- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.341
ayy kızlar çok mutluyummmm eşimle egzersiz yapıyorduk ve ben yine pnisin yarısını tam olmasada aldım o takılan yere kadar çok rahat aldım hemde sıfır jelsizzzzzyaa emindim başarıcaktım ama eşim dayanamadı ya boşldı uyuzzz çok kızdım onada tut kendini diye ama ne yapsın 2 saat uğraştı yine benimle ama olsun yaa çok mutluyum bu seferde eşimin üstünde benv ardım ve ay çok açık olucak ama affedin zevk ala ala girdi bu sefer ne acı ne batma ne basınç hiç birşey yoktu yaaa şok oldum bence gerçekten vucudun tam hazır olması çok önemli bu 2 dir bunu öğrendim vucut iyice gevşeyince jele falan bile ihtiyaç kalmıyormuş ki jel falan kullanmayı unuttuk oakdarki olaya odaklanmıştımm neyse yenmiş gibi mutlu oldum valla artık bu 2.ci deneme ve yine olumlu ya keşke az dayansaydı olcaktı bu sefer artık öğrendim inş. bi kaç denemeye bu iş tamam
cecemm canım çok sevindim.. süper bir gelişme bu yarı gelin olmuşsun sen.ha gayret bacım bitti bitecek :))
inşallah yaa iyice umutlandım iyice bi hallere girdim yani inanıyorum artık herşey bana bağlı inşallah bi kaç denemeye olacak bu işşş...
sen nasılsın nasıl gidiyor alışabildinmi canımmm bi rahatsızlığın şikayetin yanma batma basınç bu gibi şeyler ne durumdaa
olacak tabi canım, çoğu bitmiş azı kalmış :)) çok şükür iyiyim ben. yendim yeneli 3-5 kez deneyebildik, şimdi regl oldum dinleniyorum :) valla ben yendim kocam hastalandı, peşinden annem ameliyat oldu. herşey üst üste geldi yaa. yapmaya fırsat bulamadım doğru düzgün. ama herşey yolunda çok şükür. denesem acaba olurmu kaygısı kalmadı çünkü 1 kez olunca geriside geliyor onu anladım. inş. bu mutluluğu sende yaşarsın canım, rabbim yardımcın olsun.
Allah razı olsun inş. canım Rabbim yardımcımız olsun ve beterinden korusun mutlu oldum seninde bu rahatlığına maşallah ne güzel annen ve eşin içinde geçmiş olsun Allah şifa versin inş. ben dahil kalan diğer arkadaşlarımızda tez zamanda yeneriz...
çok sağol canım.. Allahım bu derdi çeken herkese yardım etsin inş. vajili kimse kalmasın. iyi bak kendine canım ben çıkıyorum, iyi geceler. inş. güzel haberlerini alırız yakında
aferin kız.çok sevindim valla.olacak tabi geç bile kaldı.ayy kızlar çok mutluyummmm eşimle egzersiz yapıyorduk ve ben yine pnisin yarısını tam olmasada aldım o takılan yere kadar çok rahat aldım hemde sıfır jelsizzzzzyaa emindim başarıcaktım ama eşim dayanamadı ya boşldı uyuzzz çok kızdım onada tut kendini diye ama ne yapsın 2 saat uğraştı yine benimle ama olsun yaa çok mutluyum bu seferde eşimin üstünde benv ardım ve ay çok açık olucak ama affedin zevk ala ala girdi bu sefer ne acı ne batma ne basınç hiç birşey yoktu yaaa şok oldum bence gerçekten vucudun tam hazır olması çok önemli bu 2 dir bunu öğrendim vucut iyice gevşeyince jele falan bile ihtiyaç kalmıyormuş ki jel falan kullanmayı unuttuk oakdarki olaya odaklanmıştımm neyse yenmiş gibi mutlu oldum valla artık bu 2.ci deneme ve yine olumlu ya keşke az dayansaydı olcaktı bu sefer artık öğrendim inş. bi kaç denemeye bu iş tamam
sus kızzz şuna bakk hele kocasınada kıyamaz aman amannn oda sana kıymasında ozaman sorun yok canımmvalla bu konuda ben biraz zalimim sanırım kocacık benden çekiyo çalıştığı haldee ama neyapayım ço ktembelliğe alışıyorlar sonra evdede az işe yarasınnnn bu arada en son olacağı bu olcak sanırımmm
ayy kızlar çok mutluyummmm eşimle egzersiz yapıyorduk ve ben yine pnisin yarısını tam olmasada aldım o takılan yere kadar çok rahat aldım hemde sıfır jelsizzzzzyaa emindim başarıcaktım ama eşim dayanamadı ya boşldı uyuzzz çok kızdım onada tut kendini diye ama ne yapsın 2 saat uğraştı yine benimle ama olsun yaa çok mutluyum bu seferde eşimin üstünde benv ardım ve ay çok açık olucak ama affedin zevk ala ala girdi bu sefer ne acı ne batma ne basınç hiç birşey yoktu yaaa şok oldum bence gerçekten vucudun tam hazır olması çok önemli bu 2 dir bunu öğrendim vucut iyice gevşeyince jele falan bile ihtiyaç kalmıyormuş ki jel falan kullanmayı unuttuk oakdarki olaya odaklanmıştımm neyse yenmiş gibi mutlu oldum valla artık bu 2.ci deneme ve yine olumlu ya keşke az dayansaydı olcaktı bu sefer artık öğrendim inş. bi kaç denemeye bu iş tamam
yarı gelinnnnnn tebrikler sonunda anladın işin sende bittiğinişuna bak şuna birde zevk almış daha bitirmeden iyi bakem sevindim senin adına 3. ye gelinsin o zaman inşallah kız zaten üstte sen olunca daha kolay oluyo ve dediğin gibi vücudun hazırsa da jele falan ihtiyaç yok ben 2-3 denemede bıraktım jeli hadi bakalım yarı gelin Allah tamamına erdirsin
günaydın elabcım nasılsın
aferin kız.çok sevindim valla.olacak tabi geç bile kaldı.bak bi hele zevk almış bide canım benim çok güzel haftasonu en geç gelinsin o zaman.tamamdır bu iş. şimdiden gözünaydın deyim ben.
evet kocacığıma kıyamıyomoda bana kıymıyo kızz senin gibi zalim değilim ben akşama kadar evdesin birde adam işten geliyo onada mı iş yaptırıyon gerçekten sen bunu hakediyon
yarı gelinnnnnn tebrikler sonunda anladın işin sende bittiğinişuna bak şuna birde zevk almış daha bitirmeden iyi bakem sevindim senin adına 3. ye gelinsin o zaman inşallah kız zaten üstte sen olunca daha kolay oluyo ve dediğin gibi vücudun hazırsa da jele falan ihtiyaç yok ben 2-3 denemede bıraktım jeli hadi bakalım yarı gelin Allah tamamına erdirsin
ay inşallah canım yaa inş. dediğin gibi olurrr havalara uçarım valla olurssaa
he anladıkta bakalım bu anlama haliyle nekadar zaman beklicemmmayy inşallah birdaha böyle olurum bu şekil daha kolayd hemencecik olurrr siz dua etmeye devam edinn kızlarr tutmaya başladı inş... bu arada acıma kız acıncak hale düşürüyorlar sonra bu erkeklere güven olmazzz onlar bize bunu yapmadan biz onlara bunu yapalımmm
daha bekleme artık bir zahmet harekete geç dua ede ede bir hal olduk başkasına etseydik şimdiye çocukta doğurmuştuben kıymıyom tamam mı sen zalimsin kız bak hele adamın kafasına vuruyo eşin okusaydı bunları da o sana bunu yapsaydı
CANIMMMMM ÇOOOOOOO SEFİNDİMMMMM hahahahahha süpper olmuşş buuuuu:):) darısı başıma burnum yeni yeni iyileşiyo :))))))eşime dedim hafta sonu çalışma yapalım dye tmm dedi ama bakalım keyfiş gelirse:):)))))))bu arada ameliyattan yani anesteziden dolayı olsa gerek ben hala regl olamadım hayatımda ilk defa bi on gün falan geciktim ya ne kötüymüşayy kızlar çok mutluyummmm eşimle egzersiz yapıyorduk ve ben yine pnisin yarısını tam olmasada aldım o takılan yere kadar çok rahat aldım hemde sıfır jelsizzzzzyaa emindim başarıcaktım ama eşim dayanamadı ya boşldı uyuzzz çok kızdım onada tut kendini diye ama ne yapsın 2 saat uğraştı yine benimle ama olsun yaa çok mutluyum bu seferde eşimin üstünde benv ardım ve ay çok açık olucak ama affedin zevk ala ala girdi bu sefer ne acı ne batma ne basınç hiç birşey yoktu yaaa şok oldum bence gerçekten vucudun tam hazır olması çok önemli bu 2 dir bunu öğrendim vucut iyice gevşeyince jele falan bile ihtiyaç kalmıyormuş ki jel falan kullanmayı unuttuk oakdarki olaya odaklanmıştımm neyse yenmiş gibi mutlu oldum valla artık bu 2.ci deneme ve yine olumlu ya keşke az dayansaydı olcaktı bu sefer artık öğrendim inş. bi kaç denemeye bu iş tamam
korkma olsun tanıdık ne olucakki hem çokkk iyi dostlar kazandık burda hemde bizi en çok anlayan insanlatla yanyanayız o yüzden karşılaşsak ben sevinirim bile:)))))))Kızlar günaydıın
Bugün birkez daha öğrendim dünyanın ne kadar küçük olduğunu. Aralık anneleri adlı topicte geziniyordum ki anne adaylarından biri benim doktoruma gidiyormuşKorkmaya başladım buradan ne tanıdıklar çıkar azcık araştırma yapsak
CANIMMMMM ÇOOOOOOO SEFİNDİMMMMM hahahahahha süpper olmuşş buuuuu:):) darısı başıma burnum yeni yeni iyileşiyo :))))))eşime dedim hafta sonu çalışma yapalım dye tmm dedi ama bakalım keyfiş gelirse:):)))))))bu arada ameliyattan yani anesteziden dolayı olsa gerek ben hala regl olamadım hayatımda ilk defa bi on gün falan geciktim ya ne kötüymüşbaşım ağrıyo falan acaba dedim hamilemiyimmm:)))Ama yok çıktı:)))))))))) inşallahhhhh bu hafta sonu birlikte yeneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?