- 7 Aralık 2012
- 1.395
- 707
- 248
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.881
slm cnm ben daha yeneli 2 gün oldu ve rahat bi şekilde oldu.şuan egzersizde nerdesin bilmiyorum ama ben 3 tam parmak rahat alıyodum önce egzersizimi yaptım kendim sonra işte eş parmağı denedik onuda sorunsuz alınca pozisyonumu bozmadan eş denemesine geçtik sadece baş kısmını jelledik ve kaydı girdi anlamadım bile sende bi öle dene istersen rahat oluyo
cnm ben en son 2 parmak yapıp denememde başını aldım parmaktan önce ucunu değidiremiyodum bile tam.sonrada bıraktım egzersiz yapmıyorum sürekli.olamyınca moralim bozulmuştu.şimdi sadece eşimle deniyorum.ben tuvalte oturur gibi ayakta hafif eğilerek yapıyorum egzersizi.ama eşimle o şekilde nasıl bi pozisyon deyebilirmki.senin dediğin pozisyonuda anlamadım ben tam.sen sırtını koltuga dayayım ayaklarımı kırıp duruyosun eşin nasıl duruyor onu anlamadım.
slm cnm ben daha yeneli 2 gün oldu ve rahat bi şekilde oldu.şuan egzersizde nerdesin bilmiyorum ama ben 3 tam parmak rahat alıyodum önce egzersizimi yaptım kendim sonra işte eş parmağı denedik onuda sorunsuz alınca pozisyonumu bozmadan eş denemesine geçtik sadece baş kısmını jelledik ve kaydı girdi anlamadım bile sende bi öle dene istersen rahat oluyo
çokta düzenli yapmadım ama cnm egzersizlermi açık olamak sölemek gerekirse.iki parmaktayken denedim 2 parmak oluyodu ama çok rahat olmuyodu .eşimel deneyince hayal kırıklığına uğradım olmyınca
sizce acı cekmemın sebebı kalın zar mı doktr kalın dedı yoksa kasıo olmammı ben bı yere kadr alıorum sonra dayanılmz canm acıo
aranızda bunu yenmeden önce ben bu işi yapamam b,z acemıyızi galiba beceremiyoruz diye düşünüyomuydunuz hiç kızlar.eşimde acemi çünkü benim
çokta düzenli yapmadım ama cnm egzersizlermi açık olamak sölemek gerekirse.iki parmaktayken denedim 2 parmak oluyodu ama çok rahat olmuyodu .eşimel deneyince hayal kırıklığına uğradım olmyınca
diyar kız sen gelinmi oldunnnnn
tebrik ederim canımmmm
halaylar sana gelsin
canım sen biraz daha egzersiz yap istersen 2 parmakta iyice alış hatta git gelde yapmalısın sonra 3 parmak dene öle öle esniyo en son eş denemesine geç çok kolay oluyo inan
evet cnm haklısın en baştan başalıcam bende egserizlere.pskiyatriye randevu aldım konuşup rahatlamak için .oda egzersiz vercek biliyom ama konuşur rahatlarım en azından çok pskilojim bozuldu çünkü.sen 3 parmağı nasıl yaptın cnm ne şekildeydi parmakların.birde 2 parmağı küs şeklindemi yoksa yan yanamı yaptın
Hatunlar merhaba,ben 10 cm lik aparattayım,fakat her seferinde en küçük aparattan başlayıp sırayla kalınlaştırıyorum, yoksa direk 10 cm i almıyo denedim, her seferinde böyle oluyo ne yapmalıyım
canım bak bende psikiyatriye gittim eşinle gel dediler 1 saatlik seans için 200 tl aldılar ve ne oldu adam kalktı bana burda okuduklarımı anlattı vajina resimleri gösterdi sonrada ev ödevi olarak 2 hafta eşimle birbirimize masaj yapacakmışız sonra tekrar terapi sen bilirsin gitmek istiyosan git yinede.ben boşa gitmişim onu anladım.2 parmağı ben önce küs şeklinde yapıp aldım sonra esnedikçe yan yana alıyodum hiç bişey hissetmiyodum bile sonrada 3 parmağa geçtim
canım bak bende psikiyatriye gittim eşinle gel dediler 1 saatlik seans için 200 tl aldılar ve ne oldu adam kalktı bana burda okuduklarımı anlattı vajina resimleri gösterdi sonrada ev ödevi olarak 2 hafta eşimle birbirimize masaj yapacakmışız sonra tekrar terapi sen bilirsin gitmek istiyosan git yinede.ben boşa gitmişim onu anladım.2 parmağı ben önce küs şeklinde yapıp aldım sonra esnedikçe yan yana alıyodum hiç bişey hissetmiyodum bile sonrada 3 parmağa geçtim
her ikisi de olabilir canım. zara çok fazla takılma egzersizlerle gayet esnek bi hale gelebilir. kasma olayını da gene egzersizlerle halledebilirsin. herşey egzersizde bitiyor yani. son durumun nedir desperacım? kanamn durdu mu_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?