- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.081
ben çıkıyorum canlarım eşim gelmek üzere
burda olan olmayan, egzersize başlayan başlamayan, yenip gelin olan, hala egzersizlere devam eden etmeyen herkese iyi geceler
7 ocakta canım
aynen yaaa karamsarımız vardı, korkak tavşanımız vardı, hatta serap7 dokunamazdı dokunduğunda kusuyorum bayılıyorum falan derdi de 10 cm aparata bile geçti
ne güzel peki evliliğinde bir değişiklik oldu mu olmuştur mutlaka olumlu anlamda ama neler oldu merak ediyorum çünkü geçen zaman zor bir süreç evlilikte etkileniyor yıpratıyor tekrar ilk günkü haline dönüyor mu evlilik yoksa pek de bir anlamı kalmıyor mu?
canım ya unutmadın mı, 20 günü geçti ,aynen öyle kustum, rengim sarardı , bayılıyo gibiydim vallahi, şükür atlattım sonucuda iyi olur inşallah, darısı diğer kızlara :)
kızlar herkese merhaba kulak çöpünün yarısını alabildim çok mutluyum ama tansiyonum düştü nerdeyse bayılacaktım ve devam edemedim bu bi gelişme sanırım azda olsa :):)
şimdi şöyle eşimle evlenmeden öncede cinsel anlamda birşeyler yaşıyorduk ama bir yere kadar tabi ,eşim hiç sorun etmedi canım vaji hastalığını ne zaman yenersen sorun değil eskisi gibi devam ederiz hayatım dedi herşey çok normaldi aöa ben psikolojik olarak iyi değildim neden yapamıyorum diye kendi kendimi yedim başka birşey düşünemez olmuştum . Bay etkiledi beni . Yendikten sonra ben rahatladım cinsellikte normale döndü , biz çok etkilenmedik diyebilirim hani ben biraz etkilendim aslında
senin ki neredeyse bitmiş serap darısı bizlere bende çok kötü oldum elim ayağım titredi,tansiyonum düştü:):)
biocuğum çok sevindim, tebrik ederim elbette en büyük gelişme bu bence, çünkü bir kere başladınmı geliyo devamı. sakın bırakma devam et korkmak yok yola devam
doğru insan kendini birazda olsa eksik hissediyor ve ben kendi adıma eşime karşı mahçup oluyorum öyle hissediyorum...
ayyy inşallah serapcım devamı gelir teşekkür ederim. küçükte olsa bununla ilgili gelişmeler insanı mutlu ediyor:)
amin canım sonucada ulaşırım inşallah, darısı sizlere . daha bir şey olmaz korkma ısrarla devam et
evet canım çok şükür atlattım darısı sizlerin başına yakın zamanda
kızlar uykum geldi benim kaçıyorum ben hepinize tatlı rüyalar yarın görüşürüz
rica ederim canım, bak onca yoğunluğumun arasında ben bırakmıyorum sende bırakma
bende çalışıyorum ama artık ertelememek lazım senin ne kadar oldu evleneli?
1 yıl olcak :) senin meslek nedir
ben bankacıyım canım
öylemi çok sevindim :) eski mesleğim kısada olsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?