliyomus anestol krem sürünce neyse hiç bulasmayayim en iyisi jelle devam edeyim inşallah başaracağız yapacağız yeneceğiz biz bu illeti vajinismus dan daha güçlüyüz el birliğiyle hepimiz başaracağız ve başkalarınida cesaretlendirecegiz yendiğimiz hikayemizle allahım hepimizin yardımcısı olsun biz tevekkulumuzu yapiyoruz allahım yardımcı oluyo çok şükür

allah razı olsun mila cok saolll moral oldu bir de sunu sorcam ıkınmak sart mı bir de ıkınınca nasıl gircek ki ehm şöyle kii kaslar kapanmıyor mu bu sefer de.. ıkınmaktan dolayıı giriş zor olmaz mı egzersiz de..

hayır canım tam tersine ıkınınca kasların rahatlar we vajina girişin açılır. illa şart değil elbette ama zorlandığın yerde deneyebilirsin.

teşekkür ederim canımm hiç düşündüğüm gibi bişi değilmiş inan. klasik olcak ama olduktan sonra bu muymus diyosun. sen de yaşayıp görceksin inşallah.ama tek şart egzersizzzz :118:

Canım gözün aydın , darısı bizlere :) ya birde bişe soracağım bugün 9 cm deneme yaptım biraz zorladı ve kan geldi bir kaç damla normalmi bundan sonra gelirmi

Milacim emla gibi buluşturan bi krem amma aldım denemedim hiç evet denemeyecegimde p....... denemesinde beklenmedik durumlar çıkma ihtimali var dediğin gibi jelle devam

Canım gözün aydın , darısı bizlere :) ya birde bişe soracağım bugün 9 cm deneme yaptım biraz zorladı ve kan geldi bir kaç damla normalmi bundan sonra gelirmi

inşallah serapcım en yakın zamanda siz de yaşarsınız bu mutluluğu.maşallah ne çabuk ilerlemişsin sen tü tü tü önemli bişi değildir kan muhtemelen tahriş olmuştur ondandır canım takma kafana

inşallah serapcım en yakın zamanda siz de yaşarsınız bu mutluluğu.maşallah ne çabuk ilerlemişsin sen tü tü tü önemli bişi değildir kan muhtemelen tahriş olmuştur ondandır canım takma kafana

Amin canım , çok şükür ama canım yanıyo zorlanıyorum, bi baskı hissettim, tuvalettede bir kaç damla kan geldi , sanırım kızlığım bozuldu

birde devam edeyim mi yara olduysa iyileşmesinimi bekleyeyim ?

sanmıorum canım ya ne yarası zar dediğin ne ki doku sadece. normalde kızlık bozulunca üç güne kadar kan gelme ihtimali warmış normalmiş bu ben de yeni öğrendim.acı ağrı hissetmiosan egzersizine dewam et derim ben

Arkadaşlar biraz önce 9 cm ile deneme yaptım , canım yandı ve tuvalette bir kaç damla kan geldi , kızlık zarım mı bozuldu yara olduysa
eğer iyileşmesini bekleyeyim mi yoksa devam mı edeyim ? cevap verin lütfen

Haklısın canım ama, hep derlerya gerdekten sonra kanama olunca bir kaç gün iyileşmesini bekleyin diye , benimkide bozuldu sanırım

Haklısın canım ama, hep derlerya gerdekten sonra kanama olunca bir kaç gün iyileşmesini bekleyin diye , benimkide bozuldu sanırım

canım hep o "hep derler ya" cümlesi yüzünden gelmio mu bunlar başımıza. acı dediler kan dediler ağrı dediler vajili olduk. ben burda we arkadaşlarımdan çok duydum kan geldikten sonraki gün tekrar ilişki yaşayanlar war.ben de bir gün arayla denedim. hiçbişi yok canım merka etme

Tamam canım ,peki 9cm aparatta kan gelmesi normal mi

serapcım canm okudum yazdıklarını inaşşalah yenersin bu skınıtını karsılıgını alıcaksın inanıyorum allahın izniyle..kafana takma sakın eşinle beraber oldugunuz da da inşallah sorunsuz olur yenersin ve hepimiz yeneriz inşallah

Tamam canım ,peki 9cm aparatta kan gelmesi normal mi

normal canım 9 cm nerdeyse bi penis kalınlığında.ki zaten 10 cmden sonra eş denemesi uygundur diyoruz düşün artık. bazen egzersizlerle zar esneyip kan gelmeyebiliyor bazen de egzersiz yaparken geliyor.kişiden kişiye değişiyor tabi.takma kafana bence endişelencek bişi yoktur.egzersizlerine odaklan sen

Tamam milacığım çok sağol ilgilendiğin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…