- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.741
Canım mesaj kutun dolu mesajımı gönderemedim
cnm egzerizlerde zorlandığın oldumu bide ben kegel yapmadan egzeriz yapıyorum acaba kegeli kesin yapmam gerekiyomu
combocum kegelin çok yardımı oluyor sadece egzersizlerden önce değil aklına geldiği her an yapabilirsin. kolay bişi zaten.
cnm ilk sayfayınokudum ama tam anlamadım ne yapmam gerektiğini yazarmısın günde kaç kere ve nasıl
canım idrarını yaparken tutmaya çalışırsın ya o şekilde yapıyorsun :) iki üç saniye kadar tut we bırak.ben bu şekilde günde 100 tekrar kadar yapıyordum.ama hepsi aynı anda değil.yirmişer tekrarla günde beş kez gibi.
Evlendikten 1 ay sonra yani resmi olarak vajinusmus olduğumu öğrendiğimde keşfetmiştim bu siteyi, hergün azimle okuyup sayfaları bitirmeye çalışıyordum bir taraftanda egzersizleri denemeye başladım, 100, 200, 300 bitmiyodu bir türlü güncel tarihe gelemiyordum eski tecrübeleride bırakıp yenilere hop diye dalmak istemiyodum, tabi sayfalar bitmedi ve ben sıkıldım bıraktım egzersizi sadece 1 parmak yapabilmiştim ama 2yi yapamamıştım. Aradan 8-9 ay geçti baktım böyle olmayacak egzersiz yok, deneme yok boş boş yatıyorum, tekrar başladım egzersize bu siteye, bebe yağı, emla, kremler.. iki parmağı yaptım zor kötek çok heveslendim bir iki kez yaptım ama benim heves yaz yağmuru gibi yine gitti. sonra 1.5 yıllık evliyken doktora gitmeye karar verdim durumun psikolojik olduğunu düşünerek iyi bir cinsel terapiste başladım, çok başarı kattettim çok hevesliydim yine aa süreç uzadıkça uzuyor ben daha önce yaptığım parmakları bile yapamıyordum her aşamayı sınıfta kalan çocuklar gibi çift dikişle geçtim, tüm derslerimi verdim, 2 parmak bana çerez gibi geliyor şuan eşimin parmağınıda 2 parmak tam boğum alabiliyorum, ama gelin görünki doktorumun kariyerinin kirli lekesi olarak p. denemesini bir türlü yapamıyorum... olmaması için tüm kötü düşünceleri ortadan kaldırmama, tüm egzersizleri yapmama ve o ana kadar korkmamama rağmen o an yine kendimi kaybediyor en başa evlendiğim günlere dönüyorum, üstte öneriyor doktor kontrol sende olsun diyor ama ben o anda bırakın p.i kendi kontrolümü bile kaybediyorum, yatak ucunda ise sadece p. başını kıvranarak alıyorum, akşamları evde egzersiz var diye ayaklarım geri geri gidiyor. şimdi tekrar evliliğimin 1 yıl 7. ayında siteye geri döndüm bunları paylaşıyorum çünkü denemediğim sadece buraya yazmak kaldı, eski okuduklarımdan kimseler yok artık tabi hepsi kurtuldu gitti bir ben kaldım yine bende şimdi yazdım ve kurtuldum en azından bunuda denemedim demeyeceğim... selamlar...
o zaman sana sunu diyim çözümü biliyorsun ama hala son care burası vs dıye bahaneler uretıyorsun ben de eskılerdenım gecen sene nısanda yendım tam bır yıl oldu aynı duygular sözler senınkılerle yapamam yenemem parmakd egdıremem psıkolog kadınd ogum vajınusmu merkezı dusunmeler sonra dedım yok burada yuzlerce kadın yazmıs yenmıs yenecegım sonra kadın dogumda muayene olup emın odluktan sonra fızıksel bı engelım olmadıgına egzersıze basladım 2 parmakla yenememen doğal..tamam 2 parmakla yenenlerde oldu ama genelde 3te bıtıyor bu ıs ben en son 3 parmak egzersızı ıle bıtrdım yendım bu işi...pes etme sakın yorulma ultrason jelı ya da vajıanl jeller al zarar vermeyecek mantara enfeksıyona sebep olmayacak elıne eldıven gecır(amelyt eldıvenı ve basla mumkun deıl desende oluyor olacak bende ılk denemede parmagım uyusmustu yok dedım ya kapasıte bu akar olmaz o sadece korkularının ve oradakı kasların sana oynadıgı bır oyun...devam et lutfen uc parmak egzersızıne gec yavas yavas acelecı olma 3 e gec egzersız sonrası hemen esınle dene nefes ver ilişki esnasında nefes verdiğinde daha coka cılcaktır yanı ıkınmak dedıgımız eylemı yap gırıs esnasında sonrasıs adece yön bulmak o yonde zaten egzersızlerde kavramıssındr arkdslar lutfen kendınıze zehır etmeyın gunlerı bunun caresı net bu kadar kadının yenmesı tesadf değil di mi..Ben burada yazıalrı okurken bınlerce sayfa gercek mı kı bu ayzanlar dıyordumsankı bınelrce ınsanın ısı yok toplanmıs yazacak egzersız nasıl yapılrı vajınusmus nasıl yendık lütfen bugun baslayan baslamayan herkes adım atsın eşinizle her sey cok daha guzel olaCAK mutlu yatak odası daha mutlu daha huzurlu bir ev inanaın evet hersey bu değil eşleriniz sizi böylede seviyor böyle de onun herseyısınız aılesısınız ama bu özel sey düşünün dünyada eşinizle ikinize ait olan başka hiç bir özel eylem yok baska hersey herkesle yapılır ama bu sadece ikinizin ruhen bedenen birbirine ait olduğu tek anlar...Bu durumu böyle değerlendirin görev,anne olmak,kadın olmak gibi maddelerden önce
o zaman sana sunu diyim çözümü biliyorsun ama hala son care burası vs dıye bahaneler uretıyorsun ben de eskılerdenım gecen sene nısanda yendım tam bır yıl oldu aynı duygular sözler senınkılerle yapamam yenemem parmakd egdıremem psıkolog kadınd ogum vajınusmu merkezı dusunmeler sonra dedım yok burada yuzlerce kadın yazmıs yenmıs yenecegım sonra kadın dogumda muayene olup emın odluktan sonra fızıksel bı engelım olmadıgına egzersıze basladım 2 parmakla yenememen doğal..tamam 2 parmakla yenenlerde oldu ama genelde 3te bıtıyor bu ıs ben en son 3 parmak egzersızı ıle bıtrdım yendım bu işi...pes etme sakın yorulma ultrason jelı ya da vajıanl jeller al zarar vermeyecek mantara enfeksıyona sebep olmayacak elıne eldıven gecır(amelyt eldıvenı ve basla mumkun deıl desende oluyor olacak bende ılk denemede parmagım uyusmustu yok dedım ya kapasıte bu akar olmaz o sadece korkularının ve oradakı kasların sana oynadıgı bır oyun...devam et lutfen uc parmak egzersızıne gec yavas yavas acelecı olma 3 e gec egzersız sonrası hemen esınle dene nefes ver ilişki esnasında nefes verdiğinde daha coka cılcaktır yanı ıkınmak dedıgımız eylemı yap gırıs esnasında sonrasıs adece yön bulmak o yonde zaten egzersızlerde kavramıssındr arkdslar lutfen kendınıze zehır etmeyın gunlerı bunun caresı net bu kadar kadının yenmesı tesadf değil di mi..Ben burada yazıalrı okurken bınlerce sayfa gercek mı kı bu ayzanlar dıyordumsankı bınelrce ınsanın ısı yok toplanmıs yazacak egzersız nasıl yapılrı vajınusmus nasıl yendık lütfen bugun baslayan baslamayan herkes adım atsın eşinizle her sey cok daha guzel olaCAK mutlu yatak odası daha mutlu daha huzurlu bir ev inanaın evet hersey bu değil eşleriniz sizi böylede seviyor böyle de onun herseyısınız aılesısınız ama bu özel sey düşünün dünyada eşinizle ikinize ait olan başka hiç bir özel eylem yok baska hersey herkesle yapılır ama bu sadece ikinizin ruhen bedenen birbirine ait olduğu tek anlar...Bu durumu böyle değerlendirin görev,anne olmak,kadın olmak gibi maddelerden önce
Merhabalar ben de bu sorunu yaşayan birisi olarak sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Evlendiğimde anladım vajinusmus oldugumu ilk dneyeimimiz kanlı bitti :) yani anlatılan o hafif pembemsi az kan gelmedi benden baya bildiğin kıpkırmızı kan oldu yatak bacagımdan hafifçe süzüldü belki bilnçsizce sçylüyor olabilirim ama damar falan mı yırtdıldı bilmiyorum neyse sonrasında yavas yavas p... ucunu alabiliyordum bi ara yarısı girdi o ara da eşim içime boşaldı ve ben 6 aylık hamileyim hamileilik döneminde çok azda olsa denedik tabi bu arada ben iyice gerilemiştim daha da zorlanıyordum doktorum erkek ve çok soguk bi adam ona hiçbişe anlatmak istemiyorum bşka doktora gitmek istemiyorum cünkü küçük bi yerdeyim ve işinde iyi bi doktor.. şu anda deneme yapmalımıyım bebege zarar verir mi normal dogum yapabilir miyim kafam çok karışık bana yardım eder misiniz
canım msnden yazdım okursun
günaydın herkese bugün sabah kimse yok ama( kızlar ben gelin oldum sanırım sonunda
Güne güzel bir başlangıç diye ben buna derimTebrik ederim canım
:64
çok sağol canım ya ne acı ne sızı hiç bişey yok doğru dürüst hissetmedim bile gözlerimle görmesem inanmayacam hala ama oldu
günaydın herkese bugün sabah kimse yok ama( kızlar ben gelin oldum sanırım sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?