Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

geçer canım tabi ki merak etme bugün muma geçiceksin demek harika inşallah başarıcaksın canım hiç moralini bozma, aynı parmak gibi işte:13:

mum aldım dün bakkaldan. Tuvalet kağıdı sarıp jelatinleyip, kayganlaştırıcı sürüp egzersiz yapıyorum dimi. Başka yapmam gereken bişey var mı? Yada dikkat etmem gereken?

canım 2 parmağı aldıysan istersen rahatlayana kadar o sızı kalmayana kadar 2 parmak dene rahat olunca muma geç istersen

mum aldım dün bakkaldan. Tuvalet kağıdı sarıp jelatinleyip, kayganlaştırıcı sürüp egzersiz yapıyorum dimi. Başka yapmam gereken bişey var mı? Yada dikkat etmem gereken?

canım mümkünse mumu prezervatife geçirirsen iyi olur hijyen için, geri kalan herşey doğru
egzersiz sırasında da olmayacak düşüncesine kapılma sakın, ben de çok tedirgindim ilk muma geçtiğimde ama yöne dikkat edildiğinde ve kendini kasmadığında inan kendi kendine kayıyor vajinandan içeri.
dur ben senin için yön resimlerini paylaşayım incele canım

Günaydın arkadaşlar nasılsınız

canlarım ah ahh sormayınn ben tam hazır oluyorum bişiy oluyo ya ara verdim unuttum bilmiyom uzaklaştım bırak denemeyi eşimle görüşemiyorum bile okadar diyim 4 .gün oldu valla eşim sanki yok okadar uzak kaldık onunla ne güzel hergün hevesle beklerdim onu şimdi görümceyle uğraşmaktan vakit geçirmekten eşimi göremiyorum geliyo yemek yiyo uyuyo oda dün gece oda dedi görüşemiyoruz dedi birde üzerimizde bişiy var sanki dedi bu hiç normal değil dedi adam devamlı bi aksilik çıkması bana artık normal gelmiyo dedi valla banada gelmiyo yani evlendiğimden beri aksiliklerim deneme ve egzersiz sayımı geçmiştir hayırlısı diyorum

ayy kıyamam ben sana ne zaman gidecek görümce yani yanlış anlamasın deneme yapıcak bi gelin adayı var burda hadi gitsin gitsin

teşekkürler resimler için ama ben bu resimlerden pek anlamadım zaten çok bakamadım midem bulandı. Ama bakabildiğim kadarı ile üstteki resimde o öndeki şey insan elimi anlamadım. alttakinde ise bu popodan mı giriş yeri kafam karıştı

n
yok canım popodan giriş değil olur mu hiç vajina girişi orası bacaklara dikkat edersen yatar pozisyonda
ilk resimdeki de insan eli işte bildiğin parmak egzersizlerinin gösterimli şekli ama resimlerin ikisinde de kadın yatmış ve bacaklarını açmış.
niye miden bulanıyo ki canım çok doğal şeyler bunlar artık kafandaki tüm tabuları yıkmalısın bence şu tedirginliği at üstündden.. oraya ne sokarsan onun şeklini alır unutma

sanada günaydın canım.ben iyiyimde senin halin ne olcak böyle?başka akrabanız yok mu oraya gitsinler az.
bu arada herkese günaydın nasıllar kızlar?

ayy kıyamam ben sana ne zaman gidecek görümce yani yanlış anlamasın deneme yapıcak bi gelin adayı var burda hadi gitsin gitsin

öyle valla gitsin bencedee aman duymasınnnnnn bu olayı ayy düşünemiyorummm

sanada günaydın canım.ben iyiyimde senin halin ne olcak böyle?başka akrabanız yok mu oraya gitsinler az.
bu arada herkese günaydın nasıllar kızlar?

hoşgeldin canım günaydınnnn kız anası var ama beni çok seviyo full yanımda valla bende seviyorum onu ama işte bilse bu derdi çektiğimi kalmazz nasıl olsa gidicem diyo işte yanımda geçiriyo

valla balım bilemedim.artık sıkıcan dişini.sende boş durma egzersiz yap yatmadan önce.

valla balım bilemedim.artık sıkıcan dişini.sende boş durma egzersiz yap yatmadan önce.

yok ya bugünlerde hava soğuk kaloriferleride yakmıyorlar artık bu hafta geçsin havalar ısıncakmış birde herüg n 6 da kalkıyorum spor yapıyorum gece 10 oldumu ben uyuyorum bayılıyorum gündüzde görümceyle dışardayız fulll artı kgitsinde rahata çıkayımm inşallah....

egzersizi ne kadar süre yapmam gerekiyor.? yani her akşam kaç dakika yapcam?
canım onu sen belirliceksin.kendini her yönden hazır hissetmen lazım.en azından 2 parmak rahat alabilmeli ve gitgel yapabilmelisin.muma görede bi 8-9 cm i kolay almalısın.bunları yaptığında eş denemesine geç.erken davranırsan olmayıncada üzülürsün.tamamen hazır olana kadar egzersiz yap.
akşam bi 20-25 dk çalış.kegelleri unutma.

Son düzenleme:
tamam canım.kolun ağrıyordu nasıl oldun?

anladım mina teşekkürler. Benim sorunumu ben anladım. Boy önemli değil yani uzunluk. Ben ilk denememde parmağımı sonuna kadar aldım. Ama benim sorunum en. yani mumun boyu dill de eni beni korkutan. Mesela dün iki parmak denedim ilk girişi beni çok zorladı. Yarım saat kendimi telkin ettim. Sonra girişte problem olmayınca sonuna kadar giriyor. Bir penis boyu eni 3 parmağa mı eşit yani ya da eni ne kadar? Çekinmesem eşimin ölçüsüne bakıcam ama çok çekiniyorum ona karşı...

canım penis uzunluğuda 14-15 cm civarında.uzunluğa takılma vajinanın içi çok geniş.enide 2 parmak yanyana tut o kadardır.
zorlandığın yerde ıkın ve ittir.nefese dikkat et.derin nefes al verirken ittir.
çekinme kocana karşı rahat olmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…