Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm özele gitmicem zaten devletten aldım randevuyu.özele o akdr para veremem.tek şunun için gitmek istiyorum ben konuşup kafamı rahatlatmak amaç.birde en baştan başlıcm egzersizlere

eğer öle terapi veriyolarsa git tabi egzersizlere baştan başlamana gerek yok sen 2 parmak alıyomuşsun 2 parmaktan başla küs şeklinde dene git gel yapmayı dene baktın acımıyo sızlamıyo rahatsın 3 parmağa geç 3 parmağı nasıl aldığımıda sormuşsun yine işaret ve orta parmağımı küs yapıyodum yüzük parmağınıda onlara birleştiriyodum o şekilde denedim hep başta zor oluyo 2 parmaktan geçince ama zamanla rahatlıyo 3-4 denemede

neden cevap veren yok

serap bacım kegel yapıyor musun egzersizden önce? yapmıyorsan dene bence kaslarını rahatlatır.sen alıştrmşn kendini en küçüğnden en büyüğüne diye öle yazmışın kafana ondan olmuyor bence . yawaş yawaş ilk aldğn aparatı büyüt. yani her gün 1cm den başlıyorsan yarın ilk 2cm al. soraki egzzersizde 3 cm al ilk. bunun gibi. bi de böle dene nolcak sonuç bakalım

devlet hastanelerinde veriyolr cnm psikiyatri bölümü cinsel işlev bozukluğu bölümü.anladım cnm dediklerni uygulucam ç ok sağoll inşlhh bende yenerim o günleri bi görsem

canım vajinismus olmasan bile egzersizin hiçbir zararı olmaz. hatta eş denemsnden önce yaparsan çok yardımcı olur ilişkiye. bunu anlat eşine. kabul etmiyorsa da git gizli yap ne war canım sonuçta önemli olan senin rahatlığın kendini kasmaman.belki de egzersize alışmandan korkuyordur yendikten sonra da. ama öle bişi yok. ben yendikten sonra hiç egzersiz yapmadım gayet rahat oluyor. konuş bunları eşinle ikna et canım

neden cevap veren yok

bencede canım sen kendini koşullandıırmışsın ondan çünkü bu hastalıkta beynimizin bize oyunu sen kendini alıştırmışsın düşünsene 10 cm alabiliyosun en son demekki vajinan o kadar esnemiş kasma kendini bi önceki denemende o aparatını aldığı düşün ve direk 10 cm ile başla egzersize

Sude naz aynı durumdayız canım evet ama umutsuzluğa kapılma ve devam et muhakkak bir yerde bir adımda eksiğimiz varki olmuyor çünkü tüm şartları sağlayınca inan olmaması için bir engel yok mesela ben burdaki arkadaşlarla konuşmadan evvel 2 parmaktan sonra eş parmağına geçtim ve onunda 2 parmağını tam alıyorum ama anladımki kendi 3 parmağımıda yapmam lazımmış burdaki çoğu öyle yenmiş sende okuyup kend eksik noktanı bulmaya çalış ve onun üzerine yoğunlaş, zaman zaman umudumuzu kaybetsekte ben hepimizin yapacağına inanıyorum sadece birimiz hemen birimiz biraz daha fazla uğraşarak yapacağız.
Ben müsait olunca 3 parmak deneyip paylaşacağım lütfen sende devam et ve birbirimize hangi aşamalarda olduğumuzu söyleyelimki bizi teşvik etsin, evliliğinininde zarar görmesine izin verme bu süreçte biliyorum kolay değil ama başka güzel yönlerinini tadını çıkar çünkü vaji illa aşılır ama onun bıraktığı en kötü iz zedelenmiş evlilik olur...

milacığım kegelde yapıyorum, ne söylüyosanız onu yapıyorum,zaten 10 cm e yeni geçtim , dediğini yapcam inşallah sağol

serap bazen ilk denemede olmaz ama pes etme zorla biraz canım bende mesela ilk 2 mum denememde bir anda almıştım sonrakinde alamadım sinir oldum inat ettim denedim denedim 1 saat uğraştım sonra aldım sende biraz uğraş hem yönü falan daha iyi anlıyorsun o zaman

deniyorum canım olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…