Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slmm kızlar 1 aydır giremedim geriyi okumak baya vaktimi alıcak.neler oldu.

bende hiç bişey yok bu iş olmıyacak galiba

kızlar herkese merhaba kulak çöpünün yarısını alabildim çok mutluyum ama tansiyonum düştü nerdeyse bayılacaktım ve devam edemedim bu bi gelişme sanırım azda olsa :):)

kızlar herkese merhaba kulak çöpünün yarısını alabildim çok mutluyum ama tansiyonum düştü nerdeyse bayılacaktım ve devam edemedim bu bi gelişme sanırım azda olsa :):)

tabiki gelişme canım , bazı arkdaşlarımızada olmuştu bu ve bunun gibi şeyler titreme gelenlerde oldu , işte bunlar tamamen psikolojik egzersizlerin amacıda bunları yenmek yavaş yavaş sende yeneceksin canım egzersizleri ihmal etme ama olur mu sık sık yapmaya çalış

ohh be biocum sonunda ucundan kıyısından da olsa başladın ya egzersize çok şükür:13::13::13:
gelişme tabi ki gelişme olmaz mı hiç

offfffffffffffffffffffff offffffffffffffffff neden bu kadar korkak bırıyım ya tam o aşamaya gelıyorum korkuyrum ya allahm bıktım kendımden bıktmmmmmmmm korkumu hycnmı degşk bşy ya

canım korku en başta bizde de oldu emin ol, ama egzersizlerle başarabileceğimizi anladık.. yapman gereken bi yerden başlamak..
bak bu kadar kişi yapabiliyor, sen niye yapamayasın böyle düşün:13:
bizim ne korkaklarmız vardı hepsi birer birer gelin oldu darısı başına inşallah

ayyyy ne kadar heyecanlandım anlatamam bunun yerine üniversite sınavlarına 10 kez daha girmeyi tercih ederdim:):)

korkak22 ben bile başladıysam herkes başlar 10 gündür burdayım yeni başlama cesareti buldum düşün o kadar cesaretsizim:):)

di mi ya o stres, o heyecan bu yaşıma geldim hiç bi sınavda üniversite sınavı kadar heyecanlanmadım ne yalan söyleyeyim o yüzden hiç istemem tekrar girmek

beni düşünün birde hala sınavlara giriyor testler çözüyorum ales yds ales yds bıktımmmmmmm:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…