Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

korkma olsun tanıdık ne olucakki hem çokkk iyi dostlar kazandık burda hemde bizi en çok anlayan insanlatla yanyanayız o yüzden karşılaşsak ben sevinirim bile:)))))))

Burası ayrı canım. Burası özel bir topic ve buradaki herkes çok özel. Burada tanışmanın hiçbir sakıncası yok ta diğer hamilelik topiciğinde şaşırıdm doğrusu

selam ben iyiyim canım sen nasılsın?

mrb kızlar 7 aylık evliyim aslında vajinismusmuyum onuda bilmiyorum çünkü ilişkide çok olmasada rahatım kendimi telkin ediyorum ama yinede olmuyor sanki duvar varmış gibi napsam acaba

nasıl yenicemki kendimi kasmıyorum ilişki sırasında yinede tam olmuyor 2-3 cm anca alabiliyorum napcğımı şaşırdımdoktora gitsem vajinal muayene istiyck kesin o çok ürkütüyor beni hiç vajinal muayene olmadım çünkü

korkma canım.bu konunun ilk sayfasını oku.yapmaya çalış.sonra egzersizlere başlarsın.
burayı buldunsa sorun yarıya inmiştir canım.burda herkes yardımcı olur.moral motivasyon gerçekten burda yeniceksin.

canım ben gittim mesela aşağıdan bakıyo fakat hiç bişey yapmıyo kızlık zarına filan bakıyo yani herşey normalmi değilmi diye tabi vajinismus olduğum için doktor dokunduğu an kendimi kasmıştım geriye itmiştim kendimi ondan sonrada doktor bişey yapmadı evet vajinismussun deyip bana piskolog önermişti

Canım eğer kendini kasmıyorsan belkide yön sorunundan dolayı olmuyordur.

hayırlı cumalar melekler ben dün akşam 1o cm aparat hazırladım önce alamadım parmağımla biraz egzersiz yapıp tekrar aparatı denedim bu sefer oldu 12 cm falandı uzunluğu sonuna kadar aldım ama afedersiniz kakam gelmiş gibi bişey hissettim daha fazlada ilerletemedim acaba o uzunlukta normalmi o his? p...s uzunluğuda o kadardır gibime geliyor:) aparatı 10 dk beklettim içeride sonra biraz gelgit yaptım sonra çıkarttım tekrar almak istedim ama bu sefer olmadı ya tahriş oldu yada heyecandan kastım kendimi bilmiyorum

bende vajinal muayene olamam ya kızlık zarı duruyormu onuda bilmiyorum

çok iyi bi gelişme canım.sen eş denemesi yapabilirsin eğer hazırsan.
evet penis uzunluğu o civarda uzunluğa takılma.çevresi önemli.
bence bitmiş sona çok yakınsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…