Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen artık yenmek için kararlı ol:13:
olumsuzlukları kafandan atıyosun ve egzersizlerine ara vermeden devam ediyosun tamam mı
bak bugün bi adım attın zaten

evet öyle biraz daha cesaretim arttı sanki artık üstüne gittikçe çözülecek artık eşimde bende mutlu olalım en çok da eşimin adına üzülüyorum ne çok severek evlendik...

peki sizlerde normalde kaygılı insanlar mısınız genelde kaygılı insanlarda görülen bir sıkıntıymış

ben hiç kaygılı değilimdir canım, hatta bu iş için kendimi düğünden önce o kadar rahat bırakmıştım ki hiç olmaz yapamam falan demedim hep olacak ya yaparım falan diyodum kendimce ne kadar kaygılanmasan da kendini kastığın sürece ve beynin hazır olmadığı sürece olmuyo işte

aynen yaaa karamsarımız vardı, korkak tavşanımız vardı, hatta serap7 dokunamazdı dokunduğunda kusuyorum bayılıyorum falan derdi de 10 cm aparata bile geçti

O zaman bu şarkı şimdi buraya çok güzel olacak ...

Kimler geldiii bu sayfadan kimler geçti
Hiçbirisi karamsarlığından ölmedi
En güzeli hepsi bir bir bunu yendi
Kimler geldi kimler geçti

bende hazırdım düğünden önce ta ki düğün gününe kadar kabus gibi günler geçirdim

O zaman bu şarkı şimdi buraya çok güzel olacak ...

Kimler geldiii bu sayfadan kimler geçti
Hiçbirisi karamsarlığından ölmedi
En güzeli hepsi bir bir bunu yendi
Kimler geldi kimler geçti

vayy beste, sen artık şarkı yazmayada mı başladın süper olmuş valla tam bu sayfaya uygun bi şarkı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…