- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.221
Slm,
Ben uzun suredir evil bir vaginusmus hastasiyim. Evliligin ilk yillari gecti arkasindan bende MS denen bir hastalik teshisi kondu ve bu isle pek ilgilenemedim. Cok kez baskadim ve yarim biraktim. Benin icin o kadar zor bir konu Ki internette bile arastirmaya utandim. AMA simdi buradayim. Ve yardimlarinizi ve de desteklerinizi bekliyorum. 1 yildir tedavi goruyorum AMA hala basari yok zaten doktoruda biraktim. Parmak egzersizlerinde 2 parmakta rahatim ve arkasindan p...s egzersizlerine basladim ve Hic bir sekilde ilerleyemedim ve vazgectim. Simdi sizlerden okuduklarim ile gaza geldim aparatlardan siparis verdik Onlarin gelmesine cok var o zamana kadar ne onerirsiniz. Mesela Ben bebe yagi kullandim hep AMA her sefernde bide mantar hastaligi cikti karsima. Bu konu da hangi urunleri onerebilirsiniz. Simdiden hepinize cok tesekkurler
Slm,
Ben uzun suredir evil bir vaginusmus hastasiyim. Evliligin ilk yillari gecti arkasindan bende MS denen bir hastalik teshisi kondu ve bu isle pek ilgilenemedim. Cok kez baskadim ve yarim biraktim. Benin icin o kadar zor bir konu Ki internette bile arastirmaya utandim. AMA simdi buradayim. Ve yardimlarinizi ve de desteklerinizi bekliyorum. 1 yildir tedavi goruyorum AMA hala basari yok zaten doktoruda biraktim. Parmak egzersizlerinde 2 parmakta rahatim ve arkasindan p...s egzersizlerine basladim ve Hic bir sekilde ilerleyemedim ve vazgectim. Simdi sizlerden okuduklarim ile gaza geldim aparatlardan siparis verdik Onlarin gelmesine cok var o zamana kadar ne onerirsiniz. Mesela Ben bebe yagi kullandim hep AMA her sefernde bide mantar hastaligi cikti karsima. Bu konu da hangi urunleri onerebilirsiniz. Simdiden hepinize cok tesekkurler
Slm,
hopefor ablacım nasılsın?
minam ne diyim canım iyiyim çok şükür... bir şekilde toplamaya çalışıyorum kendimi... sen nasılsın tatlım? inşaallah herşey yolundadır
çok şükür bende iyiyim.toparlıcaksın tabi.hem kendin hemde eşin için.bunu en iyi şekilde yaparsın sen.güçlü olmayı zorluklarla başa çıkabilmeyi başardığını biliyoruz anlattığın hikayenden.rabbim seni hep mutlu etsin...
evet daha çok kocam için uğraşıyorum öyle olunca ben de alttan alta iyileşiyorum galiba, canım benim ne güzel bir yüreğin var senin, dediğin gibi inşaallah bunlar çektiğimiz son sıkıntılarımız olsun... Allah razı olsun... amin amin hepimizi mutlu etsin inşaallah
çok teşekkür ederimmm...sende öylesin. rabbim hepimizden razı olsun.
güle güle ablacım.olur ederim.bende seni öptümmmmmablacım ben çıkıyorum dikkat et kendine olur mu, öpüyorum yanaklarından
evet daha çok kocam için uğraşıyorum öyle olunca ben de alttan alta iyileşiyorum galiba, canım benim ne güzel bir yüreğin var senin, dediğin gibi inşaallah bunlar çektiğimiz son sıkıntılarımız olsun... Allah razı olsun... amin amin hepimizi mutlu etsin inşaallah
ben vajinusmus oldugumu düşünmüyorum çnkü yazılanları okudum ben iki hatta üç parmagımı rahtlıkla alabiliyorum hatta parmktan biraz daha kalın aparaklarıda ama neden ilk ilşkide çok acdıdı ve tam ilşki yaşaymadık anlamadım bende o yzden sizden yardım bekliyorum haftaya bidaha deneyecegiz sonucunu burda paylaşacagım tekrardan tşkler :)
Yendim arkadaşlar:) İyiki bu siteyi bulmuşum. Ben şanslılardanım sanırım. Sadece 3 gün egzersiz yaptım. 4. gün eş denemesi. 5. gün de tamamen yendim. 7 aylık çektiğim bu sıkıntıdan 5 günde kurtuldum. Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Hepiniz sağolun.
Yendim arkadaşlar:) İyiki bu siteyi bulmuşum. Ben şanslılardanım sanırım. Sadece 3 gün egzersiz yaptım. 4. gün eş denemesi. 5. gün de tamamen yendim. 7 aylık çektiğim bu sıkıntıdan 5 günde kurtuldum. Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Hepiniz sağolun.
çokkk teşekkür ediyorum arkadaşlar. Ne ağrı ne de başka bişey bunca ay kendi kendimi korkutmuşum herşey rahat olup eşine güvenmekte bitiyormuş. şimdi çok şükür ki çok mutluyum bu durum eşimle bizi birbirimize iyice bağladı. Allah hepinize bu başarıyı nasip etsin inşallah. Başarı hikayeleri kısmına nasıl yendiğimi yazacağım şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?