- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.821
ben dün sadece bir parmak egzersizi ile başladım. Sanki tuvalete sıkışıyormuşum hissine kapıldım. Sizdede aynı şeyler oldumu arkadaşlar? Yönünü bulamıyordum birde popoya doğru değilmi?
ilk egzersizlere başladıgım da yapamıcakmışım gibi geliyodu sonra burdaki arkadaşların yazdıklarını okuyarak kendime bi güven geldi ve denedim egzersizlerimi düzenli olarak yaptım tek sorunum eşimle yapamıyordum egzersizleri sonra eşimle denemeye başladık egzersizlere eşimi de dahil ettim ve şuan da ikili parmaga geçtik galiba çok az kaldı bu hastalıgı yenmeme:) yaptıgımı gördükçe daha çok güven geliyo aşılmayacak bi sorun degilmiş diyorum kendime.sadece kendime bi konuda kızıyorum neden daha önce bu siteyi bulmamışım diye boşa zaman geçirmişim.herkes yener inş.
yenicem bende çok umutluyum hemen eve gider gitmez çalışmaya başlıcam. Dün ilk çalışmamdı. İçimde bişey olduğu hissi beni çok tedirgin etti kalbim attı güm güm. Birazda bugün sızı var. Ama alıştırıcam kendimi inşallah .
evet canım bizdede aynısı oluyo, rahat ol biraz baskı biraz sıkışma hissi ama geçiyo hepsi, ucu girdikten sonra popoya doğru iitti, kendiliğinden kayıp gidiyo içi boş korkma sakın devam et...
umudunu hiç kaybetme azimli ol, senin sadece kalbin güm güm atmış, ben ilk denediğimde istifra ettim, başım döndü,rengim sarardı bayılacak gibi oldum daha neler neler :) hepsi psikolojik hiç bişede olmadı sonrasında , korkma gül diye yazdım :)
sanırım tek parmaktan sonra daha kolay zorlanmamız normal zaten oraya bir şey giremeyeceğini düşündüğümüz için bu hastalığa yakalandık:)
ben dün sadece bir parmak egzersizi ile başladım. Sanki tuvalete sıkışıyormuşum hissine kapıldım. Sizdede aynı şeyler oldumu arkadaşlar? Yönünü bulamıyordum birde popoya doğru değilmi?
evet aynı şeyler bendede oluyor maalesef ve ilerlemiyor parmağım
canm ben kullandm onu ama hiç yanma olmadı.acaba tam içine gitmedi mi krem. çok uyuşmadı da.
Evlendikten 1 ay sonra yani resmi olarak vajinusmus olduğumu öğrendiğimde keşfetmiştim bu siteyi, hergün azimle okuyup sayfaları bitirmeye çalışıyordum bir taraftanda egzersizleri denemeye başladım, 100, 200, 300 bitmiyodu bir türlü güncel tarihe gelemiyordum eski tecrübeleride bırakıp yenilere hop diye dalmak istemiyodum, tabi sayfalar bitmedi ve ben sıkıldım bıraktım egzersizi sadece 1 parmak yapabilmiştim ama 2yi yapamamıştım. Aradan 8-9 ay geçti baktım böyle olmayacak egzersiz yok, deneme yok boş boş yatıyorum, tekrar başladım egzersize bu siteye, bebe yağı, emla, kremler.. iki parmağı yaptım zor kötek çok heveslendim bir iki kez yaptım ama benim heves yaz yağmuru gibi yine gitti. sonra 1.5 yıllık evliyken doktora gitmeye karar verdim durumun psikolojik olduğunu düşünerek iyi bir cinsel terapiste başladım, çok başarı kattettim çok hevesliydim yine aa süreç uzadıkça uzuyor ben daha önce yaptığım parmakları bile yapamıyordum her aşamayı sınıfta kalan çocuklar gibi çift dikişle geçtim, tüm derslerimi verdim, 2 parmak bana çerez gibi geliyor şuan eşimin parmağınıda 2 parmak tam boğum alabiliyorum, ama gelin görünki doktorumun kariyerinin kirli lekesi olarak p. denemesini bir türlü yapamıyorum... olmaması için tüm kötü düşünceleri ortadan kaldırmama, tüm egzersizleri yapmama ve o ana kadar korkmamama rağmen o an yine kendimi kaybediyor en başa evlendiğim günlere dönüyorum, üstte öneriyor doktor kontrol sende olsun diyor ama ben o anda bırakın p.i kendi kontrolümü bile kaybediyorum, yatak ucunda ise sadece p. başını kıvranarak alıyorum, akşamları evde egzersiz var diye ayaklarım geri geri gidiyor. şimdi tekrar evliliğimin 1 yıl 7. ayında siteye geri döndüm bunları paylaşıyorum çünkü denemediğim sadece buraya yazmak kaldı, eski okuduklarımdan kimseler yok artık tabi hepsi kurtuldu gitti bir ben kaldım yine bende şimdi yazdım ve kurtuldum en azından bunuda denemedim demeyeceğim... selamlar...
bende aynı durumdayım yaa eşim yatak ucunda ayakta deniyor bende uzanır gibi bacaklarım eşim omzumda deniyorum.başı giriyor.sonrasında ittrmeye çalışıyor eşim kayıyo .nbmam lazım.sen sırtını kanepe dayadığında eşin hangi pozisyondaydı cnm .ben tuvalete oturu gibi ayakta eğilerek yapıyodum parmak egzersizlermi.
bu problemi 3-4-5-8-12 yıl çekenler var bnce ümitsizliğe düsmemeliin bende senle aynı durumdayım 10 ay oldu degğişmedi bişey hayatmda yalnız değilsin yasadıklarını yasayan cok kişi var özellklede bu forumda.. bnce yenerizz ne dersin herkesin yapamadğını biz neden yapamayalım kii.doğanın kanunu seks buna ne sen nede ben karşı çıkamayız dimi bnce olcakk herkes gbi bizimde normal bi cinsel hayatmz olcak bende bazen kendimi cezalandırılmş gbi hissedyrm en çok sevdiğim şeyle cinsellkle offf offf..düşmana en güzel beddua vajınusmus olur galiba bi çeken anlar gerisi fıss..
günaydın cankara sadece sen varsın sanırım nasılsın
Günaydın diyar artık tanınıyor olmak güzel bir duyguevet sanırım sadece ikimiz varız, sabah ofise gelince açıyorum artık siteyi gidene kadar arada bir girip okuyorum iyi geliyor paylaştıklarınızı okumak, sende yani yenenlerdensin yanlış hatırlamıyorsam nasıl gidiyor yeni süreç.
Bir gün bu soru banada sorulurmu acaba...
arkadaşlar mrb yeni üye oldum sayfaya eviliğimin3. yılı ilk gece korkusu yüzünden ilişkide canım acır ve kendimi kasar oldum...eylül ayında hamile kaldım ekimde bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum o günden sonra iyice korkar oldum arada denemelerim oluyor ama çok kasıyorum kendimi ve acayip sızlar gibi ağrı hissediyorum napmam gerekiyor tşk,,,ve bende de vajinusmu mu var,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?