- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.921
kızzz seraaappppp olmuyor deme olcak de yapcam de yenicem de. ay sen dokunamıyordun bile ya şu geldiğin yerin farkında değil misin? neleri başardın bunu da aşcaksın hadi bakim umutsuzluğa kapılmak yokk
canım bak nerdeyse sona yaklaştın 10 cm den sonra eş denemesi yapabilirsin olur bi kere olmuş sonuçta demekki alabiliyosun rahatlat kendini nefes al ver kegel yap egzersizden önce egzersiz sırasında başka şeyler düşün o sırada ama kesinlikle olacak de yapacağına inan
haklısın milacığım, çok şükür ilerlettim farkındayım .inşallah aşarım . döv beni, kız bana :)
hahaha sen de benim gibi az çatlak değilsin heeeşaka bi yana çok az kaldı senin gelin olmana aynı azmi sürdür. çekelim halayları hep beraber en kısa zamnda
bu 10 cm kalınlık mı uzunluk mu bende başladım egzersizlere şimdilik iyi gidiyo gibicanım bak nerdeyse sona yaklaştın 10 cm den sonra eş denemesi yapabilirsin olur bi kere olmuş sonuçta demekki alabiliyosun rahatlat kendini nefes al ver kegel yap egzersizden önce egzersiz sırasında başka şeyler düşün o sırada ama kesinlikle olacak de yapacağına inan
bu 10 cm kalınlık mı uzunluk mu bende başladım egzersizlere şimdilik iyi gidiyo gibi
arkadaşlar bu üç parmak yanyana mı olmalı yoksa küs gibi birleştirsek olurmu
küs şeklinde de olur canım nasıl rahat edebilirsen , aslında bu egzersizlerin asıl amacı biliyorsunki beyindeki koşullanmayı ortadan kaldırmak , oraya birşey girebilediği fikrine alıştırmak kendimizi buna hazırlamak... küs şeklinde yapman senin için daha iyi olur ama ... eğer bunu da başarırsan kalınlığı ölç bakalım bize söyle
Evet cezalandırılmış gibi hissetmek çok doğru tabir... yada eşimin cezalandırılmasımı desem, biz 8 yıllık birliktelikten sonra evlendik ne heveslerle ama vajinusmusu geç onun doğurduğu isteksizlik beni daha çok yıprattı, çok şükür gittiğim doktorla onu aştım vajiyide aşacağımıza inanıyorum aslında hepimizin ama hepimiz için bir zaman var ve biz onu bekliyoruz sadece, 17 yıllık biri geldi demişti doktor yani er yada geç çözülecek ama bu bizim ne kadar istekli olduğumuza bağlı ben itiraf ediyorum çok isteseydim şimdiye kadar hallederdim ama eşimin verdiği rahatlık benim canımın aşırı kıymetli olması ve vajinin evliliğimde görünür bir sorun yaratmaması hep ertelememe neden oldu hep yarın yarın diye diye bugüne geldim, benim vajinaya bir şey girmesinden ziyade p. korkum vardı asıl p.e dokunamıyordum bakamıyordum şimdi onuda aştım elimde oynayıp duruyorum herşeyden önemlisi istiyorum artık... bu çok önemli arkadaşlar o olayı istememiz lazım isteyince insan korkularına göğüs geriyor, 2- 3 aydır uğraşıyorum şuan nefesti gevşemeydi parmaktı derken bu süreç bile bizi eşimle daha çok birbirimize bağladı sevgimizi pekiştirdi vajiyi aşınca çok daha güzel olacağını düşünüyorum, neticede bizde akrep kadınıyız :)
Yatılı misafirim gitsin denemelere devam edecem, sizlerede bildirince ödev gösteren öğrenci sorumluluğuyla daha bir dikkat ediyorum
Herkese güzel bir gün diliyorum...
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır siteyi takip ediyorum ,yazdıklarınızı da az çok okuyorum,burda bilgi ve deneyimlerini paylaşmışş ve paylaşacakk olan arkadaşlaraa şimdiden teşekkür ediyorum.Keşke üye olur olmaz ilk mesajım bu konuya olmasaydıAma inşallah bu başlıktaki arkadaşlar bana yardım edersiniz konuya giriyorum. 10 ay önce, 8 yıllık bir ilişkinin ardından sevdiğim insanla evlendim.Aklıma hiç gelmezdi bunları yaşayacağım ilk gece denedik olmadı,yorgunluktan dedik.Balayına gitik olmadı,keyfimize bakalım dedik.Adet dönemi girdi bittikten sonra dedik ramazan bitsin öyle dedik,bayram geçsin öyle dedik, vee öyle dedik böyle dedik 10 aydır bir arpa boyu yol gidemedik şimdi 23 nisan geçsin öyle dedik.İlk gece bende korku falan yoktu ama acı çektiğim için ki tahriş falan oldu sanırım idrarımı yaptığım yer,Sonra yine acıyacak korkusuyla herhalde böyle hareket ettim bilmiyorum.Hocaya mı gitmedim, psikoloğa mı gitmedim,farklı kadın doğumculara mı gidip defalarca muayene olmadımm kocamı mı okuyup üflemedim ,başka evlerde mi denemedim,kas gevşetici haplar şuruplar mı içmedim,yatakta olmuyo deyip yer yatağı mı açmadım,romantik ortamlar mı hazırlamadım,dişçi spreyi mi sıkmadım ,10000 ihlaslar mı çekmedim dualar mı etmedim, çeşit çeşit kemler mi sürmedim,yok yok yokkkk , istek var ama icraaat yok İş o noktaya gelince ben de bi tutukluk oluyor anlamıyorum.Eşimle artık makara yapıp gülüyoruz o duruma geldik,Allahtan baskı yapan bir tip değil ama ben baskı yapıyorum artık çünkü gerçekten bunaldım bu anormal durumdan;(( kadın doğumcu kızlık zarımın kalın olduğunu söyledi, krem verdi dene bakalım olursa olur olmazsa operasyonla alırız zarı dedi,ürkütücü yaa.Kaçtım ordan ve o ihtimalden hep,Bi arkadaşıma bu siteyi ve bu konuyu okumasını önerdim o yendi ben kaldım Bana da yardımcı olun mum,rimel kulak çubuğu nerden başlayım valla depresyona girdim .Bir de nisan ayında hamile kalırım diyordum izin planları yapıyordum herhalde Allah cezamı verdi
bence hiç birimiz hiç bir şey için gecikmedik.benimde 9 ayım bitti. umutsuz olma bende bir arpa yol alamadım ama bu da bitecek herhalde hep böyle yaşayacak değiliz gel beraber başlayalım bende başındayım bende bu süreçte sadece okumakla kaldım birbirimize destek olalım bunlarda geçecek...
biohazard başlayalım ama nerden? ben ayna alıp karşısında tanıma çalışmaları yaptım kaldı ki benim vajinam yok diyordum.Zor uğraşlar sonunda orayı keşfettim,parmağımın ucunu sokmaya çalıştım çok çok az sonra içim bir tuhaf oldu oranın dokusundan mıdır nedir, sonra 1 tane mum aldım ama mumda da aynı başarısızlığım devam etti.Bu sefer koydum kafaya gel beraber yapalım şu işi ama bilen arkadaşlar da yardımcı olsun çünkü ikimiz de kelizz ilacımız yok:))
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır siteyi takip ediyorum ,yazdıklarınızı da az çok okuyorum,burda bilgi ve deneyimlerini paylaşmışş ve paylaşacakk olan arkadaşlaraa şimdiden teşekkür ediyorum.Keşke üye olur olmaz ilk mesajım bu konuya olmasaydıAma inşallah bu başlıktaki arkadaşlar bana yardım edersiniz konuya giriyorum. 10 ay önce, 8 yıllık bir ilişkinin ardından sevdiğim insanla evlendim.Aklıma hiç gelmezdi bunları yaşayacağım ilk gece denedik olmadı,yorgunluktan dedik.Balayına gitik olmadı,keyfimize bakalım dedik.Adet dönemi girdi bittikten sonra dedik ramazan bitsin öyle dedik,bayram geçsin öyle dedik, vee öyle dedik böyle dedik 10 aydır bir arpa boyu yol gidemedik şimdi 23 nisan geçsin öyle dedik.İlk gece bende korku falan yoktu ama acı çektiğim için ki tahriş falan oldu sanırım idrarımı yaptığım yer,Sonra yine acıyacak korkusuyla herhalde böyle hareket ettim bilmiyorum.Hocaya mı gitmedim, psikoloğa mı gitmedim,farklı kadın doğumculara mı gidip defalarca muayene olmadımm kocamı mı okuyup üflemedim ,başka evlerde mi denemedim,kas gevşetici haplar şuruplar mı içmedim,yatakta olmuyo deyip yer yatağı mı açmadım,romantik ortamlar mı hazırlamadım,dişçi spreyi mi sıkmadım ,10000 ihlaslar mı çekmedim dualar mı etmedim, çeşit çeşit kemler mi sürmedim,yok yok yokkkk , istek var ama icraaat yok İş o noktaya gelince ben de bi tutukluk oluyor anlamıyorum.Eşimle artık makara yapıp gülüyoruz o duruma geldik,Allahtan baskı yapan bir tip değil ama ben baskı yapıyorum artık çünkü gerçekten bunaldım bu anormal durumdan;(( kadın doğumcu kızlık zarımın kalın olduğunu söyledi, krem verdi dene bakalım olursa olur olmazsa operasyonla alırız zarı dedi,ürkütücü yaa.Kaçtım ordan ve o ihtimalden hep,Bi arkadaşıma bu siteyi ve bu konuyu okumasını önerdim o yendi ben kaldım Bana da yardımcı olun mum,rimel kulak çubuğu nerden başlayım valla depresyona girdim .Bir de nisan ayında hamile kalırım diyordum izin planları yapıyordum herhalde Allah cezamı verdi
slm kızlar... akşam eş denemesi yaptık ... eşimin 2 parmağını 2 boğum kadar aldım... çok mutlu oldum... bi cesaret geldi... hadi penis deneyelim dedim... sonuç negatif( yapamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?