- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.901
cnm özele gitmicem zaten devletten aldım randevuyu.özele o akdr para veremem.tek şunun için gitmek istiyorum ben konuşup kafamı rahatlatmak amaç.birde en baştan başlıcm egzersizlere
neden cevap veren yok
neden cevap veren yok
sen ne kadrlık evlisin diyar..
eğer öle terapi veriyolarsa git tabi egzersizlere baştan başlamana gerek yok sen 2 parmak alıyomuşsun 2 parmaktan başla küs şeklinde dene git gel yapmayı dene baktın acımıyo sızlamıyo rahatsın 3 parmağa geç 3 parmağı nasıl aldığımıda sormuşsun yine işaret ve orta parmağımı küs yapıyodum yüzük parmağınıda onlara birleştiriyodum o şekilde denedim hep başta zor oluyo 2 parmaktan geçince ama zamanla rahatlıyo 3-4 denemede
canım kendini kastığın içindir , yoksa ilk seferinde de alabilirsin nefes egzersizide yapıyorsun dimi, ıkınıyormusun peki ???
devlet hastanelerinde veriyolr cnm psikiyatri bölümü cinsel işlev bozukluğu bölümü.anladım cnm dediklerni uygulucam ç ok sağoll inşlhh bende yenerim o günleri bi görsem
evet canım kanamam durdu doktor ılac bıtınce yanı 10 gun sonra tekrar baslıcak korkma dedı duzene gırcekmıs. bızde yarın deneme yapıcaz eger yarında olmazsa egzersızlere baslıcam canım benım esım arza cıkarıo sureklı vajınısmus deılsın dıe tutturdu yapma egzersız dıo kabullenmıo hormonlar bozdu senın psıkolojını dıo dur bakalım canım hazır kanamam durmusken yarın denıcem sımdı ben zara taktım kafayı haklısın takıldım oraya
neden cevap veren yok
merhaba arkadaşım..bende yaklaşık 1 yıl 8 aydır evliyim ama hala yenemedim bu durumu evliliğim bitme noktasına geldi..egzersizlere bir başlıyorum olmayınca geri bırakıyorum..öyle zor bir durumdayımki ne yapsam çıkamıyorum bu durumdam ne olacak bilmiyorum..bu sebeple evliliğimin bitmesini istemiyorum,,eşiminde artık sabrı kalmadı...artık gücüm kalamdı herkesin yaptıüı bir işi başaramamk çok canımı yakıyor..kadınlığımdan utanır hale geldim..eşimin kendine olan güvenide sarsıldı..off offff nasıl yaşıyorum ona bile hayret ediyorum..bu öyle bir illetki hiç birşeye benzemiyor.evlendim evliliğimin tadına bile varamadım..bakıyorum herkes eşiyle mutlu benimse içimde hep bir eksik yanım var kimseler bilmiyor..ALLAH yardımcımız olsun..benimle birlikte bu sıkıntıyı çeken herkese rahmet kapılarını açsın RABBİM ve bir an önce herkesi kurtarsın bu dertten...
serap bacım kegel yapıyor musun egzersizden önce? yapmıyorsan dene bence kaslarını rahatlatır.sen alıştrmşn kendini en küçüğnden en büyüğüne diye öle yazmışın kafana ondan olmuyor bence . yawaş yawaş ilk aldğn aparatı büyüt. yani her gün 1cm den başlıyorsan yarın ilk 2cm al. soraki egzzersizde 3 cm al ilk. bunun gibi. bi de böle dene nolcak sonuç bakalım
devlet hastanelerinde veriyolr cnm psikiyatri bölümü cinsel işlev bozukluğu bölümü.anladım cnm dediklerni uygulucam ç ok sağoll inşlhh bende yenerim o günleri bi görsem
ben 7 aylık evliyim cnm sen
bencede canım sen kendini koşullandıırmışsın ondan çünkü bu hastalıkta beynimizin bize oyunu sen kendini alıştırmışsın düşünsene 10 cm alabiliyosun en son demekki vajinan o kadar esnemiş kasma kendini bi önceki denemende o aparatını aldığı düşün ve direk 10 cm ile başla egzersize
deniyorum canım olmuyo
canım vajinismus olmasan bile egzersizin hiçbir zararı olmaz. hatta eş denemsnden önce yaparsan çok yardımcı olur ilişkiye. bunu anlat eşine. kabul etmiyorsa da git gizli yap ne war canım sonuçta önemli olan senin rahatlığın kendini kasmaman.belki de egzersize alışmandan korkuyordur yendikten sonra da. ama öle bişi yok. ben yendikten sonra hiç egzersiz yapmadım gayet rahat oluyor. konuş bunları eşinle ikna et canım[
tamam canım konusayım olmadı o ısteyken yapıcam egzersız tamam kuzucum cok saol
serap bazen ilk denemede olmaz ama pes etme zorla biraz canım bende mesela ilk 2 mum denememde bir anda almıştım sonrakinde alamadım sinir oldum inat ettim denedim denedim 1 saat uğraştım sonra aldım sende biraz uğraş hem yönü falan daha iyi anlıyorsun o zaman
deniyorum canım olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?