- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.961
melisacım zarın olduğu boğumu geçtikten sonra boşluk hissini daha iyi anlıyorsun. O boğumu geçmen lazım bunun için biraz yanma olabiliyor orayı geçerken bu çok normal sen deliği buluyorsun ittiriyorsun büyük ihtimalle boğuma geliyor orada kalıyorsun geçmiyorsun o nedenle boşluğu farkedemiyorsun canım , orada biraz daha ittirmen gerekli yavaş yavaş yavaş , biraz ıkınmayı dene ittirirken yardımcı olur belki sana[/FONT
o zaman ben daha pek ilerleyememişim demi... daha zara bile gelememişim...
Bende parmakla denemedim canım önce kulak çöpü ile denedim kulak çöpünden bir tane aldım, bildiğimiz mutfak strecine sardım jelledim onu sokmayı denedim zaten çok ince olduğu için hemen ilk denemede tamamen sokabildim , sonra 3 tane sini denedim onu da başardım , mum denedim bu bakkallarda satılırdı beyaz mumlar varya parmak kalınlığında onları yine streçleyerek sonra jelleyerek deneyebilirsin
İlk zamanlara göre çok çok iyiyim diyorum ya deliğim yok benim diyordum hatta bunu eşim de söyledi ne kadar sıkıp kastıysam kendimi, Hepimiz yapacağız inşallah valla eşim gitti yattı dalmasını bekliyorum ki gidim yatim , hiçbirimiz böyle olsun istemedik ama umarım atlatırız en kısa zamanda,sen yine bana göre çok çok ilerdesin darısı başıma.
melisacım zarın olduğu boğumu geçtikten sonra boşluk hissini daha iyi anlıyorsun. O boğumu geçmen lazım bunun için biraz yanma olabiliyor orayı geçerken bu çok normal sen deliği buluyorsun ittiriyorsun büyük ihtimalle boğuma geliyor orada kalıyorsun geçmiyorsun o nedenle boşluğu farkedemiyorsun canım , orada biraz daha ittirmen gerekli yavaş yavaş yavaş , biraz ıkınmayı dene ittirirken yardımcı olur belki sana[/FONT
eğer boşluk hissi olmadıysa bence gelmemişsin , zaten zar hemen girişte sayılır çok içerde değil hissedersin canım orayı geçerken biraz daha ittirmen gerekir sonra pıt diye gidiyor zaten
hayır canım ne alaka , ilerlemişin işte 8 cm az mı , ama sen enine çalışmışın önemli enini genişletmek ama, boyuda önemli biraz içine gitmesi lazım aparatının, yada parmaklarının, ucu girince ittir aşağı derin nefes al , bak nasıl gidiyo
tamam yarın kesinlikle ilk işim bu teşekkür ederim best, bir de yönü mü var bunun ,oturma pozisyonu falan nasıl olmalı,ayakta daha rahat olmaz mı mantıken yollar açık olur.Neyse deneyeceğim oturarark ayakta artık nasıl olursa , iyi geceler arkadaşlar yarın görüşmek üzere
bestciğim 10 cm aparattayım şükür .:)
kızlar yasemin neden girmiyo siteye ben mi görmüyorum, haberi olan var mı ?
hayır canım ne alaka , ilerlemişin işte 8 cm az mı , ama sen enine çalışmışın önemli enini genişletmek ama, boyuda önemli biraz içine gitmesi lazım aparatının, yada parmaklarının, ucu girince ittir aşağı derin nefes al , bak nasıl gidiyo[
yarın tekrar dediğiniz gibi deneyecem bakalım ittirecem ıkınarak:)) evet 8 cm i az da olsa alıyorum... tabi kulak çöpü kadar değil... yarın neler olacak ... hepimize bol şanslar:))
gene ben yokum ama besteeebu lıstetde
wowww tebrikler serapçımmm düzenliyorum listeyi hemennnn
o zaman sen eş denemesine hazırsınnnnn
teşekkür ederim bestciğim ama , çok zorlanıyorum 10 cm de, ayrıca en az 12 cm yapayım diyorum, hayal kırıklığına uğramayım sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?