Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende vajinal muayene olamam ya kızlık zarı duruyormu onuda bilmiyorum

canım eğer fiziksel bi sorunun olup olmadığını öğrenmek istiyosan bunu yapman lazım bayan bi doktor bul istersen emin ol bişey yapmıyo eğer fiziksel bişey yoksa o zaman burdan okuyarak sorarak egzersizlere başlarsın başta herkes senin gibi ama yapacak bişey yok bende hala yenemedim ama geçmişimi düşünürsen şuan çok büyük bi ilerleme var bende hala bu hastalığı yenmiş değilim ama çabalıyorum bugün akşam deneme yapcam tekrardan mesela ihmal etme canım

haklısın yenmem lazım benimde pazartesi gideyim bi doktora mecbur olcm artık muayene napayım

haklısın yenmem lazım benimde pazartesi gideyim bi doktora mecbur olcm artık muayene napayım

canım muayeneyı tavsoye edıorum mesela bende yapamıorum dıe zırlıyodum ben 2 gun once gıttım doktora benden p..nısın yarısı gırınce kan gelmıstı zar gıttı sandım meger daha % 10 u gıtmıs zarım cok kalınmıs hala duruo zar yanı bu yuzden acı cekıomusum olmuyomus ben fızıksel problemım oldugunu ogrendım eger olmazsa operasyonla alcaklar yanı en azından esımde fızıksel sorunum oldugunu ogrenınce dahada hassas oldu ve muayeneden korkma 15 sn surdu dıyebılırım ole sadece gırısı elleyerek bakıo zar oldugu ıcın bakamadı bıle dogru durust bana muayenede sadece bıaz daha serbest bırak kasıosun dedı ama ole korkcak bısey yok 15 sn surdu

aminn canım ya inşallahh nasip bakalımm artık ne olacağını kestiremiyorum pat diye oluveriyo inş. buda oluverir hemen hadi sende birşeyleri başar artık haberlerini bekliyorummm bari biraz ilerle canım ona odakla kendinii öpüyorum....

Canım gözün aydın , darısı bizlere bu sefer tam gelin ol , buda ne demekse yarı gelin tam gelin :)

amann işte en ufak birşey umut oluyo yarı gelin tam gelin çeyrek gelin bunlara bile seviniyoruzz aman adım atalımda varsın öyle olsun canım valla iş biraz dişini sıkmaya bakıyo az dayandınmı oluyo bişiyler baştan istemek lazım yatağa korkuyla girersek ve eşimizi iteklersek bu istemiyoruz anlamına geliyor istesek dayanırız bu günlerde bunu düşündüm hep istiyorsam neden itekliyoru mdiyorum bari deniyim ne olcak diyorum işte bunlar oldu sizlerde isteyin inanın isteyinki ozaman görün bakın neler oluyorr

serapcım yara falan yok az sakin ol ne yarası bi de kabuk bağlasın istersen
şaka bi yana gerçekten vajinamızı başka organlarla karıştırmamak lazım,yara falan yok yani:13:
kan meselesi de tahriş olmuş olabilir, ya da kızlıktan dolayı da olabilir bilemicem, ama sen kana falan takılma, yenmeye odaklan
10 cm e geldiğinde eş denemesi yapabilirsin, ya da eş parmağı dene bikaç kez:13:

kız sen de çeyrek gelindin yarım gelin oldun, hadi bakalım tam gelin olmaya az kaldı
şu cesaretini toplasan hiç iki saat uğraşmaya gerek kalmıcak ama neyse bi solukta alırsın istesen bak zevk bilem almışsın ayy hadi inşallah, bu hafta içinde bitir tatlışım ya valla dört gözle bekliyorum

beni kimse özlemedi mi

yesinler seni kız özlemezmiyiz benim hep gözlerim arıyo valla sizler sayesinde parça parça şeyleri beynime yükleyip gidiyorum
ay dün bi başkaydı ama 7 aylık evliyim öyle bişiy görmedimm jelsiz olması beni çok etkiledi yani jelsizde olabiliyormuş daha yenmeden bunu gördüm az kaldı inş. duanızı eksik etmeyin canımm valla bu dualarla başarıyoruz inanıyorum canımcım

ben ilk jelsiz yaptığımda sanki büyük bişey başarmışım gibiydi inan sonra tabi ara ara jele ihtiyaç duydum ama azaldı ihtiyacım ve artık tamamen jelsiz yapıyorum darısı herkesin başına valla
dualarım seninle canım inşallah yakın zamanda atlatırsın , kendini mahrum etme bu duygulardan . zaten yeterince vakit kaybettin

yarım gelin miAllahım ya koptum.tam gelin olasın inşallah cadı.dualarımız seninle herkesle inşallah vajili kimse kalmaz yarabbim
iyiyim minacım nasıl olayım bildiğin gibi sen nasılsın
bende iyiyim.hep aynı.sıkılıyorum.bi soğuk bi sıcak dengemiz bozuldu havalardan.

sorma ya benden sonra evlendin benden önce yendin bana bakk halen sürünüyom ama diyorum ya istemek önemli canım ben istiyormuşum ama bi yandanda istemiyormuşumki sallamışım böyle e eşimin rahatlığıda var tabi şimdi gerçekten istiyorum çok tuaf yaa bu nasıl bir pisikolojidir yani...
Ucunu değdiremiyorsun bir zaman öyle geçiyor..
Sonra uzunu değdirmeye başlıyorsun ve bi bakıyorsun artık her girişimde ucunu değdirmekten çekinmiyorsun..
Ve sonra ucundan biraz fazla almaya başlıyorsun ve artık hep öyle devam ediyorsun yani vucut neye alışıyorsa ondan çekinmiyor artık direk o yerden başlıyo benimkide öyle oldu valla yani demekki 1 kere yapınca hep yapılıyormuş bunuda yarım yamalak yapa yapa öğrenmiş oldum

Son düzenleme:

evet ya artık ısınır ama inşallah, evde üşüyorum ama ben daha evler ısınmadı dışarısı yanıyo burda
tabi eşim işe gitti değerlendirmek isterdik ama
bi piknik yapalım diyoruz , inşallah bozmaz havalar

valla ya şimdi bizim burasıda öyle oldu dışarısı yanıyo gibi içersii soğuk ne giyineceğimizi şaşırdık bi sabah burnum tıkalı uyanıyom diğer sabah normal tam dengesiz havalardayız bu arada aklıma bişiy geldi geçen yaz adana da resmen derimiz soyulacak derecede eriyorduk böyle yapış yapış dolaşıyorduk duş muş fayda etmiyordu 5 dk sonra yine aynı valla o sıcaklarda kaslar maslarda gevşek olur tam yenmelik zamann olurr sıcak sıcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…