- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.941
canım 2 parmak eş denemesi için biraz erken aslında ondan yapamamış olabilirsin , neden olmadı ne hissettin sen onu anlat istersen ona göre konuşalım çünkü bazı arkadaşlar 4 günde yendi biliyorsun asıl olay bunu kafada bitirebilmek ben hazırım diyebilmekte
Teşekkürler, serap .ben de inanıyorum bu sefer olacak inşallahhoşgeldin aramıza canım, isminde çok hoşmuş :) senin anlattıklarının hepsini kat be kat ben yaşadım, bende egzersizlerdeyim şu anda, öncelikle yapmak için odaklanacaksın bunun başka yolu yok, kayganlaştırıcı jel ve serçe parmağınla başlayacaksın, hijyene dikkat et ama. ayna karşısına geç incele, ilk sayfada kegel egzersizleri var onları yap, serçe parmağının ilk boğumu girdikten sonra popoya doğru ittir parmağını ve ıkınarak, nefes egzersizleriyle , dediğim gibi öncelikle ilk sayfayı oku başaracaksın sende inanıyorum :)
merhaba melisa ben başlayalı 20 günü geçti, durumun ne kaç cm desin ?
canim oncelikle hosgeldin.emin ol hepimiz benze r seyler yasadik hep erteledik durd uk. ama b u ertelemelerin sonu yok.23 nisan geccek 19mayis diceksin o geccek baska bisi bulcaksin.ama burayi bulduguna gore artik ertelemeye son! ne guzel bak vajina tanima egzerszyle baslamissin.simdi yalman gereken kendine bi kayganlastirici temin edip serce parmak ilk boguma kadar parmagni sokmak.daha sonra asama asama ilerleyeceksin canim.bir de topicin basinda kegel egzersizleri war onu da oku uygulamaya basla.takildigin yerde yaz buraya cewap weren biri mutlaka cikacaktir.vajinismus yuzde yuz tedavisi olan bi hastalik.ertelemeden egzersizlere basla canim
serap 20 gündür egzersiz mi yapıyorsun? ne durumdasın peki şu an ?merhaba melisa ben başlayalı 20 günü geçti, durumun ne kaç cm desin ?
Teşekkürler, serap .ben de inanıyorum bu sefer olacak inşallah
,ilk sayfada yazılanları okudum ilk iş muma sarılacağım ve nefes egzersizleriyle başlayacağım herhalde.Ayrıntıları yazarım tekrar , ben vazelin kullanıyordum çünkü kayganlaştırılardan memnun kalmamıştım eşimle denerken ama,bugün sağlıkçı bir arkadaşım vazelinin steril olmadığını halbuki o bölgenin steril olduğunu ve steril şeyler kullanmam gerektiğini söyledi .ne tavsiye edersiniz? bebeyağı falan steril midir ki? Kayganlaştırıcı alırım olmazsa yine.
olacak elbet , bende ilk serça parmak sonra orta parmakla devam ettim ,baktım devamı gelmiyo mumla başladım :) vazelin , bebe yağı kullanma steril değil onlar, sen eczaneden su bazlı kayganlaştırıcı jel al, mumu peçeteye sar, prezervatife geçir , aparata ve genital bölgene bolca jel sür ıkınarak ittir canım , haberlerini bekliyorum :)
slm serapcım ben de 2 nisanda başladım 1 hafta regl oldum ... 12 gündür egzersiz yapıyorum...mumla 8 cm i girişini anca alıyorum... çok ilerletemiyorum... ama eş denemesinde 2 parmak 2 boğum alabildim ...senin nasıl gidiyor..
evet yeterli esneklik olmadı zannedersem... kasılma var her zamanki gibi ... hatta eşim sanki kalp atışları gibi kasların kasıldığını söyledi... bir de ben her seferinde çıkarıp bakıyorum ne kadar girmiş diye... sanki parmak ne kadar gircekse... çok zaman kaybediyorum... kızlar yarım saat egzersiz yapıyoruz diyorlar ben 1 saatten fazla uğraşıyorum... kendi parmağımı zaten ilerletemiyorum...
serap 20 gündür egzersiz mi yapıyorsun? ne durumdasın peki şu an ?
melisacığım bende 10 cm e yeni geçtim, eşimle egzersiz yapamıyorum o dokununca korkuyorum halamumla çalışıyorum ben , aslında boyda sorun yok içi boş rahat gidiyo , enini genişletmek lazım , inşallah üstesinden geliriz canım
tamam yarın ilk iş yapıyorum bunları teşekkürler serap valla içime bi umut doğdu yaagelin olmak istiyorumm
Sana yazdım ama görmedin sanırım TopukluTencere aynısını burayada kopyalıyorum
hoşgeldin topuklutencere öncelikle bu saniyeden itibaren karamsarlığı bir kenara bırakıyoruz bu konuda anlaşalım tamammı ?
buraya gelmen demek yenmeye büyük bir adım atman demek buna emin olabilirsin , inanırsan ve çabalarsan bunu başarabilirsin gerçekten.
Öncelikle ilk sayfadaki kegel egzersizlerini oku bunları yapmaya başla kaslarını kontrol etmeyi dene , kendine bir kayganlaştırıcı jel al , parmak egzersizlerine başlayalım.
Parmağını jelledikten sonra,i lk hedef serçe parmağı birinci boğum , sonra ikinci boğum ve en son serçe parmağın tamamını almak eğer bunu başarabilirsen aynı aşamaları işaret parmağı ve orta parmak için tekrarlamanı istiyorum . Egzersize başlamadan önce ve egzersiz sırasında burundan nefes alıp ağızdan verirsen rahatlayıp gevşemene yardımcı olur
Buraya kadar tamammı ????
canım çıkarma sürekli mesela takıldığın zamanda tamamen çıkarma takıldığın noktada kal , nefes egzersizine devam et rahatla sonra kaldığın yerden devam et . Kendini kasıyorsun sen o zaman yeterince rahat değilsin o nedenle çok uğraşıyorsun , başlangıçta kasıyorsun kendini egzersizi başarmaya başladığında rahatlıyorsun ee tabe zamanda geçiyor sen anlamıyorsundur canım , ben parmak denemedim mum egzersizi yapmıştım rahatlamak için mesela uzanırdım hiç bakmazdım ne kadar giriyor diye gözlerimi kapatır sürekli nefes alıp verir başka şeyler düşünür rahatlamaya çalışırdım . Müzik açardım bazen mum yakardım hani ortamı değiştirirdim sende bunları deneyebilirsin ,
ben o boşluğu hala keşfedemedim... koltuğa sırtımı dayayıp oturuyorum... altıma yastık alıyorum... bacaklarımı açıyorum dizlerimi karnıma çekiyorum ... deliği bulup yavaşça aşağı doğru ittiriyorum... ama boşluk gibi gelmiyo... nerde hata yapıyorum??
ben o boşluğu hala keşfedemedim... koltuğa sırtımı dayayıp oturuyorum... altıma yastık alıyorum... bacaklarımı açıyorum dizlerimi karnıma çekiyorum ... deliği bulup yavaşça aşağı doğru ittiriyorum... ama boşluk gibi gelmiyo... nerde hata yapıyorum??
Hepimiz en yakın zamanda olacağız inşallah , tabiki umudunu kaybetme, inan yaparsın ben bile yaptıysam :)
best teşekkür ederim , görmemiştim.Parmağımı sokamıyorum denedim ama oranın dokusu içimi kaldırıyor tiksintiyle karışık acaip bişeyler oluyor;( kocamın desen eli oraya gitmeyeli aylar oldu ,onu da içim kaldırmıyor:S en iyisi aparat mı dersin? onda başlangıç nasıldır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?