Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kendi adıma söyleyim iş yerindeyim ama çok sıkıldım akşama 2. denemeyi yapmayı düşünüyorum umarım sorunsuz olur heycanlıyım valla

diyarcım tebrik ederim sende kurtulmuşsun vajiden ne güzel. 2. deneme daha kolay olacaktır inanki, sonuçta biz beynimizde bitirdik bunu. hiç heyecan yapma, bende düşünmüştüm 2. acaba olurmu diye ama daha kolay oluyormuş rabbim başka sıkıntı vermesin mutluluğun daim olsun inş.

merhaba canım iyiyim şükür, işteyim . sen nasılsın ? 10 cm aparattayım zorda olsa alıyorum şükür , egzersize devam

bende iyiyim canım sağolasın. 10 cm. süper valla, ben 7-8 cm. arası aparatta yenmiştim, ha gayret canım bişey kalmamış valla gelin olmana :)) kegelide unutma bana çok yararı olmuştu. Rabbim kolaylık versin, her zmn dualarımdasınız..

,Amin Canım Allah razı olsun , inşallah yakın zamanda bende olurum ,fakat ben 12 cm e kadar çıkarayım öyle eş denemesi yapacağım :)

Arkadaşlar ben kegel egzersizini tuvaletimi yaparken yapabiliyorum ama oturduğum yerde yapamıyorum. Neden olabilir sizce? Garip bir his oluyor ve mide bulantısıyla karışık değişik bir his oluyor..

,Amin Canım Allah razı olsun , inşallah yakın zamanda bende olurum ,fakat ben 12 cm e kadar çıkarayım öyle eş denemesi yapacağım :)

inşallah canım böyle gidersen olacaksın tabiki :)) kendini hazır hissettiğin zaman dene, hiç korkma ve yılma. rabbim bu derdi çeken herkese yardım etsin inş.

canım bende önce çok küçük gibi görmüştüm orayı ama ıkınınca dikkat et esniyor ama benim oraya bişey sokma düşüncesi yok mu beni öldürüyor:)

offfffffffffffffffffffff offffffffffffffffff neden bu kadar korkak bırıyım ya tam o aşamaya gelıyorum korkuyrum ya allahm bıktım kendımden bıktmmmmmmmm korkumu hycnmı degşk bşy ya

offfffffffffffffffffffff offffffffffffffffff neden bu kadar korkak bırıyım ya tam o aşamaya gelıyorum korkuyrum ya allahm bıktım kendımden bıktmmmmmmmm korkumu hycnmı degşk bşy ya

canım hiç korkma zamanla alışacaksın hele bir başla hepsi geçecek. ben serçe parmağımı ilk soktuğumda öyle heyecan yaptımki tansiyonum düştü, soğuk soğuk terler attım. bunları çoğu arkadaşımız yaşadı. sen önce kendine güven yapıcam de ve lütfen erteleme, ben 10 yıl boyunca erteledim çok pişmanım, zaman çok çabuk geçiyor. canın sıkıldıkça gel buraya yaz daha çok motive olursun. aklına takılan ne olursa sor canım olurmu. Rabbim kolaylık versin, umarım sende yenersin..

Arkadaşlar ben kegel egzersizini tuvaletimi yaparken yapabiliyorum ama oturduğum yerde yapamıyorum. Neden olabilir sizce? Garip bir his oluyor ve mide bulantısıyla karışık değişik bir his oluyor..

canım kegel yaparken ben zorlanmadım hiç, mide bulantısı gibi bir his oluyor demişsin, ilk kez duydum. ben sadece parmağımı soktuğumda yaşamıştım bunları. oturduğun yerde daha kolay oluyor kegel. sıkıp bırakacaksın hepsi bu. ilk sayfada daha detaylı olarak yazıyor canım.

Tamam teşekkürler serap. Denicem bugün eve gidince tekrar umarım sızı olmaz. Ben başlayalı 2 gün oldu ve sızı olmuştu.

rica ederim canım, yaptığın her aşamayı buraya yaz, herkes sana yardımcı olacaktır. sakın vazgeçme canım olurmu. aklına takılan herşeyi sor hiç çekinme. buraya yazmak bile seni motive edecektir inan. rabbim kolaylıklar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…