- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #150.981
teşekkür ederim bestciğim ama , çok zorlanıyorum 10 cm de, ayrıca en az 12 cm yapayım diyorum, hayal kırıklığına uğramayım sonra
bende yatıyorum kızlar iyi geceler herkese yarın görüşrüz :116::116::116::116::116:
hadı bende optum herkesı iyiy gecelerrr :)
ben yatar hanımlar, iyi geceler tatlı rüyalar ...
kızlar yarın dediğiniz şekilde deneyeceğim... bernscim özel mesajım yok burdan yazıyorum sana... yarın dediğin şekilde yapacam ... haberleşiriz iyi geceler...
günaydın arkadaşlar, çalışmalara devam ediyorum. Dün kaygan... aldım. Ondan önce krem ile yapıyordum. Hala 2 parmaktayım. Yine ağrım var bugün inşallah yarına geçer..
bi baskı yanma ince bi sızı şeklinde bi ağrı, Çok mu zorladım acaba yarım saat çalıştım dün iki parmak
Herkese günaydın arkadaşlar hem üyelere hemde cesaret edemeyip sadece okuyan arkadaşlara ki onlar daha çok...
Diyarcığım mesajını bugün gördüm hiç özel mesaj almadığım için oraya bakmak aklıma gelmiyordu ama maalesef msj sayım dolmadığı için sana yazamadım ordan. sadece şunu şöyliyim yazdığın şey ilaç gibi geldi biz bir süredir sırf o nedenle aşamadığımızı düşünüyorduk, senden isim isteyebilirmiyim canım özelden yazarsın yine en azından denenmiş bir şey olur...
nur_nur27 canım sen ne yaptın hangi aşamadasın ?
ben normal krem varya nivea onunla yapıodum. Yoktu başka bişey evde. Ama dün kayganla.... ile yaptım. Yinede sızladı. Yada bana öyle geliyor. Benim canım çok kıymetli ya. Bi kan verirken bile hemşireye kırk takla attırıyorum
Bahar merhaba gunaydin.bende bgn yazacaktim siteyi takip ediyorum hergun ama yazmiyorum.
Canim ya moralim.bozuk biliyosun ben basini alabilmistim ama dun denedim once 2 parmak aldim sonra penis denedim ama alamadim ya cok canim sikildi moralim bozuldu sanirim hic olmayacak.alta gec dedi esim ama alttada kasiliyorum.offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?