Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Saol combo dediğin gibi bu kimsenin anlayacağı bir şey değil yeri gelir iki vajinusmuslu bile birbirini anlayamaz korkuları farklı olabilir kaldıki normal insanlar anlasın, mesela ben dokunmak parmak egzersizi, aparat gibi şeylerde en baştan beri hiç zorlanmadım, ama onlarıda uzun süre yapamayan arkadaşlar var, ben sonuç odaklı sıkıntı çekiyorum, 2-3 parmakta acımayan yer p.ile korkunç acıyormuş gibi geliyor, bilip uygulayamamak bu olsa gerek artık biliyorumki o kadar parmaklardan sonra ortada ne zar kaldı ne acıyacak yer sadece hala kontrolsüzce kasılan kaslarımın oyunu...

başaran arkadaşlara aslında sormak istediğim bir şey var deneme yaparken herkes istekli bir şekildemi yapıyor yani o anda birlektiliği çokmu arzuluyor yoksa benim gibi son zamanlarda sık sık denemekten artık istek mistek kalmadanmı yapıyorlar?

Canım ben vajiyi yendiğim gece sadece kayganlaştırıcı jel sürerek sadece hedefe odaklandım. Yani ön sevişme-yada istek olayına girmedim. İlk geceden sonra normal şekilde ilişkiye girersiniz ama ilk denemeyi sizde böyle deneyin. O zaman kontrol tamamen sizde oluyor ve kasılma ve stres en az seviyeye iniyor.

Arkadaşlar merhaba ben dün kaydolmuştum siteye. Dün ilk egzersizimi yaptım. Tek parmak yapabildim sadece. Bugün nasıl devam edeyim sizce? Bana yardımcı olabilir misiniz yine?

Anladım canım saol, ben ön sevişme olunca vajinanın daha rahatlıyacağını düşündüğüm için o şekilde yapmaya çalışıyodum, tabi birde eş faktörü var bu süreçte eşimde yıprandığı için onunda her daim dik durması kolay olmuyor o yüzden o ortamı oluşturmamız gerekiyor biraz, kayganlaştırı sürüyorum bende kaza kurşunu olmasın diye eşimde kondom takıyor. Sanırım birde ben süreci çok uzatıyorum deneme yapıcaz diye örtüler sürülüyor kremler akmasın oraya buraya diye sonra ben parmak egzersizi yapıyorum eşimle yapıyoruz en son deneme tabi süreç uzun olunca bıkkınlık veriyor...

Arkadaşlar merhaba ben dün kaydolmuştum siteye. Dün ilk egzersizimi yaptım. Tek parmak yapabildim sadece. Bugün nasıl devam edeyim sizce? Bana yardımcı olabilir misiniz yine?

Canım serçe parmağından başlayarak baş parmak hariç bütün parmaklarınla dene. Öce tek boğum sonra iki boğum alacaksın parmaklarını. Popoya doğru ittireceksin. Bol jel sürmeyi unutma.

Canım doğal olanı ön sevişme ile başlayıp kendiliğinden ilerleyendir. Bizler zaten bunları çok denedik. İnanıyorum ki sen de denemişsindir. Ama biryerlerde takılıp kaldık ve ilerleyemedik. Bu yüzden ilk denemelerde sadece jel sürüp hedefe odaklanılması daha uygun.

Günaydın Yasemin hoşgeldin

Bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın

iyiyim canım , 3 gündür eşim taş düşürüyodu pek uğrayamadım, hastaneneye gittik 2 günlük rapor verdi doktor, evde dinlendi biraz sanırım taş düştü ama bakalım, inşallah geçer dünden beri çok iyi :13:

Son düzenleme:
iki parmağa nasıl geçicem bugün geçmek istiyorum arkadaşlar. Dün denedim ama olmadı. Parmakları nasıl yapıcam bilemedim.

işaret ve orta parmağını küs şeklinde birleştir canım öyle yapman lazım, eğer zorlanırsan mumdan aparat yap ve ona geç illa parmakla devam etmek zorunda değilsin ben de öyle yapmıştım

hangi pozisyonda oldu cnm anlatsan bizede örnek olur

canım ben egzersiz yaptığım pozisyonda denedim ve oldu hatta çok rahat oldu önce 3 parmak egzersiz yaptım sonra eşimin orta parmağıyla denedik onuda rahatça alınca eşim denemek istedi pozisyon değiştirmeden eşim yaklaştı bana aynı egzersiz yapar gibi bende tuttum aparatla yapar gibi yavaş yavaş ittirdi eşim ve oldu hatta hiç acı filan hissetmeden hatta kanama filan bile olmadı

o mumları nerden alıcam? Çok korkunç geliyor duyunca yapamazmışım gibi geliyor..

sakin ol canım hani beyaz bakkal mumları var ya onu peçeteye sarıp streçle, inan çok kolay.. zaten mumda parmakta alıyosan penis bunlardan bin kat kolay korkunç olan bişey yok merak etme aynı parmak gibi:13:

Tamam bugün alıp denicem kafaya koydum artık. Yapmam lazım eşimi kaybetmek istemiyorum. Yavaş yavaş böyle yaşamaya alıştık kızlar kardeş gibi. Çok korkuyorum başka arayışlara gider diye. Bana karşı saolsun hiç yanlış davranışı yok ama ben çok alınganlık yapıyorum. Off off dertler anlatmakla bitmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…