- 26 Şubat 2013
- 826
- 295
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.801
canım biraz açık olacak ama popodan yukarıya doğru ilerlerken o hop giriverecek.
jelide az sürmem gerekiyor sanırım ben baya döküyorum elimle tutamıyorum kayıyo sürekli bol jel sürün diyen arkadaşlarnapıcam ben
canım sen hangi pozisyonda deniyosun
canım biraz açık olacak ama popodan yukarıya doğru ilerlerken o hop giriverecek.
jelide az sürmem gerekiyor sanırım ben baya döküyorum elimle tutamıyorum kayıyo sürekli bol jel sürün diyen arkadaşlarnapıcam ben
Canım biz bol jel sürün diyerek p..ste ve vajinada kuruluk kalmasın kayganlıkta olsun demek istiyoruzAma sen p...i elinle tutamayacak kadar çok sürüyormuşsun. Örneğin ben gleitgelenin jelini kullandım. Bir tüpün 3te birini sürüyordum her denemede.
canım üstte denedim yüzümü döndüm eşime diğerinde sırtımı döndüm ama kayıp gidiyo
evet canım jel egzersiz sırasında çok sürülmeli.eş denemesi yaparken az sür.malum hem sen hem de eşinde sıvılar olacağı için fazlasına gerek yok.bir de tavsiyem ön sevişme uzun olursa her iki tarafta daha rahat olur.jelide az sürmem gerekiyor sanırım ben baya döküyorum elimle tutamıyorum kayıyo sürekli bol jel sürün diyen arkadaşlarnapıcam ben
jelinide biraz azaltarak egzersiz yaptığın pozisyonda dene ben dün akşam öle denedim inan o kadar rahat olduki bildiğin salonda egzersiz yapıyodum sırtımı kanepeye dayadım hafif eğimli oturdum önce kendim egzersiz yaptım biraz sonra eşimin orta parmağıyla denedik hiç hissetmeden onuda sonra işte hiç kalkmadan jelledik oda sadece baş kısmını egzersiz yapar gibi yavaşça eşim ittirdi bende tuttum tabi bak daha dün senle neler konuşuyoduk emin ol çok kolay hiç acımıyo sızlamıyo bile
siliyorum canımmmmher siteye girmende geçmişide sil mutlaka :)
Merhabal arkadaslar ben 8 aylik evliyim ve vajinusmus hastaligim vardi ben bunu sonunda yendim gece tam anlamiyla icime alabildim ilkdefa kadin oldugumu hissettim cok korkuyordum ve korkulacak hicbsii yokmus bunu anladim darisi sizlerin basinaa insalllahhhh allah hepinizin yardimcisi olsun
günaydın herkese bugün sabah kimse yok ama( kızlar ben gelin oldum sanırım sonunda
Arkadaşlar doktora gitsem de bana egzersiz mi verecek. Yarın için randevu almıştım. Lina kadın sağlığından. Ama hem izin almak sorun iş yerinden hem de para sorunu var. Ne yapayım sizce?
jelinide biraz azaltarak egzersiz yaptığın pozisyonda dene ben dün akşam öle denedim inan o kadar rahat olduki bildiğin salonda egzersiz yapıyodum sırtımı kanepeye dayadım hafif eğimli oturdum önce kendim egzersiz yaptım biraz sonra eşimin orta parmağıyla denedik hiç hissetmeden onuda sonra işte hiç kalkmadan jelledik oda sadece baş kısmını egzersiz yapar gibi yavaşça eşim ittirdi bende tuttum tabi bak daha dün senle neler konuşuyoduk emin ol çok kolay hiç acımıyo sızlamıyo bile
cecoş da gelmiş.naber canım?
kıyamam ya tutsak kaldı görümce pençesindeayy geldim ama gelmemle gitmem bir oluyo valla okuyom okuyom çıkıyom malumm ev müsait değil canımm aklım hep sizde sizinkide bende olsunminnoşş az kaldı sürekli girmeye çalışıcam yinee iyiyim Allah a şükür vajiyi yendiğim gün daha iyi olucam dua ett sen nasılsınnn öpüyorum kocamann çıkmam lazım canımm püff 25 inde özgürüm inş... görüşürüz...
ilk egzersizlere başladıgım da yapamıcakmışım gibi geliyodu sonra burdaki arkadaşların yazdıklarını okuyarak kendime bi güven geldi ve denedim egzersizlerimi düzenli olarak yaptım tek sorunum eşimle yapamıyordum egzersizleri sonra eşimle denemeye başladık egzersizlere eşimi de dahil ettim ve şuan da ikili parmaga geçtik galiba çok az kaldı bu hastalıgı yenmeme:) yaptıgımı gördükçe daha çok güven geliyo aşılmayacak bi sorun degilmiş diyorum kendime.sadece kendime bi konuda kızıyorum neden daha önce bu siteyi bulmamışım diye boşa zaman geçirmişim.herkes yener inş.
komarcım ben ve bikaç arkadaş daha da beterini yaşadık bu ş....... doktor sayesinde sen gene ucuz kurtulmuşsun hem parasını verip tedavi olamayanlar da var o adamı her yerde her şekilde şikayet edeceğim sakın kimse ona gitmesin ne sormak istersen anlatırım o adam kadar iğrenç bir doktoru geç insan bile olamaz burda tanıdığım bazı arkadaşlar o adam yüzünden mağdur oldu o doktorun adı ankara hera klinik süleyman eserdağ
Arkadaşlar merhaba... hala serçe parmağı birinci boğumdayım ve orda takıldım gerisi yok ne yapacağım ben
ben dün sadece bir parmak egzersizi ile başladım. Sanki tuvalete sıkışıyormuşum hissine kapıldım. Sizdede aynı şeyler oldumu arkadaşlar? Yönünü bulamıyordum birde popoya doğru değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?