Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamam bi denicem öyle evet valla dayak istiom herhaldee :) artik bende basarnak istiyorummmm

ama parmagim popoya dogru ittirince girermi okadar yani okadar uzun degil ki parmaklar

Son düzenleme:
tamam bi denicem öyle evet valla dayak istiom herhaldee :) artik bende basarnak istiyorummmm

ama parmagim popoya dogru ittirince girermi okadar yani okadar uzun degil ki parmaklar

canım evet parmaklar o kadar uzun değil ama parmağının gittiği yere kadar ittir, sonra mumla aparat yap kendine öyle dene ben öyle yapmıştım

merhaba arkadaşlar ben gecen perşembe evlndim ilk ilşkide kan geldi ve tam olarak içime alamadan kızlıgım bpzuldu hepsini alamadım çnkü çok acıdı bıraktık iki saat sonra yeniden denedik yine kan geldi ve yine hepsini alamadım ama ucu giriyor ve parmakda rahtlıkla giriyor sizce sorun vrmıdır yada biraz gergindik ikimizde ondan mı yapamadık anlamdım ltfen yrdımcı olun

merhaba jesy, düğünün hayırlı olsun , kendini kastığın için kan gelmiştir. sorun olduğunu sanmıyorum birazda olsa birliktelik olmuş, sakın korkma başlamışken devam et bol jel sür eş denemesinde belki daha rahat olur, birde istersen tekrar deneme zamanına kadar parmak egzersizleri yaparak kendini rahatlatabilirsin

tşkr ederm :)

parmak egzersizi yapıyoruz eşim yardımcı oluyor hatta eşimin iki parmagını rahtlıkla alıyorum ama eşim dger trlü denemeye çalışınca bi yerde çok acıyor acaba daha yeni bozuldugu için mi acı yapıyor bizde bir hfta filn bırakmayı yerı tam olarak iyileşince bidaha denemeye krr verdık umarım iyi sonuç alırız çnkü bunun işkenceye dnşmesını istemiyorum

canim ben parmak egzersizi yaptim isaret parmagimi alabildim ama hep alamiyodum niyese serce parmagimi alabildim :)

canım düzenli yaparsan hiçbr problem kalmıcak eminim. ben de iki parmağı alamadım bi türlü. bi gün aldım öbür gün girmedi falan filan. ama bırfakmadım. çnkü anca egzersizle esnetebilrsin orayaı. başka türlüü olmazzzz hadi egzersize haddiii :)))

güzel egzersiz yapman, evet yeni başladığınız ve de kendini kastığın için oluyodur, egzersizlere devam et esnesin vajina bölgen daha rahat edersin , uzamasın uzadıkça işkenceye dönüşüyor hakikaten :)

sagol canimm :) ben mumla yapmak istemiyorum acikcasi :/ onu kabul edemiyorum kendime.ama parmakla yapabiliorum.iki parmagimi alamadim canim acidi.ne tatli canim var ya -.- ama tek parmaklada esnermi ki

sagol canimm :) ben mumla yapmak istemiyorum acikcasi :/ onu kabul edemiyorum kendime.ama parmakla yapabiliorum.iki parmagimi alamadim canim acidi.ne tatli canim var ya -.- ama tek parmaklada esnermi ki

Canım nasıl rahat ediyosan öyle yap ister parmakla ister aparatla, çok az bir sızlama olabilir ama o kadarcık olur, tek parmak yetmez zamanla kalınlaştırman lazım , hepimizin canı çok tatlı olmasaydı böyle olmazdık, bırakma egzersizini :)

canım ben de aparatla yapamadım hiç. parmakla yendim. nası rahat ediyorsan öyle yap.ama tek parmak yetmez. üç parmağa kadar ilerleyebilmen lazım. iki parmakta zorlanabilirsin acı hissedebilrsin ama sık biraz dişini.nefes al wer werirken ittirmeye çalış. alıştıktan sora diceksin ki ben nası sokamıyormuşum bu iki parmağı :))) hepimzn canı tatlıymış ki yakalanmışız bu hastalığa ama herşey bi yere kadar dimi accıkk çaba gözterme zamanıı :)))

cok tsk ederimm desteginiz icinn :* :)) cesaretimi toplayip yapicam ozamann :)

tamam canim caba göstericem cok sagol destegin icin :* :) ayy insallah oluup biterde derim bende bu neymis yaa. aslinda niye yapamiyoraam bende anlamiyorum.herkes niye yapabiliyor

ben vajinusmus oldugumu düşünmüyorum çnkü yazılanları okudum ben iki hatta üç parmagımı rahtlıkla alabiliyorum hatta parmktan biraz daha kalın aparaklarıda ama neden ilk ilşkide çok acdıdı ve tam ilşki yaşaymadık anlamadım bende o yzden sizden yardım bekliyorum haftaya bidaha deneyecegiz sonucunu burda paylaşacagım tekrardan tşkler :)

jesy zaten sana vajinusmus olduğunu söylemedik :) acıyosa egzersizle rahatlat orayı dedim ,parmakları alabilmende iyi

Slm,
Ben uzun suredir evil bir vaginusmus hastasiyim. Evliligin ilk yillari gecti arkasindan bende MS denen bir hastalik teshisi kondu ve bu isle pek ilgilenemedim. Cok kez baskadim ve yarim biraktim. Benin icin o kadar zor bir konu Ki internette bile arastirmaya utandim. AMA simdi buradayim. Ve yardimlarinizi ve de desteklerinizi bekliyorum. 1 yildir tedavi goruyorum AMA hala basari yok zaten doktoruda biraktim. Parmak egzersizlerinde 2 parmakta rahatim ve arkasindan p...s egzersizlerine basladim ve Hic bir sekilde ilerleyemedim ve vazgectim. Simdi sizlerden okuduklarim ile gaza geldim aparatlardan siparis verdik Onlarin gelmesine cok var o zamana kadar ne onerirsiniz. Mesela Ben bebe yagi kullandim hep AMA her sefernde bide mantar hastaligi cikti karsima. Bu konu da hangi urunleri onerebilirsiniz. Simdiden hepinize cok tesekkurler

combo canımın çi msnden yazdıklarımı oku girdiğin zaman egzersizleride sakın ola aksatma

kızlar lütfen egzersizi kendinize gün vererk bitirin ben bayadır yazamadım bazı sorunlarım vardı,girdikçe yardımcı olmaya çalşırım 10 martta yenmiştim ilk 1 ay hala zor gelmişti her şey şimdi ise ya o kadar basit bişy ki inanın ağrı acının zerresi olmuyo jelde bıraktım hiç kullanmıyorum o kadar pişmanımki 1 buçuk yıl bekledime keşke zorlasaymışım kendimi eşimi mahrum bırakmasaymışım cicim aylarımızda :) yani her şey öle kolaylaşıyoki şu ilkini bir atlatsanız ne kasılma ne bişi cidden ik yendiğim zaman bile hep tereddtteydim oysak hepsi kasmaktanmış kızlardan biri yazmıştı zaman geçtikçe kocanı kovalayan taraf sen oluyosun diye :) yani afedersiiz hakkaten öle oluyomuş her şeyin ilacı zaman kızlar ya dişinizi azcık sıkıp bi gayert etseniz 2-3 günde gelin olmayan kalmaz burda hadi başarılar diliyorum hepinize lütfen ısrarcı olun peşini bırakmayın ben öyle yendim sizde yenebilirsiniz şimdi her şey öyle kolay ki inanın bana sıfır acı ve zamanla istekde gelyormuş yani şuanki isteksizliğiniz hep kasmaktan korkudan inanın normale döneceksiniz zaman geçince yeterki ilkini atlatın

biz bu iş olmadı diye balayına gitmek istememiştim bu yaz 1 buçuk yıllık gecikmeli balayımızı gerçekleştircez inşallah darısı tüm vajililere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…