- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.101
evet çok seviyorum bende mesleğimi sen şuan ne yapıyorsun peki?
Denetmenim canım vergi denetmeni :) bankacılığı sevemedim ben
ben seviyorum ama senin işinde zor :)peki eşin senin durumunu nasıl karşıladı evliliğin iyi gidiyor mu?
yok canım rahat benim işim şükür, patron sayılırım :) canım bizde severek evlendik bizimde flört zamanımız oldu, oda anlayışlı sağolsun
beni rahat bbıraktı, hiç ısrar etmedi , ne zaman istersen diyo ,öyle olunca bende rahat davrandım ama baktım olmuyo bir adım attım. aslında biraz baskı gösterseydi belki olurdu , kıyamadı bana garip :) seninki nasıl davranıyo
benim eşimde bana iyi davranıyor ama ben kendimi çok suçlu ve eşime karşı eksik hissediyorum kendim bu durumdan oldukça rahatsızım onun içinde mutlu olamadığımızı düşünüyorum çünkü evlilik adına tamam sevgi saygı anlayış hepsi tamam ama tek bir şey bile eksik olsa olmuyor ben rahatsızım yani bu durumdan .baskı konuusna gelince haklısın baskı gösterseler zaten bu kadar uzatmazdık .eminim burdaki arkadaşların hepsinin eşi de anlayışlıdır.ama eşler iyi mi yapıyor kötü mü yapıyor anlayamadım:):)
aynı düşüncelerdeyim bende canım, bende çok ağladım her tartışmayı ona bağlıyodum, evet eksiklik tabi, hep aklım ondaydı gitmediğim yer, almadığım ilaç kalmadı, eşimden çok ben huzursuzdum. eksiklik sonuçta hele bir de bebek düşünürsek gelecek için iyice çıkmaza girmiştim ta kiiiiiii bu siteyi bulana kadar , şükür Rabbime biraz ilerledim inşallah sonucuda iyi olur, hepimiz kurtuluruz hayırlısıyla :)
inşallah kurtuluruz çok zor bir durum evliliğin en öneli noktasında takılmak....bundan sonrası güzel olsun inşallah:)
amin canım, artık bir işe koyulduk bunları düşünmemek lazım, yapacağım de olumlu düşün devamı gelir mutlaka , geçmişe takılmayalım artık eşinede anlat egzersizleri, seni motive etsin destek olursa daha iyi olur :)
Bende vajinismusu yenemeyenlerdenim egzersizzler nasıl başlıo ilk ne yapmalıyım hiç bişey bilmiyorum 1.5 yıllık evliyim eşim başlarda çok anlaayışlıydı ama artık bu durumdan çok sıkıldığını düşünüyorum böyle devam edersem onu tamamen kaybetcem bi ben yapamıyorum herkes yapıyo((
arkadaşlar nerdesiniz?biliyorum haftasonu ama kaçak yok mu hiç?
günaydın arkadaşlar herkese. Ben dün eve gidince baya bi çalıştım. Mum ile yaptığım aparata selpak dolayarak kalınlaştırdım. Sonra akşam eşim eve geldiğinde cesaretim geldi. Deneme yaptık ve yarısına kadar almayı başardım. Bu benim için çok büyük bir başarı arkadaşlar. Benki korkudan tir tir titreyip hiç bir şeye bakamıyordum bile o kadar midem bulanıyordu. Oturup ağlıyordum her başarısızlıktan sonra. 7 aylık evliyim. Allahtan bu siteyi buldum ve sadece 3 günde bu seviyeye geldim. Çalışmalara devam edicem. Çalışınca oluyormuş. Allahın izniyle birkaç güne 7 aydır çektiğim bu hastalıktan kurtulucam. O kadar mutluyum ki eşimin bana bakışları değişti bu olaydan sonra...:)
günaydın arkadaşlar herkese. Ben dün eve gidince baya bi çalıştım. Mum ile yaptığım aparata selpak dolayarak kalınlaştırdım. Sonra akşam eşim eve geldiğinde cesaretim geldi. Deneme yaptık ve yarısına kadar almayı başardım. Bu benim için çok büyük bir başarı arkadaşlar. Benki korkudan tir tir titreyip hiç bir şeye bakamıyordum bile o kadar midem bulanıyordu. Oturup ağlıyordum her başarısızlıktan sonra. 7 aylık evliyim. Allahtan bu siteyi buldum ve sadece 3 günde bu seviyeye geldim. Çalışmalara devam edicem. Çalışınca oluyormuş. Allahın izniyle birkaç güne 7 aydır çektiğim bu hastalıktan kurtulucam. O kadar mutluyum ki eşimin bana bakışları değişti bu olaydan sonra...:)
kızlar herkese teşekkür ederim sayenizde vajiyi yendim 3 ay önce ve bugün hamile olduğumu öğrendimm
kızlar herkese teşekkür ederim sayenizde vajiyi yendim 3 ay önce ve bugün hamile olduğumu öğrendimm
yaren canım hayırlı olsunAllah hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?