- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.781
Tamam bugün alıp denicem kafaya koydum artık. Yapmam lazım eşimi kaybetmek istemiyorum. Yavaş yavaş böyle yaşamaya alıştık kızlar kardeş gibi. Çok korkuyorum başka arayışlara gider diye. Bana karşı saolsun hiç yanlış davranışı yok ama ben çok alınganlık yapıyorum. Off off dertler anlatmakla bitmez...
olmuş ya boşver kanamayıAllah başka dert vermesin canım
iyiyim canım , 3 gündür eşim taş düşürüyodu pek uğrayamadım, hastaneneye gittik 2 günlük rapor verdi doktor, evde dinlendi biraz sanırım taş düştü ama bakalım, inşallah geçerdünden beri çok iyi :13:
günaydın herkese bugün sabah kimse yok ama( kızlar ben gelin oldum sanırım sonunda
Arkadaşlar kayganlaştırıcı olarak ne alayım ne tavsiye edersiniz? Daha önce hiç almadım da
evet canım çok şükür oldu ve herkesin dediği gibi acı filan yok hatta ben en son 3 parmakta olduğum için kanamada olmadı
kızlar bi sorum olacak iki kere üstte denedim bol jel sürdüğüm için p... kayıp duruyor girmiyor hiçbişekilde yerine bu durumu yaşayan varmı ne yapmam lazım
diyarcım tebrik ederim.gözünaydın.Allah başka dert vermesin.günaydın herkese bugün sabah kimse yok ama( kızlar ben gelin oldum sanırım sonunda
ozamanda jelsiz acıyacak diye korkuyorumcanım bende böyle bir sorun olmadıda sen o zaman sürdüğün jeli biraz azaltarak dene
kızlar bi sorum olacak iki kere üstte denedim bol jel sürdüğüm için p... kayıp duruyor girmiyor hiçbişekilde yerine bu durumu yaşayan varmı ne yapmam lazım
arkadaşlar merhabalar.nasılsınız?
Merhaba canım hoşgeldin bizler iyiyiz sen nasılsın
ozamanda jelsiz acıyacak diye korkuyorum
Canım sen gereğinden çok fazla sürüyorsun demek ki jeli. Biraz daha az sür ve öyle dene acımaz emin ol
canım merhaba.evet vajinismus tedavi merkezleride aynı egzersizleri verecek.parmak yada aparatArkadaşlar doktora gitsem de bana egzersiz mi verecek. Yarın için randevu almıştım. Lina kadın sağlığından. Ama hem izin almak sorun iş yerinden hem de para sorunu var. Ne yapayım sizce?
çok sağol cnm Allahım kimseye böle dert vermesin inşallah herkes kurtulurarkadaşlar merhabalar.nasılsınız?
diyarcım tebrik ederim.gözünaydın.Allah başka dert vermesin.
canım bendede oluyodu ama ben şimdi anlıyorum doğru yeri bulamadığımdan kayıyodu
canım biraz açık olacak ama popodan yukarıya doğru ilerlerken o hop giriverecek.iki kere denedim bulamadım demekki nasıl bulucam peki ben bunu ya
bende iyiyim.Merhaba canım hoşgeldin bizler iyiyiz sen nasılsın
iki kere denedim bulamadım demekki nasıl bulucam peki ben bunu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?