Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayal2011 nerdesin yahuuuu?:44:
girmez oldun devrem nasılsın napıyosun?
devrelerin yendi.hamile bile oldu senden ses seda yok huuuuu
bi cecem kaldı oda uzatmaları oynuyor

bu yaştan sonra evlensem sanırım bende bu başlıkta egzersiz falan konuşuyo olcam((((((((((((((
iyisiniz kızlar en azından bi düzen kurdunuz eşiniz evliliğiniz iyi bunuda aşarsınız

bu yaştan sonra evlensem sanırım bende bu başlıkta egzersiz falan konuşuyo olcam((((((((((((((
iyisiniz kızlar en azından bi düzen kurdunuz eşiniz evliliğiniz iyi bunuda aşarsınız

yok canım Allah korusun deme öyle şeyler tabi ki yuvamızı kurduk evlendik ama inan bu dertle evlilik falan yürümüyor hep kendimizi eksik hissediyoduk, ben şükür ki yendim
inşallah sen de zamanı geldiğinde hayırlısıyla kurarsın yuvanı

sağol canım. ama şükretmek lazım tabiki yaşamak konuşmak kadar kolay değil ama bide burda okudum erkeklerin cinsel isteksizliği daha kötü çözüm bulamayn çok arkadaş var senelerce ilişki yaşayamamışlar hatta hala bakire olanda var hepinize allah kolaylık versin ama diğeri daha kötüymüş bi nebze mutlu olun diye söylüyorum niye eksiklik olsun aşarsınız

benim ümiidim yokki ve bazı insanların laf sokup nispet yapmalarından sıkıldım artık görgüsüzlüğün dibine vuruyolar her lafları ya kocaya ya bebeğe hamileliğe yaşa falan geliyo

ay canım boşver etrafı, onların lafı dedikodusu bitmez sen gününü gün et ,tadını çıkar, eninde sonunda evleneceksin :) ayrıca bu işler kısmet işleri bir anda oluveriyor , seninkide olur inşallah gönlüne göre

sağol canım haklısın ama durmuyolar moral bozmaya hiç ara vermiyolar kendi hayatları süpermiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…