Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

serapcığım bestciğim teşekkür ederin.Kulak çubuğuyla deneyip sonra tekrar aperata geçeceğim 1 hafta ara veriyorum istemeyerek de olsa, yaaa yancak tabi ama işte canımız mı tatlı bilmiyorum ki ben normalde metanetliyimdir dayanıklıyımdır amaaa bu işş başka.kas oranım da yüksektir ,esneğimdir falan ama bunların hiç biri işe yaramıyor malesef iyi geceler kızlar ben dönene kadar gelin olursunuz inşallah:)

Kızlar egzersiz sırasında acı olmaması lazım eğer acı varsa kendinizi kasıyorsunuz demektir unutmayın , böyle durumda hemen kendinizi gevşetmeyi deneyin .
Egzersizlerden korkmayın göz nasıl görmek için yaratılmış bir organsa görme işini yaparken acımıyorsa , vajinada penisi içine almak ve üremeyi gerçekleştirmek için yapılmış bir organ görevi bu bunu unutmamalıyız.

Burdayız biocuğum nasıl olabiliriz valla benim moralim bozuk tam kendimi vermiştim bayağı da ilerlemiştim regl oldum bugün :S bir daha kendimi motive etmem zor olmaz inşallah

olmaz olmaz merak etme herşey yoluna girecek bende yarın falan regl olacağım egzersizlere devam edemedim hassas oluyorum bu dönemlerde bitince inşallah motivasyonu bozmak yok:):)

bende çok iyiyim hafta sonu gibisi yok egzersizlere ara vermek zorunda kaldım regl olacağım yarın bir gün onun bitmesini bekleyip arkadaşlara takip edeceğim bu hafta öyle görünüyor :):)

olsun canım biraz dinlenmiş olursunuz hem arada çok egzersiz yapınca vajina tahriş olabiliyor yanmaların sebebi bu tahrişde olabiliyor .
Şİmdi dinlenirsiniz bitince hastalık kaldığınız yerden devame dersiniz

kizlaar bana motivasyon verinn artik egzersizde yapamiyorum.basta baya yenmek istiyordum simdi yine korkular sardi beni bilmiorum neden.beynim böyle olursa hic bisey yapamam ki ( morelim cok bozuk ( bu seyi düsününce migdeme agrilar giriyo böyle migdem buaniyo gibi korkudan heycandan ( ama bi yandanda yenmek istiyorum.. napcami bilmiorum

iyi geceler milkshake inan bende aynı durumdayım üzülme lütfen ben de beynimi bi türlü odaklayamıyorum ama önce psikolojik olarak hazır olmamız gerekiyor kendimizi hazırlamamız inan yalnız degilsin yeter ki kendimzi güçlü hissedelim ve baslayalım..

kizlarrr pes etmek yokkkk.inanin korkulacak bisi degil yaa ben korka korka iki senemi yedim simdi nasi yaniyorum bir hic icin zehir ettgim gunlerimee.. acin eski sayfalari insanlarin yenme hikayelerini gorun.ben egzersz yapmak istemedigmde aciyordum burayi yazilari okuyup kendi kendime gaz weriyordum. olmivak bisi degil kizlar hersey beyinde bitiyor.vajinin beyninizi ele gecirmesine izin wermeyin!

hazirlanabiliriz insallah yoksa hic olmayacak gibi geliyo bana

coooook sagol canim destegin iciiin :)

canim ben parmak egzersizi yaptim isaret parmagimi alabildim ama hep alamiyodum niyese serce parmagimi alabildim :)

canım benim ne güzel bak başlamışın, devamıda gelecek . ilk boğumu aldıktan sonra ıkınarak popoya doğru ittir , çok rahat gidiyo içi boş kaygan korkma sakın, hem ne bu karamsarlık okudum yazılarını, dayak mı istiyon sen :) sakın bırakma ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…