Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben yemek yicem daha görüşürüz.

afiyet olsun canım link için sağol bende işte baya iyi gidiyorum sporda yeme içmeyede özen göstermeye başladım sık sık ama az az yemek lazımmış şimdilik 4 .cü gün gelişme hissediyorum ve bu linkteki hareketleri yapıyordum ben fazlasıyla 6.30 da 1 saatlik yürüş yapıyorum birde sabah baya etkili oluyor

önemli değil canım.sabahın 6.30 nda nasıl yürüyüş yapıyorsun valla helal olsun

benimki daha fena görümceyle anca izin verdi bide bizim burası toki bütün kadınlar iniyor nerdeyse oyüzden birşey demiyor

ben yenemicem galiba kızlar yoruldum artık yaa.en son 2 parmak yaptım eşimle deniyoruz başı tamamen giriyor sonrasında devamı yok.başı giriyor ittrmeye çalışıyo eşim ya penis kayıyoo yada yönünümü yanlış yapıyo eşim anlamadım off.yada biz beceremiyoruz eşimlee .kafayı yicem artık.bugün tam 4.ayımız bitti evleneli

oyle deme canım yıllar sonra bıle yenenler var tabı ıns okadar olmazda senı anlıorum benımde aynı oluo zaten gırıo ama gıtmıo doktor bana zarın kalın dedı ama ılıskıye engel bı durum yok dedı sende acı mı var benım cok acıo dayanıorum esım ıttırıo gıtmıo benımde gozumden yas gelıo hos ben 10 gundur denemıorum kanamam oldugu ıcıne denedıklerımde ole oluodu yanı bana zarın kalın ondan acıo ama ılıskıye engel bısı yok dedı kafam karısık

merhaba arkadaşım..bende yaklaşık 1 yıl 8 aydır evliyim ama hala yenemedim bu durumu evliliğim bitme noktasına geldi..egzersizlere bir başlıyorum olmayınca geri bırakıyorum..öyle zor bir durumdayımki ne yapsam çıkamıyorum bu durumdam ne olacak bilmiyorum..bu sebeple evliliğimin bitmesini istemiyorum,,eşiminde artık sabrı kalmadı...artık gücüm kalamdı herkesin yaptıüı bir işi başaramamk çok canımı yakıyor..kadınlığımdan utanır hale geldim..eşimin kendine olan güvenide sarsıldı..off offff nasıl yaşıyorum ona bile hayret ediyorum..bu öyle bir illetki hiç birşeye benzemiyor.evlendim evliliğimin tadına bile varamadım..bakıyorum herkes eşiyle mutlu benimse içimde hep bir eksik yanım var kimseler bilmiyor..ALLAH yardımcımız olsun..benimle birlikte bu sıkıntıyı çeken herkese rahmet kapılarını açsın RABBİM ve bir an önce herkesi kurtarsın bu dertten...

yok cnm bende acı falan hissetmşiyorum böle batma yanma oluyoo ama başı girince itince gitmiyoo yanlış yönemi sokuyoruz anlamadım bişeyyy.ben parmakla egzeriz yapıyorum içini hissetiğim için yolunu buluyorum ama penisle nasıl yapıcaz kafayı yicem ya.

başı girince vajinam açılıtor baya bunu farkediyorum ama eşim itiyo girmiyo.can acısı yok batma yanma oluyoo ona dayanıyorum zaten.eşimde bu sefer dedki senin ordaki kasın bence sert diyoo.ne alaka dedim.parmak falan giriyosa penisde girer yani

Egzersiz aşamasında olan ya da bu siteyle yeni tanışmış arkadaşlar. Son zamanlarda herkesi ümitsiz ve hayattan bezmiş olarak görüyorum. Kendinize acımayı bırakın. Geçmişle savaşmayın ve bunları düşünerek zaman kaybetmeye devam etmeyin. Bugününüzü değerlendirin ve egzersizlere başlayıp bu vaji hastalığından sizlerde bizler gibi kurtulun. Kararlı olun ve hergün ödevlerinizi düzenli olarak yapın. İnanın çoook kısa bir sürede bunu yeneceksiniz. Ben 7,5 yıldan sonra 4 günde yendim.Bunu sizlerde başarabilirsiniz. 4 gün de olmaz 1 haftada ya da 10 günde olur ama illaki olur. Ama kararlılık ve azim başarı için gerekli olan şeyler. Şimdi kendinize acımayı bırakın ve egzersizlere devam edin. Bizler buradayız ve herzaman yardımcı olmaya çalışacağız Sormak istediğiniz ne varsa çekinmeden sorun ama yeterki çaba sarfedin ve ilk önce kendiniz için bu vajiyi yenmek isteyin. Güzel haberlerinizi bekliyorum

Canım bence eşin p....in yönünü ayarlayamıyor. Düz olarak itiyordur. P....s girdikten sonra popoya doğru ittirsin.

slm cnm ben daha yeneli 2 gün oldu ve rahat bi şekilde oldu.şuan egzersizde nerdesin bilmiyorum ama ben 3 tam parmak rahat alıyodum önce egzersizimi yaptım kendim sonra işte eş parmağı denedik onuda sorunsuz alınca pozisyonumu bozmadan eş denemesine geçtik sadece baş kısmını jelledik ve kaydı girdi anlamadım bile sende bi öle dene istersen rahat oluyo

o kadr çok yenmek istiyorumki hemde ben .ama hep bişeyler çıkıyoo ben kendmi hazılrıyorum mesela olucak diye sonra eşimde porblem çıkıyo tam ereksiyon göstremıyoo o istediği zamanda ben kendmi hazır hisetmiyorum.yaptığımız zamanda başı giriyo devamı gelmiyo.acı falan hissetmiyorum ama neden girmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…