- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.201
canım benim ne güzel bak başlamışın, devamıda gelecek . ilk boğumu aldıktan sonra ıkınarak popoya doğru ittir , çok rahat gidiyo içi boş kaygan korkma sakın, hem ne bu karamsarlık okudum yazılarını, dayak mı istiyon sen :) sakın bırakma ...
tamam bi denicem öyle evet valla dayak istiom herhaldee :) artik bende basarnak istiyorummmm
ama parmagim popoya dogru ittirince girermi okadar yani okadar uzun degil ki parmaklar
canım evet parmaklar o kadar uzun değil ama parmağının gittiği yere kadar ittir, sonra mumla aparat yap kendine öyle dene ben öyle yapmıştım
merhaba arkadaşlar ben gecen perşembe evlndim ilk ilşkide kan geldi ve tam olarak içime alamadan kızlıgım bpzuldu hepsini alamadım çnkü çok acıdı bıraktık iki saat sonra yeniden denedik yine kan geldi ve yine hepsini alamadım ama ucu giriyor ve parmakda rahtlıkla giriyor sizce sorun vrmıdır yada biraz gergindik ikimizde ondan mı yapamadık anlamdım ltfen yrdımcı olun
merhaba jesy, düğünün hayırlı olsun , kendini kastığın için kan gelmiştir. sorun olduğunu sanmıyorum birazda olsa birliktelik olmuş, sakın korkma başlamışken devam et bol jel sür eş denemesinde belki daha rahat olur, birde istersen tekrar deneme zamanına kadar parmak egzersizleri yaparak kendini rahatlatabilirsin
canim ben parmak egzersizi yaptim isaret parmagimi alabildim ama hep alamiyodum niyeseserce parmagimi alabildim :)
tşkr ederm :)
parmak egzersizi yapıyoruz eşim yardımcı oluyor hatta eşimin iki parmagını rahtlıkla alıyorum ama eşim dger trlü denemeye çalışınca bi yerde çok acıyor acaba daha yeni bozuldugu için mi acı yapıyor bizde bir hfta filn bırakmayı yerı tam olarak iyileşince bidaha denemeye krr verdık umarım iyi sonuç alırız çnkü bunun işkenceye dnşmesını istemiyorum
canım düzenli yaparsan hiçbr problem kalmıcak eminim. ben de iki parmağı alamadım bi türlü. bi gün aldım öbür gün girmedi falan filan. ama bırfakmadım. çnkü anca egzersizle esnetebilrsin orayaı. başka türlüü olmazzzz hadi egzersize haddiii :)))
sagol canimm :) ben mumla yapmak istemiyorum acikcasi :/ onu kabul edemiyorum kendime.ama parmakla yapabiliorum.iki parmagimi alamadim canim acidi.ne tatli canim var ya -.- ama tek parmaklada esnermi ki
sagol canimm :) ben mumla yapmak istemiyorum acikcasi :/ onu kabul edemiyorum kendime.ama parmakla yapabiliorum.iki parmagimi alamadim canim acidi.ne tatli canim var ya -.- ama tek parmaklada esnermi ki
Canım nasıl rahat ediyosan öyle yap ister parmakla ister aparatla, çok az bir sızlama olabilir ama o kadarcık olur, tek parmak yetmez zamanla kalınlaştırman lazım , hepimizin canı çok tatlı olmasaydı böyle olmazdık, bırakma egzersizini :)
canım ben de aparatla yapamadım hiç. parmakla yendim. nası rahat ediyorsan öyle yap.ama tek parmak yetmez. üç parmağa kadar ilerleyebilmen lazım. iki parmakta zorlanabilirsin acı hissedebilrsin ama sık biraz dişini.nefes al wer werirken ittirmeye çalış. alıştıktan sora diceksin ki ben nası sokamıyormuşum bu iki parmağı :))) hepimzn canı tatlıymış ki yakalanmışız bu hastalığa ama herşey bi yere kadar dimi accıkk çaba gözterme zamanıı :)))
güzel egzersiz yapman, evet yeni başladığınız ve de kendini kastığın için oluyodur, egzersizlere devam et esnesin vajina bölgen daha rahat edersin , uzamasın uzadıkça işkenceye dönüşüyor hakikaten :)
Merhaba kızlarrr:) Egzersize ara verdim ama buraya bakmadan da edemiyorum belki birinin müjdesini alırım diye ama kimsecikler yok herhalde:)
ben vajinusmus oldugumu düşünmüyorum çnkü yazılanları okudum ben iki hatta üç parmagımı rahtlıkla alabiliyorum hatta parmktan biraz daha kalın aparaklarıda ama neden ilk ilşkide çok acdıdı ve tam ilşki yaşaymadık anlamadım bende o yzden sizden yardım bekliyorum haftaya bidaha deneyecegiz sonucunu burda paylaşacagım tekrardan tşkler :)
merhaba canim walla bugunlerde pek gelin haberi alamadik haklsisinn. kizlaarrrr egzersizleri hizlandirinn hadi herkess gelin olsun insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?