Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilk geldiğimde bakamıyodum bile. ama işte olmuyo eş denemesinde çok yıpranıyorum bu sefer artık gücüm bitti

bu konun ilk sayfasını oku yapmaya çalış.sonra mumdan aparat yap.normal beyaz mumu peçeteyle sar.üzerine streç sar.prezervatif geçir.bolca jel sür.yapmaya başla.zor gelirse serçe parmağınla da başlayabilirsin.önce yarısını almaya çalış.sonra tamamı ve diğer parmaklara sırayla geçersin.eczaneden kayganlaştırıcı jel al.kolay gelsin.

diyarcım bende tam anlattığın gibi yendim.üstte olmak daha iyi kontrol sende olduğu için ama ben yapamamıştım.altta daha kolay oldu.

bende yapamadım sanırım o şekilde deliği bulamadım üstteyken şimdi işte yarı oturur şekilde denicem egzersizleri nasıl yapıyosam o şekildede kontrol bende sayılır

ilk geldiğimde bakamıyodum bile. ama işte olmuyo eş denemesinde çok yıpranıyorum bu sefer artık gücüm bitti
sen istikrarlı bir şekilde devam ettin.bırakmak olmaz.dediğim gibi canım eş denemesini erken yapmışsın.iki parmak yanyana hepsini alıyomusun yada 8 cm aparatla rahatça gitgel yapıyomusun?

anladım cnm olabilir evet mantıklı inşallah yaparsın en kısa sürede bende tabiii

canım ümitsiz olma bende başarısız olunca ümitsizleniyorum ama bu işin başka çıkarı yok yapcaz bunu sende 8 cm alıyomuşsun biraz daha egzersiz yap istersen esnesin bende egzersiz yapıp öle denicem sonrada anlatığım pozisyonda dene sende istersen kendinide çok sıkma böle aslında birbirimizin aynısıyız daha cuma günü ağlamaktan öldüm ama bak hala ümitliyim eşimi çok seviyorum onun için hiç değilse yapıcam

sen istikrarlı bir şekilde devam ettin.bırakmak olmaz.dediğim gibi canım eş denemesini erken yapmışsın.iki parmak yanyana hepsini alıyomusun yada 8 cm aparatla rahatça gitgel yapıyomusun?

8 cm i alıyorum ama 2 boğum kadar çok rahat değil açıkçası

bende dün gece ağlamaktan öldüm gözlerim hala şiş bende eşimi çok seviyorum sevmesem zaten bırakır giderdim gücüm bittiğinde. napayım işte umutsuz oluyorum bazen. sen ne kadarlıke vlisin cnm

Evlendikten 1 ay sonra yani resmi olarak vajinusmus olduğumu öğrendiğimde keşfetmiştim bu siteyi, hergün azimle okuyup sayfaları bitirmeye çalışıyordum bir taraftanda egzersizleri denemeye başladım, 100, 200, 300 bitmiyodu bir türlü güncel tarihe gelemiyordum eski tecrübeleride bırakıp yenilere hop diye dalmak istemiyodum, tabi sayfalar bitmedi ve ben sıkıldım bıraktım egzersizi sadece 1 parmak yapabilmiştim ama 2yi yapamamıştım. Aradan 8-9 ay geçti baktım böyle olmayacak egzersiz yok, deneme yok boş boş yatıyorum, tekrar başladım egzersize bu siteye, bebe yağı, emla, kremler.. iki parmağı yaptım zor kötek çok heveslendim bir iki kez yaptım ama benim heves yaz yağmuru gibi yine gitti. sonra 1.5 yıllık evliyken doktora gitmeye karar verdim durumun psikolojik olduğunu düşünerek iyi bir cinsel terapiste başladım, çok başarı kattettim çok hevesliydim yine aa süreç uzadıkça uzuyor ben daha önce yaptığım parmakları bile yapamıyordum her aşamayı sınıfta kalan çocuklar gibi çift dikişle geçtim, tüm derslerimi verdim, 2 parmak bana çerez gibi geliyor şuan eşimin parmağınıda 2 parmak tam boğum alabiliyorum, ama gelin görünki doktorumun kariyerinin kirli lekesi olarak p. denemesini bir türlü yapamıyorum... olmaması için tüm kötü düşünceleri ortadan kaldırmama, tüm egzersizleri yapmama ve o ana kadar korkmamama rağmen o an yine kendimi kaybediyor en başa evlendiğim günlere dönüyorum, üstte öneriyor doktor kontrol sende olsun diyor ama ben o anda bırakın p.i kendi kontrolümü bile kaybediyorum, yatak ucunda ise sadece p. başını kıvranarak alıyorum, akşamları evde egzersiz var diye ayaklarım geri geri gidiyor. şimdi tekrar evliliğimin 1 yıl 7. ayında siteye geri döndüm bunları paylaşıyorum çünkü denemediğim sadece buraya yazmak kaldı, eski okuduklarımdan kimseler yok artık tabi hepsi kurtuldu gitti bir ben kaldım yine bende şimdi yazdım ve kurtuldum en azından bunuda denemedim demeyeceğim... selamlar...

benimde 6 ay bitti aynı durumdayız ama sen egzerizleri baya ilerletmişssin ben onlarıda yapamıyorum

bu hemen olmadı tabi cnm ben kaç aylardır egzersiz yapıyorum ha sürekli yapmadım o ayrı mesele 2-3 gün yapıp yapıp bıraktım ama ilerledim Allah a şükür şimdi sadece eş denemesi kaldı yine olmazsa biraz daha egzersiz yaparım artık

canım öncelikle Allah yardımcın olsun. bizlerinde inşallah. bunu çekmeyen yaşamayan anlamıyor malesef birine sölesen ne olcak yap kurtul diyo kestiriyo atıyo. okadar zorki yalnızsın. bende yalnızdım öyle sanıyordum ama burayı bulduğumda yalnızlığım gitti şimdi en azından derdimi paylaşıyorum. başaramadım daha ama en azından yalnız olmadığımı hissediyorum. bence senin içinde geç değil. allah yardım etsin umarım hepimiz başarısız

cnm egzerizlerde zorlandığın oldumu bide ben kegel yapmadan egzeriz yapıyorum acaba kegeli kesin yapmam gerekiyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…