Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım üstte denedim yüzümü döndüm eşime diğerinde sırtımı döndüm ama kayıp gidiyo

jelinide biraz azaltarak egzersiz yaptığın pozisyonda dene ben dün akşam öle denedim inan o kadar rahat olduki bildiğin salonda egzersiz yapıyodum sırtımı kanepeye dayadım hafif eğimli oturdum önce kendim egzersiz yaptım biraz sonra eşimin orta parmağıyla denedik hiç hissetmeden onuda sonra işte hiç kalkmadan jelledik oda sadece baş kısmını egzersiz yapar gibi yavaşça eşim ittirdi bende tuttum tabi bak daha dün senle neler konuşuyoduk emin ol çok kolay hiç acımıyo sızlamıyo bile

jelide az sürmem gerekiyor sanırım ben baya döküyorum elimle tutamıyorum kayıyo sürekli bol jel sürün diyen arkadaşlar napıcam ben
evet canım jel egzersiz sırasında çok sürülmeli.eş denemesi yaparken az sür.malum hem sen hem de eşinde sıvılar olacağı için fazlasına gerek yok.bir de tavsiyem ön sevişme uzun olursa her iki tarafta daha rahat olur.

evet ya daha dün bunu deneyeceğini sölemiştin çok güzel cnm ya darısı başımıza

her siteye girmende geçmişide sil mutlaka :)
siliyorum canımmmm

günaydın herkese bugün sabah kimse yok ama ( kızlar ben gelin oldum sanırım sonunda

ayy bi geldim gelinlerr var burda yaaaaaaaaaaaaaaaa çokk sevindimmmmm mryakt tebrikediyorum canımmmm Allah başka sıkıntı dert vermesin inş..

kızz diyarrrrrrrrrr bu ne hızzzz maşallahhhhh valla acaip mutlu oldum daha geçnlerde konuşuyorduk nasıl olcak etçek diye ya ben yhokken yenmişsin canım benimmm inanılmazzz sevindimmmmmmmmmmmmmmm ayy darısı bize dua et kuzumm yaa çok sevindim çokkk Allah Allahhhhh tey tey teyyy:123::123::123::123::123::123::123::123::118: süpersinnnnn

Arkadaşlar doktora gitsem de bana egzersiz mi verecek. Yarın için randevu almıştım. Lina kadın sağlığından. Ama hem izin almak sorun iş yerinden hem de para sorunu var. Ne yapayım sizce?

merhaba canım, arkadaşların söylediği gibi aynı egzersizi veriyolar parmak yada aparat, sen burda yazılan tavsiyelere uy derim. çünkü bende çok gittim almadığım ilaç, krem kalmadı, uyuşturuc ilaçlar, sakinleştiriciler kar etmedi. kendine güvenip egzersize başlayıp devam edeceksin, bende çok korkuyodum ama şu an 9 cm deyim çok şükür, devamıda gelecek inşallah :) sende başla derim dahada uzamasın

bende aynı durumdayım yaa eşim yatak ucunda ayakta deniyor bende uzanır gibi bacaklarım eşim omzumda deniyorum.başı giriyor.sonrasında ittrmeye çalışıyor eşim kayıyo .nbmam lazım.sen sırtını kanepe dayadığında eşin hangi pozisyondaydı cnm .ben tuvalete oturu gibi ayakta eğilerek yapıyodum parmak egzersizlermi.

cecoş da gelmiş.naber canım?

ayy geldim ama gelmemle gitmem bir oluyo valla okuyom okuyom çıkıyom malumm ev müsait değil canımm aklım hep sizde sizinkide bende olsun minnoşş az kaldı sürekli girmeye çalışıcam yinee iyiyim Allah a şükür vajiyi yendiğim gün daha iyi olucam dua ett sen nasılsınnn öpüyorum kocamann çıkmam lazım canımm püff 25 inde özgürüm inş... görüşürüz...

kıyamam ya tutsak kaldı görümce pençesindetamam canım bekliyoruz aklımda sende.yenmiş olarak gelirsin belki.ev müsait değil ama yasaklar arzu uyandırır sizde bi atağa geçersiniz belli mi olur.dualarım seninle.görüşürüz öptümmmm

ilk egzersizlere başladıgım da yapamıcakmışım gibi geliyodu sonra burdaki arkadaşların yazdıklarını okuyarak kendime bi güven geldi ve denedim egzersizlerimi düzenli olarak yaptım tek sorunum eşimle yapamıyordum egzersizleri sonra eşimle denemeye başladık egzersizlere eşimi de dahil ettim ve şuan da ikili parmaga geçtik galiba çok az kaldı bu hastalıgı yenmeme:) yaptıgımı gördükçe daha çok güven geliyo aşılmayacak bi sorun degilmiş diyorum kendime.sadece kendime bi konuda kızıyorum neden daha önce bu siteyi bulmamışım diye boşa zaman geçirmişim.herkes yener inş.

inşallah cnm inşallah.. egzeriszleri nasıl yaptın detaylı anlatırmısın ben ilerleyemiyorum belki farklı br bakış açın vardır

dr. süleyman eserdağ'ın adı o kadar çok her yerde adı geçiyor,o kadar olumlu şeyler yazılıyor ki,insan malesef şüphelenmiyor.hata bizim gibi tanıyanların, bu olumsuzluğu fazla anlatmamalarında. daha fazla duyurmak lazım ki başkaları hem madden,daha da kıymetlisi manen mağdur olmasın.bu arada enteresan olan birşey daha dikkatimi çekti.kim gitse en ağırı çıkmış!!!böylece teedavi ücretindeki "eefendim durumunuzun ağırlığına göre 2500-5000 arası tedavi bedeli" kısmı da aydınlanmış oldu.ha hemen şunu da ekleyeyim,dr. süleyman eserdağ'ın bana "en ağırısın,seni hiçbir doktor kabul etmez,burası son durak"dediğinin ertesi günü başka bir doktor aparat egzersiz,ultrason ne varsa hepsini uygulayabildi.tedavim tamamlanamadı başka nedenlerden o yüzden kesin çözüme ulaşmadan yeni doktorumun da adını vermeyeceğim.şimdi tekrar gidiyorum sonucu bildiririm

ben dün sadece bir parmak egzersizi ile başladım. Sanki tuvalete sıkışıyormuşum hissine kapıldım. Sizdede aynı şeyler oldumu arkadaşlar? Yönünü bulamıyordum birde popoya doğru değilmi?

yenicem bende çok umutluyum hemen eve gider gitmez çalışmaya başlıcam. Dün ilk çalışmamdı. İçimde bişey olduğu hissi beni çok tedirgin etti kalbim attı güm güm. Birazda bugün sızı var. Ama alıştırıcam kendimi inşallah .

ben dün sadece bir parmak egzersizi ile başladım. Sanki tuvalete sıkışıyormuşum hissine kapıldım. Sizdede aynı şeyler oldumu arkadaşlar? Yönünü bulamıyordum birde popoya doğru değilmi?

evet canım bizdede aynısı oluyo, rahat ol biraz baskı biraz sıkışma hissi ama geçiyo hepsi, ucu girdikten sonra popoya doğru iitti, kendiliğinden kayıp gidiyo içi boş korkma sakın devam et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…