- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.381
çok iyi bi gelişme canım.sen eş denemesi yapabilirsin eğer hazırsan.
evet penis uzunluğu o civarda uzunluğa takılma.çevresi önemli.
bence bitmiş sona çok yakınsın.
bende vajinal muayene olamam ya kızlık zarı duruyormu onuda bilmiyorum
canım eğer fiziksel bi sorunun olup olmadığını öğrenmek istiyosan bunu yapman lazım bayan bi doktor bul istersen emin ol bişey yapmıyo eğer fiziksel bişey yoksa o zaman burdan okuyarak sorarak egzersizlere başlarsın başta herkes senin gibi ama yapacak bişey yok bende hala yenemedim ama geçmişimi düşünürsen şuan çok büyük bi ilerleme var bende hala bu hastalığı yenmiş değilim ama çabalıyorum bugün akşam deneme yapcam tekrardan mesela ihmal etme canım
haklısın yenmem lazım benimde pazartesi gideyim bi doktora mecbur olcm artık muayene napayım
haklısın yenmem lazım benimde pazartesi gideyim bi doktora mecbur olcm artık muayene napayım
CANIMMMMM ÇOOOOOOO SEFİNDİMMMMM hahahahahha süpper olmuşş buuuuu:):) darısı başıma burnum yeni yeni iyileşiyo :))))))eşime dedim hafta sonu çalışma yapalım dye tmm dedi ama bakalım keyfiş gelirse:):)))))))bu arada ameliyattan yani anesteziden dolayı olsa gerek ben hala regl olamadım hayatımda ilk defa bi on gün falan geciktim ya ne kötüymüşbaşım ağrıyo falan acaba dedim hamilemiyimmm:)))Ama yok çıktı:)))))))))) inşallahhhhh bu hafta sonu birlikte yeneriz
Canım gözün aydın , darısı bizlere bu sefer tam gelin ol , buda ne demekse yarı gelin tam gelin :)
Eftelya canııım sen artık eşli denemeye hazırsın bitanemHaftasonunu güzel değerlendir ve gelinler listesine adınız yazdır
Arkadaşlar biraz önce 9 cm ile deneme yaptım , canım yandı ve tuvalette bir kaç damla kan geldi , kızlık zarım mı bozulduyara olduysa
eğer iyileşmesini bekleyeyim mi yoksa devam mı edeyim ? cevap verin lütfen
ııııııımm hayırbeni kimse özlemedi mi
kız sen de çeyrek gelindin yarım gelin oldun, hadi bakalım tam gelin olmaya az kaldı
şu cesaretini toplasan hiç iki saat uğraşmaya gerek kalmıcak ama neysebi solukta alırsın istesen bak zevk bilem almışsın ayy hadi inşallah, bu hafta içinde bitir tatlışım ya valla dört gözle bekliyorum
beni kimse özlemedi mi
ııııııımm hayırnaber?
yesinler seni kız özlemezmiyiz benim hep gözlerim arıyo valla sizler sayesinde parça parça şeyleri beynime yükleyip gidiyorum
ay dün bi başkaydı ama 7 aylık evliyim öyle bişiy görmedimmjelsiz olması beni çok etkiledi yani jelsizde olabiliyormuş daha yenmeden bunu gördüm az kaldı inş. duanızı eksik etmeyin canımm valla bu dualarla başarıyoruz inanıyorum canımcım
yarım gelin mi
yesinler seni kız özlemezmiyiz benim hep gözlerim arıyo valla sizler sayesinde parça parça şeyleri beynime yükleyip gidiyorum
ay dün bi başkaydı ama 7 aylık evliyim öyle bişiy görmedimmjelsiz olması beni çok etkiledi yani jelsizde olabiliyormuş daha yenmeden bunu gördüm az kaldı inş. duanızı eksik etmeyin canımm valla bu dualarla başarıyoruz inanıyorum canımcım
bende iyiyim.hep aynı.sıkılıyorum.bi soğuk bi sıcak dengemiz bozuldu havalardan.iyiyim minacım nasıl olayım bildiğin gibisen nasılsın
ben ilk jelsiz yaptığımda sanki büyük bişey başarmışım gibiydi inansonra tabi ara ara jele ihtiyaç duydum ama azaldı ihtiyacım ve artık tamamen jelsiz yapıyorum darısı herkesin başına valla
dualarım seninle canım inşallah yakın zamanda atlatırsın , kendini mahrum etme bu duygulardan . zaten yeterince vakit kaybettin
yarım gelin miAllahım ya koptum.tam gelin olasın inşallah cadı.dualarımız seninle herkesle inşallah vajili kimse kalmaz yarabbim
bende iyiyim.hep aynı.sıkılıyorum.bi soğuk bi sıcak dengemiz bozuldu havalardan.
yarım gelin miAllahım ya koptum.tam gelin olasın inşallah cadı.dualarımız seninle herkesle inşallah vajili kimse kalmaz yarabbim
bende iyiyim.hep aynı.sıkılıyorum.bi soğuk bi sıcak dengemiz bozuldu havalardan.
evet ya artık ısınır ama inşallah, evde üşüyorum ama ben daha evler ısınmadı dışarısı yanıyo burda
tabi eşim işe gitti değerlendirmek isterdik ama
bi piknik yapalım diyoruz , inşallah bozmaz havalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?