Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet yeterli esneklik olmadı zannedersem... kasılma var her zamanki gibi ... hatta eşim sanki kalp atışları gibi kasların kasıldığını söyledi... bir de ben her seferinde çıkarıp bakıyorum ne kadar girmiş diye... sanki parmak ne kadar gircekse... çok zaman kaybediyorum... kızlar yarım saat egzersiz yapıyoruz diyorlar ben 1 saatten fazla uğraşıyorum... kendi parmağımı zaten ilerletemiyorum...

Teşekkürler, serap .ben de inanıyorum bu sefer olacak inşallah
,ilk sayfada yazılanları okudum ilk iş muma sarılacağım ve nefes egzersizleriyle başlayacağım herhalde.Ayrıntıları yazarım tekrar , ben vazelin kullanıyordum çünkü kayganlaştırılardan memnun kalmamıştım eşimle denerken ama,bugün sağlıkçı bir arkadaşım vazelinin steril olmadığını halbuki o bölgenin steril olduğunu ve steril şeyler kullanmam gerektiğini söyledi .ne tavsiye edersiniz? bebeyağı falan steril midir ki? Kayganlaştırıcı alırım olmazsa yine.

teşekkür ederim hoşbuldum mila1,Evet bütün belirli günler ve haftaları kullandım ama bitiyor artık 1 sene olacak:) tamam o zaman yarın alıyorum kayganlaştırıcıyı , uyuşturucu krem kullanıyor musunuz peki?

olacak elbet , bende ilk serça parmak sonra orta parmakla devam ettim ,baktım devamı gelmiyo mumla başladım :) vazelin , bebe yağı kullanma steril değil onlar, sen eczaneden su bazlı kayganlaştırıcı jel al, mumu peçeteye sar, prezervatife geçir , aparata ve genital bölgene bolca jel sür ıkınarak ittir canım , haberlerini bekliyorum :)

tamam yarın ilk iş yapıyorum bunları teşekkürler serap valla içime bi umut doğdu yaa gelin olmak istiyorumm

melisacığım bende 10 cm e yeni geçtim, eşimle egzersiz yapamıyorum o dokununca korkuyorum hala mumla çalışıyorum ben , aslında boyda sorun yok içi boş rahat gidiyo , enini genişletmek lazım , inşallah üstesinden geliriz canım

canım çıkarma sürekli mesela takıldığın zamanda tamamen çıkarma takıldığın noktada kal , nefes egzersizine devam et rahatla sonra kaldığın yerden devam et . Kendini kasıyorsun sen o zaman yeterince rahat değilsin o nedenle çok uğraşıyorsun , başlangıçta kasıyorsun kendini egzersizi başarmaya başladığında rahatlıyorsun ee tabe zamanda geçiyor sen anlamıyorsundur canım , ben parmak denemedim mum egzersizi yapmıştım rahatlamak için mesela uzanırdım hiç bakmazdım ne kadar giriyor diye gözlerimi kapatır sürekli nefes alıp verir başka şeyler düşünür rahatlamaya çalışırdım . Müzik açardım bazen mum yakardım hani ortamı değiştirirdim sende bunları deneyebilirsin ,

Sana yazdım ama görmedin sanırım TopukluTencere aynısını burayada kopyalıyorum

hoşgeldin topuklutencere öncelikle bu saniyeden itibaren karamsarlığı bir kenara bırakıyoruz bu konuda anlaşalım tamammı ?
buraya gelmen demek yenmeye büyük bir adım atman demek buna emin olabilirsin , inanırsan ve çabalarsan bunu başarabilirsin gerçekten.
Öncelikle ilk sayfadaki kegel egzersizlerini oku bunları yapmaya başla kaslarını kontrol etmeyi dene , kendine bir kayganlaştırıcı jel al , parmak egzersizlerine başlayalım.

Parmağını jelledikten sonra,i lk hedef serçe parmağı birinci boğum , sonra ikinci boğum ve en son serçe parmağın tamamını almak eğer bunu başarabilirsen aynı aşamaları işaret parmağı ve orta parmak için tekrarlamanı istiyorum . Egzersize başlamadan önce ve egzersiz sırasında burundan nefes alıp ağızdan verirsen rahatlayıp gevşemene yardımcı olur

Buraya kadar tamammı ????

ben o boşluğu hala keşfedemedim... koltuğa sırtımı dayayıp oturuyorum... altıma yastık alıyorum... bacaklarımı açıyorum dizlerimi karnıma çekiyorum ... deliği bulup yavaşça aşağı doğru ittiriyorum... ama boşluk gibi gelmiyo... nerde hata yapıyorum??

best teşekkür ederim , görmemiştim.Parmağımı sokamıyorum denedim ama oranın dokusu içimi kaldırıyor tiksintiyle karışık acaip bişeyler oluyor;( kocamın desen eli oraya gitmeyeli aylar oldu ,onu da içim kaldırmıyor:S en iyisi aparat mı dersin? onda başlangıç nasıldır acaba?

evet ben oturur pozisyonda deniyorum.. o boşluğu bulup bir türlü ittiremiyorum...girişe yerleştirip aşağı doğru ittiriyorum... yatarak mı denesem acaba... yönde sıkıntım var benim hala....

melisacım zarın olduğu boğumu geçtikten sonra boşluk hissini daha iyi anlıyorsun. O boğumu geçmen lazım bunun için biraz yanma olabiliyor orayı geçerken bu çok normal sen deliği buluyorsun ittiriyorsun büyük ihtimalle boğuma geliyor orada kalıyorsun geçmiyorsun o nedenle boşluğu farkedemiyorsun canım , orada biraz daha ittirmen gerekli yavaş yavaş yavaş , biraz ıkınmayı dene ittirirken yardımcı olur belki sana

canımcım, ucu girdikten sonra popoya doğru ittireceksin , içi boş kendiliğinden kayıp gidiyo zaten , ıkınarak ittirmeyi dene

Hepimiz en yakın zamanda olacağız inşallah , tabiki umudunu kaybetme, inan yaparsın ben bile yaptıysam :)

İlk zamanlara göre çok çok iyiyim diyorum ya deliğim yok benim diyordum hatta bunu eşim de söyledi ne kadar sıkıp kastıysam kendimi, Hepimiz yapacağız inşallah valla eşim gitti yattı dalmasını bekliyorum ki gidim yatim , hiçbirimiz böyle olsun istemedik ama umarım atlatırız en kısa zamanda,sen yine bana göre çok çok ilerdesin darısı başıma.

Bende parmakla denemedim canım önce kulak çöpü ile denedim kulak çöpünden bir tane aldım, bildiğimiz mutfak strecine sardım jelledim onu sokmayı denedim zaten çok ince olduğu için hemen ilk denemede tamamen sokabildim , sonra 3 tane sini denedim onu da başardım , mum denedim bu bakkallarda satılırdı beyaz mumlar varya parmak kalınlığında onları yine streçleyerek sonra jelleyerek deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…