- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.761
canım öncelikle Allah yardımcın olsun. bizlerinde inşallah. bunu çekmeyen yaşamayan anlamıyor malesef birine sölesen ne olcak yap kurtul diyo kestiriyo atıyo. okadar zorki yalnızsın. bende yalnızdım öyle sanıyordum ama burayı bulduğumda yalnızlığım gitti şimdi en azından derdimi paylaşıyorum. başaramadım daha ama en azından yalnız olmadığımı hissediyorum. bence senin içinde geç değil. allah yardım etsin umarım hepimiz başarısız
Saol combo dediğin gibi bu kimsenin anlayacağı bir şey değil yeri gelir iki vajinusmuslu bile birbirini anlayamaz korkuları farklı olabilir kaldıki normal insanlar anlasın, mesela ben dokunmak parmak egzersizi, aparat gibi şeylerde en baştan beri hiç zorlanmadım, ama onlarıda uzun süre yapamayan arkadaşlar var, ben sonuç odaklı sıkıntı çekiyorum, 2-3 parmakta acımayan yer p.ile korkunç acıyormuş gibi geliyor, bilip uygulayamamak bu olsa gerek artık biliyorumki o kadar parmaklardan sonra ortada ne zar kaldı ne acıyacak yer sadece hala kontrolsüzce kasılan kaslarımın oyunu...
başaran arkadaşlara aslında sormak istediğim bir şey var deneme yaparken herkes istekli bir şekildemi yapıyor yani o anda birlektiliği çokmu arzuluyor yoksa benim gibi son zamanlarda sık sık denemekten artık istek mistek kalmadanmı yapıyorlar?
Canım ben vajiyi yendiğim gece sadece kayganlaştırıcı jel sürerek sadece hedefe odaklandım. Yani ön sevişme-yada istek olayına girmedim. İlk geceden sonra normal şekilde ilişkiye girersiniz ama ilk denemeyi sizde böyle deneyin. O zaman kontrol tamamen sizde oluyor ve kasılma ve stres en az seviyeye iniyor.
Arkadaşlar merhaba ben dün kaydolmuştum siteye. Dün ilk egzersizimi yaptım. Tek parmak yapabildim sadece.Bugün nasıl devam edeyim sizce? Bana yardımcı olabilir misiniz yine?
Anladım canım saol, ben ön sevişme olunca vajinanın daha rahatlıyacağını düşündüğüm için o şekilde yapmaya çalışıyodum, tabi birde eş faktörü var bu süreçte eşimde yıprandığı için onunda her daim dik durması kolay olmuyor o yüzden o ortamı oluşturmamız gerekiyor biraz, kayganlaştırı sürüyorum bende kaza kurşunu olmasın diye eşimde kondom takıyor. Sanırım birde ben süreci çok uzatıyorum deneme yapıcaz diye örtüler sürülüyor kremler akmasın oraya buraya diye sonra ben parmak egzersizi yapıyorum eşimle yapıyoruz en son deneme tabi süreç uzun olunca bıkkınlık veriyor...
günaydın bayanlarnasılsınız
özledim herkesi ne var ne yok
Günaydın Yasemin hoşgeldin
Bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın
iyiyim canım , 3 gündür eşim taş düşürüyodu pek uğrayamadım, hastaneneye gittik 2 günlük rapor verdi doktor, evde dinlendi biraz sanırım taş düştü ama bakalım, inşallah geçerdünden beri çok iyi :13:
iki parmağa nasıl geçicem bugün geçmek istiyorum arkadaşlar. Dün denedim ama olmadı. Parmakları nasıl yapıcam bilemedim.
hangi pozisyonda oldu cnm anlatsan bizede örnek olur
günaydın herkese bugün sabah kimse yok ama( kızlar ben gelin oldum sanırım sonunda
o mumları nerden alıcam? Çok korkunç geliyor duyunca yapamazmışım gibi geliyor..
diyarcım oldu demek, çok şükürhalaylar sana gelsin o zaman nisan gelini diyar
evet canım çok şükür oldu ve herkesin dediği gibi acı filan yok hatta ben en son 3 parmakta olduğum için kanamada olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?