- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.161
merhaba arkadaşlar dün giremedim yorgunluktan sızmışım,dün gidip eczaneden kygnlaştırıcımı aldım, mumla başladım çünkü daha önceden kulak çöpünü denemiştim parmakla yapmaya çalışırken.ilk mum girdi deyim ama nasıl girdi, yani elimle orayı açıp bulup yerleştiriyorum yan yatar pozisyonda sırt üstü yatıp ittirmeye çalışıyorum. ___________________ şu kadar giriyor desem belki fazla bile diyorumdur daha az da olabilir,1,5parmak boğumu kadar falan yani,sonra 1 peçete daha sardım büyülttüm onu da denedim,o da hemen hemen o boyutta sokmayı başardım,sonra 3. peçeteyi sarmamla 9 cm oldu aperat ,onu da yapabiildim ama dediğim gibi öyle mumun ucu giriyor sadece ,ittirmeye çalışıyorum sancıyor,nereye kadar giderse orda tutuyorum sağa sola aşağı yukarı hareket ettiriyorum hemen çıkarmıyorum.Benim sorum şu? kızlık zarımın kalın olduğunu söyledi doktor ondan mı sancıyor ve zarı gececek mi mum? ortası kapalıysa zarın kenarları açıksa nasıl gidicek ordan mum? ki benimkinin şekli öyle doktor söyledi:S
kasılmalarını kontrol edebilsen zaten vaji olmazdın tatlımsenin egzersizden başka yapıcak bişeyin yok, çünkü bu öyle ha diyince geçicek bişey değil, beynini hazırlamalısın, bizi yöneten hep beynimizdir, sen vajinana bişey girebileceği sinyalini beynine gönderdiğin an bitmiştir olay!:13:
canım hoşgeldin
zarın ortası kapalı değildir zar vajina girşinin kenarlarını örten bir parça canım ortası boştur onun , kapalı olsa adet olduğunda kan nasıl aksın dışarıya ama değil mi???
senin o boğumu geçmen gerekiyor eğer sızlıyorsa kendini kasıyorsun demektir sen mum deneme şimdi , kulak çöpü ile dene onunla o boğumu yani zarın olduğu kızmı geçmeye çalış anlaştık mı? tek kulak çöpünü strece salir sonra kayganlaştırı jel sür dene sonra bunu başarır orayı geçersen 2 tane kulak çöpü ile denersin
bestciğim adet oldum olacağım şimdi denememde bi sakınca olur mu ki mikroba karşı hassas olurmuş ya genelde o bölge o zamanlar? Uff bi işe başlamaya göreyim ya bi taş gelir oturur önümeetam da gaza gelmiştim , canım kızlık zarının şekillerini gösterdi bana doktor ortası kapalı olup kenarlarında yarım ay şeklinde açıklık olan zar ve ortada daire gibi olan zar gösterdi benimki yarım ay şeklindeymiş.Ve adet sancım çok olur acillik olurum direk söyledi doktor sen çok çekersin adet sancısından çünkü kan zor çıkar dışarı dedi, tamam o zaman kulak çöpüyle deneyeyim bir de sağol bestcim
rica ederim canım adetin yakınsa deneme tatlım o zaman bekle bitsin ondan sonra rahat rahat denersin
egzersizi bırakmana çok kızdımyapmazsan nasıl yenmeyi düşünüyosun canımın içi, lütfen bi an önce kaldığın yerden devam et, bak burda serap7 vardı ilk egzersizde midem bulandı başım döndü tansiyonum düştü falan diyen kız, düşün o kız şimdi 10 cm aparata geçti nazar değmesin valla sen neden yapamayasın, inan ya zor bişey değil kiii
evet yaseminciğim haklısın ne korkak çıktım bende :) ama inşallah diğer arkadaşlarda ilerletir , maşallah deyin nazara gelmeyim :) Allahım hepimizi tez vakitte kurtarsın inşallah
merhaba arkadaşlar dün giremedim yorgunluktan sızmışım,dün gidip eczaneden kygnlaştırıcımı aldım, mumla başladım çünkü daha önceden kulak çöpünü denemiştim parmakla yapmaya çalışırken.ilk mum girdi deyim ama nasıl girdi, yani elimle orayı açıp bulup yerleştiriyorum yan yatar pozisyonda sırt üstü yatıp ittirmeye çalışıyorum. ___________________ şu kadar giriyor desem belki fazla bile diyorumdur daha az da olabilir,1,5parmak boğumu kadar falan yani,sonra 1 peçete daha sardım büyülttüm onu da denedim,o da hemen hemen o boyutta sokmayı başardım,sonra 3. peçeteyi sarmamla 9 cm oldu aperat ,onu da yapabiildim ama dediğim gibi öyle mumun ucu giriyor sadece ,ittirmeye çalışıyorum sancıyor,nereye kadar giderse orda tutuyorum sağa sola aşağı yukarı hareket ettiriyorum hemen çıkarmıyorum.Benim sorum şu? kızlık zarımın kalın olduğunu söyledi doktor ondan mı sancıyor ve zarı gececek mi mum? ortası kapalıysa zarın kenarları açıksa nasıl gidicek ordan mum? ki benimkinin şekli öyle doktor söyledi:S
bestciğim , benimde adetim yakın ve bugün egzersiz sonrası canım hala yanıyo, acaba ondan mıdır , yarında egzersiz yapayım mı ? ne dersin
canım sen ara ver bence adetin olsun bit ondan sonra rahat rahat yaparsın bence dinlenmiş olursun biraz hem
bestciğim bir sızı var ,inceden inceden :) ara verincede tekrar başa dönmek istemiyorum yapamazsam diye korkuyorum
yok canım yaparsın merak etme değişen hiçbirşey olmuyor inanki , 10 cm alıyorsan yine 10 cm alabilirsin
kafanda kurma böyle olumsuz düşünme olurmu hep olumlu düşün , yapacağım olacak de bak o zaman ne kadar değişiyor herşey, inanmak başarmanın yarısı diye boşuna dememişler. Şimdi sen olumlu düşündüğünde beyinde ona koşullanıyor vucud kendini ona hazırlıyor unutma
yasemin a merhaba ben regldim ve net sorunluydu giremiyordum pek ben 3 parmak denedim yapabilidim ama mumu kalınlaştırdım yapamadım biraz giriyor daha girmiyor ama mumu önceden hepsini alabiliyordum peçete sarmadan hemde kalın mumlardan dün eş denemesi yaptım başarısız oldum baa ne önerirsin...
tamam canım ne bileyim hasta olana kadar ,olunca toplamda en az 8 gün geçecek ondan tedirgin oldum, fakat dediğini yapcam haklısın,şimdi alıyo o zamanda alır , sağol tatlım ilgilendiğin için :)
kızlar yaa yenenler özellikleee!! Mumsuz yensek olmuyor mu ben mumla mümkün değil yapamam çünkü gecende denemiştim mumu mümkünatı YOK ALAMADIM ama parmakla yensek yaniii ne kadar egzersizden sonra eş denemesine geçelim?
yani şöyle ki mum sonuçta yabancı nesne diye beynime onu kabullendiremiyorum hani kontol edemediğimden sanırım ama sonuçta parmak kontrolü ben de diye parmakla egzersizde zorlanmıycamı düşünüyorum..kısacası parmakla yenme ihtimali nedir? yardım lütfeen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?