- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.401
valla ya şimdi bizim burasıda öyle oldu dışarısı yanıyo gibi içersii soğuk ne giyineceğimizi şaşırdık bi sabah burnum tıkalı uyanıyom diğer sabah normal tam dengesiz havalardayız bu arada aklıma bişiy geldi geçen yaz adana da resmen derimiz soyulacak derecede eriyorduk böyle yapış yapış dolaşıyorduk duş muş fayda etmiyordu 5 dk sonra yine aynı valla o sıcaklarda kaslar maslarda gevşek olur tam yenmelik zamann olurr sıcak sıcakk
Özlemez olurmuyuz özledik elbet, nasılsın canım ...
serapcım yara falan yok az sakin ol ne yarası bi de kabuk bağlasın istersen
şaka bi yana gerçekten vajinamızı başka organlarla karıştırmamak lazım,yara falan yok yani:13:
kan meselesi de tahriş olmuş olabilir, ya da kızlıktan dolayı da olabilir bilemicem, ama sen kana falan takılma, yenmeye odaklan
10 cm e geldiğinde eş denemesi yapabilirsin, ya da eş parmağı dene bikaç kez:13:
bana haaa al sanabu da var
aynen öyle ya bu sıcaklar bizim kasları çok etkiliyor valla bak
hava soğuk olduğunda hiç canım bişey istemiyor, sıcakken daha rahat oluyorum
bakalım yazın artık görcez etkilerini
yaz da zor kış da ya ne bileyim yazın da sıcaktan nefes alamadığımız zamanlar oluyor bunalıyor insan, hep de denize girecek, duş alıcak halimiz de yok
şşştt kavga etmeyin bakim
ama örtmenim önce o vuydu bana
serapcım bepanthen sür iyi gelir tahrişeEvet yaseminciğim ama eşim dokununca korkuyorum, ona dokundurtmuyorum , bir iki gün egzersiz yapmayım diyorum çok zorladım herhalde kan geldi, yara tahriş olmasın
iyiyim canım sen nasılsın
valla buraya giremeyince bana bişiler oluyorburası da hiç böyle sessiz sakin olmamıştı, gökçe yok beste yok ben girip çıkıyorum vaktim olmuyor
şükür canım iyiyim evet kızlar yok girmiyolar, ayrıca tecrübeli hatunlar bırakmasın bizi
ihtiyacımız var size
he he hehhheee yakalayamazsın kiokul çıkışı görüşücezz minaa:99::120:
Evet yaseminciğim ama eşim dokununca korkuyorum, ona dokundurtmuyorum , bir iki gün egzersiz yapmayım diyorum çok zorladım herhalde kan geldi, yara tahriş olmasın
serapcım bepanthen sür iyi gelir tahrişe
içinede dışınada azar azar sürİçinemi süreceğim tatlım ?
bi ara evrimi gördüm.geçmişi okuyordu herhalde geri çıkmış
evet gökçe olayından sonra oda baya durgunlaştı yazmıyor pekk ama girdiğini bende görüyorum arada niye yazmıyorki biz ne yaptık onaa kız evrimm bizi sevmiyormusun artıkk yoksaa
gerçekten özledim buranın eski haliniya bi gün eskilerden kimse girmezse of ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?