Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ohh rahatlamıssındır canım gecmıs olsun ben sorumu yukarda belırttım bı bakıver please :))

canım evinde cetvel yada mezura yokmu ölçebilmen için ??? etrafına ip dola işaretle ne kadar olduğunu sonra ölç bakalım işaretli yere kadar ama eğer o bakkal mumlarındansa beyazlardan 13 cm kadardır sanırsam canım

tatlım vardı da boyle makıne cantasının ıcındeydı onuda bırıne verdık sımdı kaldım cetvelsız neysız hep alcam dıyorum unutuorum. mumla calısırken onemlı olan kalınlıgı degıl mı? yanı ıple doladıgımız cevresını olcuzoruz demı? benım kullandıgım beyazlardan degıl samdan mumu varya kırmızı uzunn olanlar onu kalınlastırdım ben. eger 10.13cm arasıysa aslında deneme zamanım gelmıs.cunku dun penıse yaklasırdım bı 2.3cm daha ınceydı yeterlı sanırım deneme ıcın

giriyorum canım buralardayım ben de öyle uzun uzun girmeye vaktim olmuyor bu aralar bakıp çıkıyorum:8
bu arada 10 cm almışsın galiba tebrikler canımcımmmm az kaldı :13::13:

hoşgeldin yaseminciğim, kursun mu var öyle diyordu best , yalnız bırakma bizi evet canım 10 cm çok zorlandım yeni geçtim ama benim sıkıntım, direk 10 cm le başlayamıyorum en küçük aparatlardan başlayıp büyütüyorum cm leri

yok canım kurs değil de evde ders çalışıyorum kitap okuyorum falan bugün de misafirim var
boş kalamıyorum fazla
olsun canım sen al da öyle yap, ama 10 cmi içinde baya beklet öyle sokup çıkarma hemen

yok canım kurs değil de evde ders çalışıyorum kitap okuyorum falan bugün de misafirim var
boş kalamıyorum fazla
olsun canım sen al da öyle yap, ama 10 cmi içinde baya beklet öyle sokup çıkarma hemen

yalancı çıkarmasana beni kız ehliyet kursuna yazılmadınmı sen

evet canım çevresini ölçüyorsun olsun farketmez kalınlık önemli zaten deneme zamanı gelmiş tabikisidee zaten sen hazır hissediyorsan kendini denemelisinde benceeee. tam tamına penis kalınlığı olmasını bekleme zaten inanki penisle yapmak zaten mumdan çok ama çok daha kolay görüceksin zaten denemede de ay heyecanlandım şimdi kız sende mi gelin olcannnnnn

günaydın canım

Canım sen egzersize biraz daha devam et. İstersen aparat hazırla kendine ve onunla çalış biraz. Hemen de moralini bozma. Yapacaksın
ya mum falanda denedjm ama penisle denemek daha kolay sanirim mum biraz sert ya.aslinda artik acimayacaginin farkindayim biraz genisletsem orayi daha iyi olur sanirim Dun deligi bulup yrrletirp yonu bulamadim ya saka gibi.

ya mum falanda denedjm ama penisle denemek daha kolay sanirim mum biraz sert ya.aslinda artik acimayacaginin farkindayim biraz genisletsem orayi daha iyi olur sanirim Dun deligi bulup yrrletirp yonu bulamadim ya saka gibi.

Canım vazgeçmeseydin devam etseydin denemeye. P...i yerleştirkten sonra popoya doğru ittireceksin. Yani hafif aşağıya doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…