- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.181
tesekkur ederm best cim denemeye çalişicam zaten işaret parmak birinci bogumdayım orada kalakaldım bakalım ilerlemeye çalişcam tesekurler tekrar..
Burdayız biocuğum nasıl olabiliriz valla benim moralim bozuk tam kendimi vermiştim bayağı da ilerlemiştim regl oldum bugün :S bir daha kendimi motive etmem zor olmaz inşallahArkadaşlar herkese merhaba nasılsınız???
Burdayız biocuğum nasıl olabiliriz valla benim moralim bozuk tam kendimi vermiştim bayağı da ilerlemiştim regl oldum bugün :S bir daha kendimi motive etmem zor olmaz inşallah
Arkadaşlar herkese merhaba nasılsınız???
hoşgeldiniyiyiz canımmmm sen nasılsın???
bende çok iyiyim hafta sonu gibisi yok egzersizlere ara vermek zorunda kaldım regl olacağım yarın bir gün onun bitmesini bekleyip arkadaşlara takip edeceğim bu hafta öyle görünüyor :):)
olsun canım biraz dinlenmiş olursunuz hem arada çok egzersiz yapınca vajina tahriş olabiliyor yanmaların sebebi bu tahrişde olabiliyor .
Şİmdi dinlenirsiniz bitince hastalık kaldığınız yerden devame dersiniz
kizlaar bana motivasyon verinn artik egzersizde yapamiyorum.basta baya yenmek istiyordum simdi yine korkular sardi beni bilmiorum neden.beynim böyle olursa hic bisey yapamam ki( morelim cok bozuk ( bu seyi düsününce migdeme agrilar giriyo böyle migdem buaniyo gibi korkudan heycandan ( ama bi yandanda yenmek istiyorum.. napcami bilmiorum
kizlaar bana motivasyon verinn artik egzersizde yapamiyorum.basta baya yenmek istiyordum simdi yine korkular sardi beni bilmiorum neden.beynim böyle olursa hic bisey yapamam ki( morelim cok bozuk ( bu seyi düsününce migdeme agrilar giriyo böyle migdem buaniyo gibi korkudan heycandan ( ama bi yandanda yenmek istiyorum.. napcami bilmiorum
iyi geceler milkshake inan bende aynı durumdayım üzülme lütfen ben de beynimi bi türlü odaklayamıyorum ama önce psikolojik olarak hazır olmamız gerekiyor kendimizi hazırlamamız inan yalnız degilsin yeter ki kendimzi güçlü hissedelim ve baslayalım..
iyi geceler milkshake inan bende aynı durumdayım üzülme lütfen ben de beynimi bi türlü odaklayamıyorum ama önce psikolojik olarak hazır olmamız gerekiyor kendimizi hazırlamamız inan yalnız degilsin yeter ki kendimzi güçlü hissedelim ve baslayalım..
kizlarrr pes etmek yokkkk.inanin korkulacak bisi degil yaa ben korka korka iki senemi yedim simdi nasi yaniyorum bir hic icin zehir ettgim gunlerimee.. acin eski sayfalari insanlarin yenme hikayelerini gorun.ben egzersz yapmak istemedigmde aciyordum burayi yazilari okuyup kendi kendime gaz weriyordum. olmivak bisi degil kizlar hersey beyinde bitiyor.vajinin beyninizi ele gecirmesine izin wermeyin!
coooook sagol canim destegin iciiin :)
her zaman canimmama tmebellik yapmak yokkk. bi an once sizler de tadin bu mutlulugu insallah.
insallah ilkini bi atlatabilsek :))
sen daha hic egzersiz yapmadn mi canim?
canim ben parmak egzersizi yaptim isaret parmagimi alabildim ama hep alamiyodum niyeseserce parmagimi alabildim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?