- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.121
tebrikler canım gözün aydın, darısı bizlere inşallah :)
tebrikler canım.Allah tamamına erdirsin.
kızlar herkese teşekkür ederim sayenizde vajiyi yendim 3 ay önce ve bugün hamile olduğumu öğrendimm
kızlar...ben yenmeye çalışıyorum 3 oldu yapıyorum üçündede açık renk kan geldi.niye ? niye .sıktığım içinmi acaba[/QUOT
merhaba derinciğim , ben egzersiz yapıyorum onda bile ikidir kan geliyo , sanırım kastığımız için oluyo ama gelmesi normal dedi arkadaşlar, seninkide normaldir . aşırı kanaman yada durmayan bir kanamna varsa doktora görün derim ...
yok canım aşırı değil sadece 4-5 damla açık renkti
yok canım aşırı değil sadece 4-5 damla açık renkti
derincim 4 5 damlaysa bişey olmaz merak etme, muhtemelen ya tahriş oldu ya da egzersiz sırasında kasılıyosun
bepanten krem kullanmanı öneriririm
yaseminciğim merhaba nasılsın ?
bu yaştan sonra evlensem sanırım bende bu başlıkta egzersiz falan konuşuyo olcam((((((((((((((
iyisiniz kızlar en azından bi düzen kurdunuz eşiniz evliliğiniz iyi bunuda aşarsınız
yok canım Allah korusun deme öyle şeylertabi ki yuvamızı kurduk evlendik ama inan bu dertle evlilik falan yürümüyor hep kendimizi eksik hissediyoduk, ben şükür ki yendim
inşallah sen de zamanı geldiğinde hayırlısıyla kurarsın yuvanı
iyiyim canımcım annemler vardı gittiler şimdi ben de oturuyorum dinleniyorum biraz sen napıyosun nasılsın?
merhaba alone, yaşın kaç ki senin ?
meraba canım 28((((( ve ufukta öyle bişeyde yok
bende iyiyim şükür canım, hafta sonu dinleniyorum evdeyim , 10 cm aparattayım bugün yine bir kaç damla kanamam oldu yine, dediklerinizide yaptım
canım ya sen heralde sandığımızdan fazla kasıyosun napabiliriz ki:26::26: bilememedim
canım benim şaka gibisin, yaşım 30 yeni evlendim :)
benim ümiidim yokki ve bazı insanların laf sokup nispet yapmalarından sıkıldım artık görgüsüzlüğün dibine vuruyolar her lafları ya kocaya ya bebeğe hamileliğe yaşa falan geliyo
ay canım boşver etrafı, onların lafı dedikodusu bitmez sen gününü gün et ,tadını çıkar, eninde sonunda evleneceksin :) ayrıca bu işler kısmet işleri bir anda oluveriyor , seninkide olur inşallah gönlüne göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?