- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.021
Allah bozmasınilki gibi olursa artık tamamen bitti demektir heycanlıyım ve artık daha mutluyum
Allah bozmasın
demek öyle , yasemin kandırdı bizi :) adresini alayım haciz gönderecem evine onun :)
kendi adıma söyleyim iş yerindeyim ama çok sıkıldım akşama 2. denemeyi yapmayı düşünüyorum umarım sorunsuz olur heycanlıyım valla
ne kandırması kuzular ya ilahiikursa gtme zorunluluğu yok ki daha hiç gitmedim, mayısta falan gidicem şimdi evde kendi kendime çalışıyorum
ilki gibi olursa artık tamamen bitti demektir heycanlıyım ve artık daha mutluyum
Adaşım nasılsın :)) nasıl gidiyor egzersizler, sanırım epeyce yol katetmişsin. inş. güzel haberlerini alırız yakın zamanda
merhaba canım iyiyim şükür, işteyim . sen nasılsın ? 10 cm aparattayım zorda olsa alıyorum şükür , egzersize devam
bende iyiyim canım sağolasın. 10 cm. süper valla, ben 7-8 cm. arası aparatta yenmiştim, ha gayret canım bişey kalmamış valla gelin olmana :)) kegelide unutma bana çok yararı olmuştu. Rabbim kolaylık versin, her zmn dualarımdasınız..
,Amin Canım Allah razı olsun , inşallah yakın zamanda bende olurum ,fakat ben 12 cm e kadar çıkarayım öyle eş denemesi yapacağım :)
biohazard başlayalım ama nerden? ben ayna alıp karşısında tanıma çalışmaları yaptım kaldı ki benim vajinam yok diyordum.Zor uğraşlar sonunda orayı keşfettim,parmağımın ucunu sokmaya çalıştım çok çok az sonra içim bir tuhaf oldu oranın dokusundan mıdır nedir, sonra 1 tane mum aldım ama mumda da aynı başarısızlığım devam etti.Bu sefer koydum kafaya gel beraber yapalım şu işi ama bilen arkadaşlar da yardımcı olsun çünkü ikimiz de kelizz ilacımız yok:))
offfffffffffffffffffffff offffffffffffffffff neden bu kadar korkak bırıyım ya tam o aşamaya gelıyorum korkuyrum ya allahm bıktım kendımden bıktmmmmmmmm korkumu hycnmı degşk bşy ya
Arkadaşlar ben kegel egzersizini tuvaletimi yaparken yapabiliyorum ama oturduğum yerde yapamıyorum. Neden olabilir sizce? Garip bir his oluyor ve mide bulantısıyla karışık değişik bir his oluyor..
Tamam teşekkürler serap. Denicem bugün eve gidince tekrar umarım sızı olmaz. Ben başlayalı 2 gün oldu ve sızı olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?