Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızzz seraaappppp olmuyor deme olcak de yapcam de yenicem de. ay sen dokunamıyordun bile ya şu geldiğin yerin farkında değil misin? neleri başardın bunu da aşcaksın hadi bakim umutsuzluğa kapılmak yokk

haklısın milacığım, çok şükür ilerlettim farkındayım .inşallah aşarım . döv beni, kız bana :)

Diyarcığım haklısın , ama ben eş denemsine 12 cmde geçeyim diyorum, eşiminki 13 cm , hayal kırıklığına uğramayım sonra

bu 10 cm kalınlık mı uzunluk mu bende başladım egzersizlere şimdilik iyi gidiyo gibi

arkadaşlar bu üç parmak yanyana mı olmalı yoksa küs gibi birleştirsek olurmu

küs şeklinde de olur canım nasıl rahat edebilirsen , aslında bu egzersizlerin asıl amacı biliyorsunki beyindeki koşullanmayı ortadan kaldırmak , oraya birşey girebilediği fikrine alıştırmak kendimizi buna hazırlamak... küs şeklinde yapman senin için daha iyi olur ama ... eğer bunu da başarırsan kalınlığı ölç bakalım bize söyle

tamam canım sağol evtyaptım bunu ölçtüm 10cm ye kadar gidebilmiş

çok doğru söylüyorsun ben de eşimli 6 yılın sonunda evlendim ve ilk gecede kabus gibi vajinismusla karşılaştık ilk günler oldukça zor geçti şaşkındık balayımız rezalet geçti çok kötüydü.çok yıprandık.çok düşündüm neden olmadı neden yapamıyorum diye diğer kadınlardan farkım ne diye çok düşündüm ama sonuç yok antidepresanlara başladım artık psikolojimde bozulmuştu ,korkular ve geçen zaman şimdi bu günlere kadar geldik ve en azından bazı şeyleri atlattık bende artık daha rahatım daha önce çok fazla korkuyordum akşam olunca işten eve gelmek istemiyordum .bundan sonrası umarım güzel gider bütün vajinismuslu arkadaşlara bol şans:)

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır siteyi takip ediyorum ,yazdıklarınızı da az çok okuyorum,burda bilgi ve deneyimlerini paylaşmışş ve paylaşacakk olan arkadaşlaraa şimdiden teşekkür ediyorum.Keşke üye olur olmaz ilk mesajım bu konuya olmasaydıAma inşallah bu başlıktaki arkadaşlar bana yardım edersiniz konuya giriyorum. 10 ay önce, 8 yıllık bir ilişkinin ardından sevdiğim insanla evlendim.Aklıma hiç gelmezdi bunları yaşayacağım ilk gece denedik olmadı,yorgunluktan dedik.Balayına gitik olmadı,keyfimize bakalım dedik.Adet dönemi girdi bittikten sonra dedik ramazan bitsin öyle dedik,bayram geçsin öyle dedik, vee öyle dedik böyle dedik 10 aydır bir arpa boyu yol gidemedik şimdi 23 nisan geçsin öyle dedik.İlk gece bende korku falan yoktu ama acı çektiğim için ki tahriş falan oldu sanırım idrarımı yaptığım yer,Sonra yine acıyacak korkusuyla herhalde böyle hareket ettim bilmiyorum.Hocaya mı gitmedim, psikoloğa mı gitmedim,farklı kadın doğumculara mı gidip defalarca muayene olmadımm kocamı mı okuyup üflemedim ,başka evlerde mi denemedim,kas gevşetici haplar şuruplar mı içmedim,yatakta olmuyo deyip yer yatağı mı açmadım,romantik ortamlar mı hazırlamadım,dişçi spreyi mi sıkmadım ,10000 ihlaslar mı çekmedim dualar mı etmedim, çeşit çeşit kemler mi sürmedim,yok yok yokkkk , istek var ama icraaat yok İş o noktaya gelince ben de bi tutukluk oluyor anlamıyorum.Eşimle artık makara yapıp gülüyoruz o duruma geldik,Allahtan baskı yapan bir tip değil ama ben baskı yapıyorum artık çünkü gerçekten bunaldım bu anormal durumdan;(( kadın doğumcu kızlık zarımın kalın olduğunu söyledi, krem verdi dene bakalım olursa olur olmazsa operasyonla alırız zarı dedi,ürkütücü yaa.Kaçtım ordan ve o ihtimalden hep,Bi arkadaşıma bu siteyi ve bu konuyu okumasını önerdim o yendi ben kaldım Bana da yardımcı olun mum,rimel kulak çubuğu nerden başlayım valla depresyona girdim .Bir de nisan ayında hamile kalırım diyordum izin planları yapıyordum herhalde Allah cezamı verdi

bence hiç birimiz hiç bir şey için gecikmedik.benimde 9 ayım bitti. umutsuz olma bende bir arpa yol alamadım ama bu da bitecek herhalde hep böyle yaşayacak değiliz gel beraber başlayalım bende başındayım bende bu süreçte sadece okumakla kaldım birbirimize destek olalım bunlarda geçecek...

biohazard başlayalım ama nerden? ben ayna alıp karşısında tanıma çalışmaları yaptım kaldı ki benim vajinam yok diyordum.Zor uğraşlar sonunda orayı keşfettim,parmağımın ucunu sokmaya çalıştım çok çok az sonra içim bir tuhaf oldu oranın dokusundan mıdır nedir, sonra 1 tane mum aldım ama mumda da aynı başarısızlığım devam etti.Bu sefer koydum kafaya gel beraber yapalım şu işi ama bilen arkadaşlar da yardımcı olsun çünkü ikimiz de kelizz ilacımız yok:))

hoşgeldin aramıza canım, isminde çok hoşmuş :) senin anlattıklarının hepsini kat be kat ben yaşadım, bende egzersizlerdeyim şu anda, öncelikle yapmak için odaklanacaksın bunun başka yolu yok, kayganlaştırıcı jel ve serçe parmağınla başlayacaksın, hijyene dikkat et ama. ayna karşısına geç incele, ilk sayfada kegel egzersizleri var onları yap, serçe parmağının ilk boğumu girdikten sonra popoya doğru ittir parmağını ve ıkınarak, nefes egzersizleriyle , dediğim gibi öncelikle ilk sayfayı oku başaracaksın sende inanıyorum :)

canim oncelikle hosgeldin.emin ol hepimiz benze r seyler yasadik hep erteledik durd uk. ama b u ertelemelerin sonu yok.23 nisan geccek 19mayis diceksin o geccek baska bisi bulcaksin.ama burayi bulduguna gore artik ertelemeye son! ne guzel bak vajina tanima egzerszyle baslamissin.simdi yalman gereken kendine bi kayganlastirici temin edip serce parmak ilk boguma kadar parmagni sokmak.daha sonra asama asama ilerleyeceksin canim.bir de topicin basinda kegel egzersizleri war onu da oku uygulamaya basla.takildigin yerde yaz buraya cewap weren biri mutlaka cikacaktir.vajinismus yuzde yuz tedavisi olan bi hastalik.ertelemeden egzersizlere basla canim

slm kızlar... akşam eş denemesi yaptık ... eşimin 2 parmağını 2 boğum kadar aldım... çok mutlu oldum... bi cesaret geldi... hadi penis deneyelim dedim... sonuç negatif( yapamadım...

slm kızlar... akşam eş denemesi yaptık ... eşimin 2 parmağını 2 boğum kadar aldım... çok mutlu oldum... bi cesaret geldi... hadi penis deneyelim dedim... sonuç negatif( yapamadım...

canım 2 parmak eş denemesi için biraz erken aslında ondan yapamamış olabilirsin , neden olmadı ne hissettin sen onu anlat istersen ona göre konuşalım çünkü bazı arkadaşlar 4 günde yendi biliyorsun asıl olay bunu kafada bitirebilmek ben hazırım diyebilmekte

hoşgeldin topuklutencere öncelikle bu saniyeden itibaren karamsarlığı bir kenara bırakıyoruz bu konuda anlaşalım tamammı ?
buraya gelmen demek yenmeye büyük bir adım atman demek buna emin olabilirsin , inanırsan ve çabalarsan bunu başarabilirsin gerçekten.
Öncelikle ilk sayfadaki kegel egzersizlerini oku bunları yapmaya başla kaslarını kontrol etmeyi dene , kendine bir kayganlaştırıcı jel al , parmak egzersizlerine başlayalım.

Parmağını jelledikten sonra,i lk hedef serçe parmağı birinci boğum , sonra ikinci boğum ve en son serçe parmağın tamamını almak eğer bunu başarabilirsen aynı aşamaları işaret parmağı ve orta parmak için tekrarlamanı istiyorum . Egzersize başlamadan önce ve egzersiz sırasında burundan nefes alıp ağızdan verirsen rahatlayıp gevşemene yardımcı olur

Buraya kadar tamammı ????

hoşgeldin topuklu tencere:)) bu siteye üye olduğunda inan ki bir şeylerin değiştiğinin farkına varıyorsun... ben üye olduğum gün o kadar çaresizdim ki... kendimi o kadar aciz hissediyordum ki anlatamam... buradaki arkadaşlar çok sıcak ve samimi... öncelikle herkesin sorunu aynı ... çözüm yollarını birbirimize destekle bulacağız inşallah... ben de 15 gündür egzersizleri yapıyorum... araya 1 hafta regl girdi... yani 10 günde az da olsa yol kat ettim...umarım nisan bitmeden bizler de gelin oluruz:))) ben parmakla pek ilerleyemedim... o yüzden kulak çubuğunu peçeteyle sarıp streçleyip bi aparat yaptım kendime... sonrasında mumla devam ettim... her gün aksatmadan yapıyorum egzersizleri ... sana da şimdiden kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…