- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.421
okusun bananeo bana hiç bişiy yapamaz biz evdede böyleyiz hep ben onu ısırırım cimciririm vururum o kıyamaz hemde çok pis acıtırım canını düşün yaniii sen dua etmeye devam et canım bakarsın hem yener hem çocuk doğururumm adınıda elab koyarımmm
bu arada bi kaç gün önce belki haberiniz vardır.hopefor arkadaşımız bebeğini kaybetti.dr bebeği alacaklarını söylemiş.onun için dualarınızı eksiketmeyin olur mu.
beni kimse özlemedi mi
bu arada bi kaç gün önce belki haberiniz vardır.hopefor arkadaşımız bebeğini kaybetti.dr bebeği alacaklarını söylemiş.onun için dualarınızı eksiketmeyin olur mu.
Ben özledim ben valla yokluğun çok belli bu kadar kaybolma
kız yara yok Allahımmmmsadece azcık tahriş olmuştur o kadar merak etcek bişey yok. bikaç gün değil de bugün ara ver ve minanın dediği gibi bepanten sür egzersiz yaparken aparatına da biraz çok faydası oluyor tahrişe
içinede dışınada azar azar sür
serapcım ben dr a gittiğimde pns denemesi yaparken pnsin etrafınada az sürün demişti oda içeri girdiğinde ileri kısımlara götürebildiği için işe yarıyormuş hoş daha girdiremedik tam içerİ ama olsun ben sürüyorum hepp
cecem hala cevap yazmadın
sildim cecoş online olduğunda gönder bacımneyi kızzz herşeyi yazdım ben ne eksik kaldı
kız minnoşşşş yazıyom yazıyom gitmiyo fıtık ettii sonra bi baktım senin msj kutun doluymuşşş sil hemennn
ben eş denemesinde başarısz oldum malesef. ilkinde olur değilmi
üzüldüm canım ama olur inşallah, sen hangi aşamadaydın eş denemesine geçtin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?