Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben çıkıyorum arkadaşlar iş yerinden yazıyorum size malesef evde internetim yok. İnşallah yarın daha geliştirmiş olarak çıkarım sizin karşınıza. İyi akşamlar diliyorum herkese..

segicim maşallah sen bu kararlılıkla yolu yarıladın bile demektir.eşini dahil etmen çok iyi olmuş. eşle yapılan egzersizlen çok daha faydası oluyormuş. üç parmaktan sonra eş denemesine geçebilirsin. kendine kızmanın hiçbir anlamı yok önemli olan burayı bulmuş olamn we çok ciddi bi yol katemiş olman.inşallah kısa zamnda sen de yenersin canım.

umudunu hiç kaybetme azimli ol, senin sadece kalbin güm güm atmış, ben ilk denediğimde istifra ettim, başım döndü,rengim sarardı bayılacak gibi oldum daha neler neler :) hepsi psikolojik hiç bişede olmadı sonrasında , korkma gül diye yazdım :)

evet canım bizdede aynısı oluyo, rahat ol biraz baskı biraz sıkışma hissi ama geçiyo hepsi, ucu girdikten sonra popoya doğru iitti, kendiliğinden kayıp gidiyo içi boş korkma sakın devam et...

sanırım tek parmaktan sonra daha kolay zorlanmamız normal zaten oraya bir şey giremeyeceğini düşündüğümüz için bu hastalığa yakalandık:)

ben dün sadece bir parmak egzersizi ile başladım. Sanki tuvalete sıkışıyormuşum hissine kapıldım. Sizdede aynı şeyler oldumu arkadaşlar? Yönünü bulamıyordum birde popoya doğru değilmi?

evet aynı şeyler bendede oluyor maalesef ve ilerlemiyor parmağım

kızlarr yön tamamen popoya doğru. o hislerden biz de de oldu bi süre parmağınızı içerde tutarsanız geçecektir. nefes egzersizlerini unutmayın. derin nefes alın we werirken parmağınızı ittirmeye çalışın. hadi bakim olcak olcakkkkk umutsuzluğa kapılmak yokkk

Hadi arkadaşlar aşacaksınız inşallah bunu aşmayı isteyerek eşinizin de anlayışı ile ve egzersizlerle yeneceksiniz inşallah Eşinizi de dahil ederseniz daha çabuk sonuçlanacak derin nefes alın ve eşinizle bir bütün olduğunuzu düşünün ve birde evlat sahibi olduğunuzda yaşayacağınız mutluluğu getirin gözlerinizin önüne pko yüzünden hala olamadım ama ümitliyim inşalah

canm ben kullandm onu ama hiç yanma olmadı.acaba tam içine gitmedi mi krem. çok uyuşmadı da.

evet tamammen ondan bende ıcıne aktıgını sanıyordum ama malesef sadece etrafına surmekle kalıyormusum sende oyle dene poponun altına bır yastıkkoy ve tam vajına gırısıne kremı bırak o ısıdan yavas yavas ıcıne dogru akıyo ozaman sızı olunca anlıcaksın umarım yazımı gorursun ben ogunden sonra ılk defa gırıyorum ozelden msj atma hakkım yok cunku

bu problemi 3-4-5-8-12 yıl çekenler var bnce ümitsizliğe düsmemeliin bende senle aynı durumdayım 10 ay oldu degğişmedi bişey hayatmda yalnız değilsin yasadıklarını yasayan cok kişi var özellklede bu forumda.. bnce yenerizz ne dersin herkesin yapamadğını biz neden yapamayalım kii.doğanın kanunu seks buna ne sen nede ben karşı çıkamayız dimi bnce olcakk herkes gbi bizimde normal bi cinsel hayatmz olcak bende bazen kendimi cezalandırılmş gbi hissedyrm en çok sevdiğim şeyle cinsellkle offf offf..düşmana en güzel beddua vajınusmus olur galiba bi çeken anlar gerisi fıss..

slm kızlar nasılsınız ya giremiyorum artıkgeçenlerde misafir geldi çocuğu vardı pc yi bozdu
eşimde bu akşam iş yerindeki pc getirdi ordan girdim aslında izin vermiyoda ben gizli girdim dayanamadım
bi hevesle açtım cecemin halayı vardır die ama misafiri varmış sanırım...
neyse şimdi çıkmam lazım bidaha gizli açabilirsem açarım hepinizi öpüyorum
ii gecelerrrr

sırtımı koltuğa dayıyodum bacakllarımı diz kapağından kırıp açıyodum iyice ben o pozisyondayken eşimde yaklaşabildiği kadar yaklaştıbacaklarını uzatarak öncesinde egzersizde yaptığım için hemen girdi

Evet cezalandırılmış gibi hissetmek çok doğru tabir... yada eşimin cezalandırılmasımı desem, biz 8 yıllık birliktelikten sonra evlendik ne heveslerle ama vajinusmusu geç onun doğurduğu isteksizlik beni daha çok yıprattı, çok şükür gittiğim doktorla onu aştım vajiyide aşacağımıza inanıyorum aslında hepimizin ama hepimiz için bir zaman var ve biz onu bekliyoruz sadece, 17 yıllık biri geldi demişti doktor yani er yada geç çözülecek ama bu bizim ne kadar istekli olduğumuza bağlı ben itiraf ediyorum çok isteseydim şimdiye kadar hallederdim ama eşimin verdiği rahatlık benim canımın aşırı kıymetli olması ve vajinin evliliğimde görünür bir sorun yaratmaması hep ertelememe neden oldu hep yarın yarın diye diye bugüne geldim, benim vajinaya bir şey girmesinden ziyade p. korkum vardı asıl p.e dokunamıyordum bakamıyordum şimdi onuda aştım elimde oynayıp duruyorum herşeyden önemlisi istiyorum artık... bu çok önemli arkadaşlar o olayı istememiz lazım isteyince insan korkularına göğüs geriyor, 2- 3 aydır uğraşıyorum şuan nefesti gevşemeydi parmaktı derken bu süreç bile bizi eşimle daha çok birbirimize bağladı sevgimizi pekiştirdi vajiyi aşınca çok daha güzel olacağını düşünüyorum, neticede bizde akrep kadınıyız :)

Yatılı misafirim gitsin denemelere devam edecem, sizlerede bildirince ödev gösteren öğrenci sorumluluğuyla daha bir dikkat ediyorum
Herkese güzel bir gün diliyorum...

günaydın cankara sadece sen varsın sanırım nasılsın

Günaydın diyar artık tanınıyor olmak güzel bir duygu evet sanırım sadece ikimiz varız, sabah ofise gelince açıyorum artık siteyi gidene kadar arada bir girip okuyorum iyi geliyor paylaştıklarınızı okumak, sende yani yenenlerdensin yanlış hatırlamıyorsam nasıl gidiyor yeni süreç.

Bir gün bu soru banada sorulurmu acaba...

sorulur merak etme cnm başta hepimiz bigün bende gelin oldum diye yazabilcem diye düşünüyoduk gelin olanları görünce hem sevinip hemde üzülüyoduk bize ne zaman sıra gelecek diye şuan üstümden bi yük kalkmış gibi şuan sadece 2. denemeye odaklandım oda başarılı geçerse artık hiç tereddütüm kalmayacak sende kafana takılan herşeyi sor burda inan herkes çok yardımcı oluyo

arkadaşlar mrb yeni üye oldum sayfaya eviliğimin3. yılı ilk gece korkusu yüzünden ilişkide canım acır ve kendimi kasar oldum...eylül ayında hamile kaldım ekimde bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum o günden sonra iyice korkar oldum arada denemelerim oluyor ama çok kasıyorum kendimi ve acayip sızlar gibi ağrı hissediyorum napmam gerekiyor tşk,,,ve bende de vajinusmu mu var,,

evet canım, canın acır korkusuysa vajinismussun, bi de kasıyosan
ben de 3 ay boyunca çektim bu hastalığı yeneli de 3 buçuk ay oldu ve burda öğretilen egzersizler sayesinde yendim..
bu arada başına gelene çok üzüldüm, inşallah vajinismusu yendiğinde tekrar tadarsın hamileliği
sen şimdi konunun en başında kegel egzersizleri var onları yapmakla başla, daha sonra parmak ya da aparat egzersizlerini yapabilirsin, bunun için öncelikle bi tane kayganlaştırıcı al(ben okeyin jelini kullandım)

Günaydın arkadaşlar ben dün egzersizlere devam ettim.2 parmağa geçtim. bugün biraz sızım var. Ama geçer heralde. Akşam devam edicem tekrar. Bugün muma geçicem. Biraz tedirginim ama bilmiyorum...Korku var içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…