Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen öyle ya bu sıcaklar bizim kasları çok etkiliyor valla bak
hava soğuk olduğunda hiç canım bişey istemiyor, sıcakken daha rahat oluyorum
bakalım yazın artık görcez etkilerini
yaz da zor kış da ya ne bileyim yazın da sıcaktan nefes alamadığımız zamanlar oluyor bunalıyor insan, hep de denize girecek, duş alıcak halimiz de yok

Özlemez olurmuyuz özledik elbet, nasılsın canım ...

iyiyim canım sen nasılsın
valla buraya giremeyince bana bişiler oluyor burası da hiç böyle sessiz sakin olmamıştı, gökçe yok beste yok ben girip çıkıyorum vaktim olmuyor
herkes gelse daha güzel olcak inşallah o günlere döneriz gene

Evet yaseminciğim ama eşim dokununca korkuyorum, ona dokundurtmuyorum , bir iki gün egzersiz yapmayım diyorum çok zorladım herhalde kan geldi, yara tahriş olmasın

bana haaa al sanabu da var

sıcakken daha çok istek oluyoo canımmm

şşştt kavga etmeyin bakim

ama örtmenim önce o vuydu bana

okul çıkışı görüşücezz minaa:99::120:

Evet yaseminciğim ama eşim dokununca korkuyorum, ona dokundurtmuyorum , bir iki gün egzersiz yapmayım diyorum çok zorladım herhalde kan geldi, yara tahriş olmasın

kız yara yok Allahımmmm sadece azcık tahriş olmuştur o kadar merak etcek bişey yok. bikaç gün değil de bugün ara ver ve minanın dediği gibi bepanten sür egzersiz yaparken aparatına da biraz çok faydası oluyor tahrişe

serapcım ben dr a gittiğimde pns denemesi yaparken pnsin etrafınada az sürün demişti oda içeri girdiğinde ileri kısımlara götürebildiği için işe yarıyormuş hoş daha girdiremedik tam içerİ ama olsun ben sürüyorum hepp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…