Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım yazdıklarını seni çok iyi anlayarak ve üzülerek okudum bende çok aradım bir doktor 2.5 senelik evliyim ve ankarada yasemin yıldıza gitmeye basladım şu sıralar son seanlardayız bitecek allahın izniyle doktorum iyi bir insan acele etmiyor para mevzularını açmıyor kendini çok rahat hissediyosun yanında ben şimdi 7 numaralı dilatordeyım bi kaç güne bitecek inşallah eğer yasemin yıldıza gitmek istersen sana bilgi verebilirim

selam kızlar
sorusu olan varmı???

slm cnm ben bugün 9 cm aparat denedim... en fazla yarısını alabildim... dar bir yer var ya ordan ittiremiyorum malesef... o kadarı yetmez mi?? ayrıca eşimin orta parmağını çok rahat alabildim... 2 parmağının da 2 boğumunu .... ama yine de yapamıyomuşum gibi geliyor... moralim bozuluyor...artık olsun istiyorum... ama kasılmalarım izin vermiyor..

canım sana geçen bahsettiğim şey bu işte orası boğum zarın olduğu yer orayı geçmen gerekiyor asıl , yokse denemelerde zorlanırsın hatta başarılı olamazsın, egzersizlerde geçki orayı esnet alış hemde , anlayabiliyorum seni zorlanman normal ama kasılmalarını önlemek için kegel ve nefes egzersizlerini çoğaltman gerekli .

Seni o noktada zorlayan ne peki biraz tarif edermisin ne hissediyorsun oraya gelince ???

ama zar deliğin çevresindeki doku değil mi?? ben o dar yere geldiğimde gitmiyo aparat ya da parmak... kaslar resmen çevreleyip sımsıkı tutuyor aparatı... ben de bekliyorum biraz nefes alıp veriyorum ama bişi değişmiyor... kegel de yapıyorum nefes de alıp veriyorum... ne yapmalıyım off;(

canım tutmuyor sana öyle geliyor , biraz daha kuvvetli ittirmen gerekli normalde yavaş ittiriyorsan orda biraz daha kuvvet uygulaman gerekli zaten çok ince bir bölge orası hemen geçicek merak etme , istersen vaktin varsa şimdi hemen dene , sonra gel bize yaz neler olduğunu daha iyi yardımcı oluruz sana ne dersin?

kızlar bende bir haftadır yokum egzersiz de yapamadım bende galiba yapamıycam umutsuzlugu doldu yine içime off offf çok zor çok egzersizler ancak işaret parmak bir bogum oluyo dahası yok nefesim kesiliyor sankii.. çok korkuyorum ne alakaysa... buarada bu vajinismus illeti Dünya da her 100 kadından sadece 2 kişi de görülüyormuş WE tabii bu sayıı Türkiye de her 100 kadından 10 unda görülüyorMUŞ... DİYCEM ŞU Kİİ PİYANGO bize vurmuşş kızlar :18::18: Buna da şükür ne diyelim Allahım bundan beter etmesin..ama ben iyice tembelleştim yaa egzersizi bıraktım gibi..çevremde de maşallah hiç duymadım vajiliyim diyee bir bende var galiba herkes normal ben anormal ((( ama yenerz inşallah..

ben yenerim inş diye diye 1.5 sene geçti egzersizde yapamıyorum yada nasıl yapacağımı bilmiyorum nede olsa beceriksizlik diz boyu bende o konuda (

egzersizi bırakmana çok kızdım yapmazsan nasıl yenmeyi düşünüyosun canımın içi, lütfen bi an önce kaldığın yerden devam et, bak burda serap7 vardı ilk egzersizde midem bulandı başım döndü tansiyonum düştü falan diyen kız, düşün o kız şimdi 10 cm aparata geçti nazar değmesin valla sen neden yapamayasın, inan ya zor bişey değil kiii

Kızlar neden bu kadar karamsarsınız yahu , hiç olmadı yakıştıramadım. Bak burda yardımcı olmaya çalışan bizlerde bir zamanlar sizin gibiydik vajiliydik bizler yendiysek sizlerde yenebilirsiniz , buna inanın yapamıcam diye birşey yok bu olumsuz düşünceleri kafanızdan çıkarın öncelikle anlaşalım tamammı???

ben yenerim inş diye diye 1.5 sene geçti egzersizde yapamıyorum yada nasıl yapacağımı bilmiyorum nede olsa beceriksizlik diz boyu bende o konuda (

beceriksizlikle bu konunun uzaktan yakından alkası yok canım .. sadece TEMBELLİK.... inan şu tembellik bi olmasa bu hastalığı yenemeyen kalmaz
sen hiç başladınmı egzersizlere canım ne durumdasın anlatır mısın?

çok saol cnm cesaretimi toplayıp deniycem inş bende kurlurum bigün bu illetten (

daha başlamadım egzersizlere şuan regl döneminde olduğum için burayıda yeni keşfettim zaten inş bi kaç gün sonra başlıycam umarım yapabilirim

tesekurler yasemin,best ve diğer yardımcı olan arkadaslar çok saolun ve eksik olmayın inşallah.. ama inanın daha dün gece eşimle deneme yapalım dedik taii hüsran yoruldum artık yaa... Bir de ben kasılmalarımı kontrol edemiyorum çok kasılıyorum yaa hatta kegel yaparken bile sanki vaji agrı oluo anlamıyorum kiii bu kadar kasılma kontrol edemiyorum ((((((((50:

kasılmalarını kontrol edebilsen zaten vaji olmazdın tatlım senin egzersizden başka yapıcak bişeyin yok, çünkü bu öyle ha diyince geçicek bişey değil, beynini hazırlamalısın, bizi yöneten hep beynimizdir, sen vajinana bişey girebileceği sinyalini beynine gönderdiğin an bitmiştir olay!:13:

merhaba arkadaşlar dün giremedim yorgunluktan sızmışım,dün gidip eczaneden kygnlaştırıcımı aldım, mumla başladım çünkü daha önceden kulak çöpünü denemiştim parmakla yapmaya çalışırken.ilk mum girdi deyim ama nasıl girdi, yani elimle orayı açıp bulup yerleştiriyorum yan yatar pozisyonda sırt üstü yatıp ittirmeye çalışıyorum. ___________________ şu kadar giriyor desem belki fazla bile diyorumdur daha az da olabilir,1,5parmak boğumu kadar falan yani,sonra 1 peçete daha sardım büyülttüm onu da denedim,o da hemen hemen o boyutta sokmayı başardım,sonra 3. peçeteyi sarmamla 9 cm oldu aperat ,onu da yapabiildim ama dediğim gibi öyle mumun ucu giriyor sadece ,ittirmeye çalışıyorum sancıyor,nereye kadar giderse orda tutuyorum sağa sola aşağı yukarı hareket ettiriyorum hemen çıkarmıyorum.Benim sorum şu? kızlık zarımın kalın olduğunu söyledi doktor ondan mı sancıyor ve zarı gececek mi mum? ortası kapalıysa zarın kenarları açıksa nasıl gidicek ordan mum? ki benimkinin şekli öyle doktor söyledi:S

kimse yok muu kızzlar nerdesiniz:)
Bir de adet zamanım gelmişti ayın 20 sidir benim fix, ama leke gelir hemen o gün adet olurdum ,leke geliyor kan gelmiyor bu leke başka yerden mi geliyor ki:S valla tırsıyorum yav:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…