- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.001
günaydın vajili dostlar
nasılsınız bu sabah ???
saha umutlu daha mutluyuz umarım yenmeye daha çok inanıyoruz değil mi ???
hep beraber başaracağız bunu
sınavlarım bittiği için artık aranızdayım sorularınız ve yardım için buralardayım
merhaba canlarım nasılsınız bakalım napıosunuz?
bız deneme yapamadık dısardaydık bı kac gun. bende fırsat bu fırsat egzersız yapım dedım az once.
mumu kalınlastırdım jelleyıp surdum gayet kolay gırıyor hatta nefes alıp verınce kendı kayıp gıdıyor.
tabı penıs boyu gıbı degıl ama cok yakın galıba.
http://www.vaginismus.com/_lang/tr/_img/products/dilators_row.jpg
su resme bakarmısınız benım mum yaklasık su 2 ve 3un ortası gıbı bısey :) sıce kac cmdır capı?
bıde 3 parmak da alıyorum sorun degıl ama ondan bıraz gıcık oluyorum cunku penıs gıbı yuvarlak degıl ya bıraz canını yakıyor ınsanın mumu daha kolay yuvarlak yapabılıosun o yuden daha rahat
kızlar yasemin neden girmiyo siteye ben mi görmüyorum, haberi olan var mı ?
tatlım vardı da boyle makıne cantasının ıcındeydı onuda bırıne verdık sımdı kaldım cetvelsız neysız hep alcam dıyorum unutuorum. mumla calısırken onemlı olan kalınlıgı degıl mı? yanı ıple doladıgımız cevresını olcuzoruz demı? benım kullandıgım beyazlardan degıl samdan mumu varya kırmızı uzunn olanlar onu kalınlastırdım ben. eger 10.13cm arasıysa aslında deneme zamanım gelmıs.cunku dun penıse yaklasırdım bı 2.3cm daha ınceydı yeterlı sanırım deneme ıcıncanım evinde cetvel yada mezura yokmu ölçebilmen için ??? etrafına ip dola işaretle ne kadar olduğunu sonra ölç bakalım işaretli yere kadar ama eğer o bakkal mumlarındansa beyazlardan 13 cm kadardır sanırsam canım
giriyorum canım buralardayım ben de öyle uzun uzun girmeye vaktim olmuyor bu aralar bakıp çıkıyorum:8
bu arada 10 cm almışsın galiba tebrikler canımcımmmm az kaldı :13::13:
hoşgeldin yaseminciğim, kursun mu var öyle diyordu best , yalnız bırakma bizievet canım 10 cm çok zorlandım yeni geçtim ama benim sıkıntım, direk 10 cm le başlayamıyorum en küçük aparatlardan başlayıp büyütüyorum cm leri
yok canım kurs değil de evde ders çalışıyorum kitap okuyorum falanbugün de misafirim var
boş kalamıyorum fazla
olsun canım sen al da öyle yap, ama 10 cmi içinde baya beklet öyle sokup çıkarma hemen
yok canım kurs değil de evde ders çalışıyorum kitap okuyorum falanbugün de misafirim var
boş kalamıyorum fazla
olsun canım sen al da öyle yap, ama 10 cmi içinde baya beklet öyle sokup çıkarma hemen
tatlım vardı da boyle makıne cantasının ıcındeydı onuda bırıne verdık sımdı kaldım cetvelsız neysız hep alcam dıyorum unutuorum. mumla calısırken onemlı olan kalınlıgı degıl mı? yanı ıple doladıgımız cevresını olcuzoruz demı? benım kullandıgım beyazlardan degıl samdan mumu varya kırmızı uzunn olanlar onu kalınlastırdım ben. eger 10.13cm arasıysa aslında deneme zamanım gelmıs.cunku dun penıse yaklasırdım bı 2.3cm daha ınceydı yeterlı sanırım deneme ıcın
yalancı çıkarmasana beni kız ehliyet kursuna yazılmadınmı sen
hanginiz yalan söyleyip benim duygularımla oynuyorsunuz :) best , yasemindaha çok kandırmayın beni :))))))
ya ben yaseminin yalancısıyım
ya mum falanda denedjm ama penisle denemek daha kolay sanirim mum biraz sert ya.aslinda artik acimayacaginin farkindayim biraz genisletsem orayi daha iyi olur sanirim Dun deligi bulup yrrletirp yonu bulamadim ya saka gibi.günaydın canım
Canım sen egzersize biraz daha devam et. İstersen aparat hazırla kendine ve onunla çalış biraz. Hemen de moralini bozma. Yapacaksın
ya mum falanda denedjm ama penisle denemek daha kolay sanirim mum biraz sert ya.aslinda artik acimayacaginin farkindayim biraz genisletsem orayi daha iyi olur sanirim Dun deligi bulup yrrletirp yonu bulamadim ya saka gibi.
ya mum falanda denedjm ama penisle denemek daha kolay sanirim mum biraz sert ya.aslinda artik acimayacaginin farkindayim biraz genisletsem orayi daha iyi olur sanirim Dun deligi bulup yrrletirp yonu bulamadim ya saka gibi.[/QU
Bahar birşey sorucam ben jel kulannamadan egzersiz yapıyordum eşime jel almasını söyledim red point diye kadın cinsel organına sürülen birşey almış menopoz sonrası kurluk için yazıyor kullansam sağlıksız olur mu bana yardım edermisin p... denemesinde ona sürsem olur mu...
ya mum falanda denedjm ama penisle denemek daha kolay sanirim mum biraz sert ya.aslinda artik acimayacaginin farkindayim biraz genisletsem orayi daha iyi olur sanirim Dun deligi bulup yrrletirp yonu bulamadim ya saka gibi.[/QU
Bahar birşey sorucam ben jel kulannamadan egzersiz yapıyordum eşime jel almasını söyledim red point diye kadın cinsel organına sürülen birşey almış menopoz sonrası kurluk için yazıyor kullansam sağlıksız olur mu bana yardım edermisin p... denemesinde ona sürsem olur mu...
eczaneden aldıysa ve kuruluk içinse bişey olmaz canım içindede yazıyodur öle şeyler vajina içinede sürülüyo ben gleitgelen diye bi jel kullandım çok memnun kaldım ondan da sordurabilirsin istersen
herkese nasıl bakalım?
olur canım korkma.hiçbir sorun çıkmaz inşallah.kendi adıma söyleyim iş yerindeyim ama çok sıkıldım akşama 2. denemeyi yapmayı düşünüyorum umarım sorunsuz olur heycanlıyım valla
olur canım korkma.hiçbir sorun çıkmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?