Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. yeteramabukadar[/TD]
[TD]24 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. berns[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. minel_[/TD]
[TD]10 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. ceylinnila[/TD]
[TD]14 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. hobby85[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. karadenizki[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10. vaybay[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11. ashkk[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12. melekmina[/TD]
[TD]18 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13. serap41[/TD]
[TD]21 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14. eccemmm[/TD]
[TD]24 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15. mila1[/TD]
[TD]25 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16. ozlemcik06[/TD]
[TD]30 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17. korkaktavsan[/TD]
[TD]6 nisan :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18. diyar6635[/TD]
[TD]16 nisan :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.kuvakvak[/TD]
[TD]3 mum = 13 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.eftelya081[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. serap7[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. combo[/TD]
[TD]9 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. melisasafak[/TD]
[TD]8 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10. nrhs[/TD]
[TD]3 parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11. milkshake_[/TD]
[TD]1 parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12. TopukluTencere[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

teşekkür ederim bestciğim ama , çok zorlanıyorum 10 cm de, ayrıca en az 12 cm yapayım diyorum, hayal kırıklığına uğramayım sonra

kızlarr bu arada ben kendı calısmamı solıyım ben hangı kalınlıkta calıstıysam baya bı ıtırırdım ve sag sol yaprdım gır cık yapardım alısın dıye bılmıyorum bu sıze fazla gelirmi ama yavasca yaparsanız daha ıyı olur benım de ilk goz agrım beste sagolsun :) 15 gunde bııtı araya hastalıkta gırdı tabı :)

günaydın arkadaşlar, çalışmalara devam ediyorum. Dün kaygan... aldım. Ondan önce krem ile yapıyordum. Hala 2 parmaktayım. Yine ağrım var bugün inşallah yarına geçer..

Herkese günaydın arkadaşlar hem üyelere hemde cesaret edemeyip sadece okuyan arkadaşlara ki onlar daha çok...

Diyarcığım mesajını bugün gördüm hiç özel mesaj almadığım için oraya bakmak aklıma gelmiyordu ama maalesef msj sayım dolmadığı için sana yazamadım ordan. sadece şunu şöyliyim yazdığın şey ilaç gibi geldi biz bir süredir sırf o nedenle aşamadığımızı düşünüyorduk, senden isim isteyebilirmiyim canım özelden yazarsın yine en azından denenmiş bir şey olur...

canım msjlarına tekrar bakarmısın

ben normal krem varya nivea onunla yapıodum. Yoktu başka bişey evde. Ama dün kayganla.... ile yaptım. Yinede sızladı. Yada bana öyle geliyor. Benim canım çok kıymetli ya. Bi kan verirken bile hemşireye kırk takla attırıyorum

nur_nur27 canım sen ne yaptın hangi aşamadasın ?

Bahar merhaba gunaydin.bende bgn yazacaktim siteyi takip ediyorum hergun ama yazmiyorum.
Canim ya moralim.bozuk biliyosun ben basini alabilmistim ama dun denedim once 2 parmak aldim sonra penis denedim ama alamadim ya cok canim sikildi moralim bozuldu sanirim hic olmayacak.alta gec dedi esim ama alttada kasiliyorum.offff

Mevsimsiz o ağrı çok normal canım bendede oluyordu hatta egzersizin baskısıyla ertesi gün tuvaletten çıkamıyodum sürekli tuvaletim var hissi oluyordu, ağrı akıntı hepsi normal dedi doktor çünkü düşün yıllardır yani doğduğumuzdan beri oraya bir şey girmemiş yabancı cisim girince bünye o tarz yapay tepkiler veriyor, sıvı gelmeside çok normal çünkü vajina yaptıklarımızı cinsel ilişki olarak algılayıp o tarz tepkiler veriyor, bizde ilişki sırasında ağrıya odaklandığımız için ertesi günde ağrı oluyor onlara takılmamaya gayret et sen düşünmeyince onlarda azalıyor.

Diyarcım msn kullanmıyorum senden haber bekliyor olacağım canım...

tamam teşekkürler. Bugün denemelere devam edicem. Bugün sabah eşimle tartışmamız oldu küçük bir tartışma. Ama eminim akşama barışırız tekrar. Onunla küsken hiç yapasım gelmiyor. Niye uğraşayım ki onun için diyorum:) Regl zamanım yaklaşıyor. Yine herşeye sinirlenir kırılır oldum. Sizdede öylemi kızlar. Buluttan nem kapıyorum. Sabah eşimin yaptığı da hiçbirşey yoktu. Tek suçu işe geç kalıyorsun diye beni kaldırmaktı:)

günaydın canım

Canım sen egzersize biraz daha devam et. İstersen aparat hazırla kendine ve onunla çalış biraz. Hemen de moralini bozma. Yapacaksın

günaydın vajili dostlar

nasılsınız bu sabah ???

saha umutlu daha mutluyuz umarım yenmeye daha çok inanıyoruz değil mi ???

hep beraber başaracağız bunu

sınavlarım bittiği için artık aranızdayım sorularınız ve yardım için buralardayım

merhaba canlarım nasılsınız bakalım napıosunuz?
bız deneme yapamadık dısardaydık bı kac gun. bende fırsat bu fırsat egzersız yapım dedım az once.
mumu kalınlastırdım jelleyıp surdum gayet kolay gırıyor hatta nefes alıp verınce kendı kayıp gıdıyor.
tabı penıs boyu gıbı degıl ama cok yakın galıba.

http://www.vaginismus.com/_lang/tr/_img/products/dilators_row.jpg

su resme bakarmısınız benım mum yaklasık su 2 ve 3un ortası gıbı bısey :) sıce kac cmdır capı?
bıde 3 parmak da alıyorum sorun degıl ama ondan bıraz gıcık oluyorum cunku penıs gıbı yuvarlak degıl ya bıraz canını yakıyor ınsanın mumu daha kolay yuvarlak yapabılıosun o yuden daha rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…