Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben egzersiz boyunca ultrason jeli kullandım canım çokda memnundum kocaman şişe btmedi bile ilk zamanlardada kulandım şuan gerek kalmadı tabi, ben 2 parmakta yendim canım ama o gün baya zorlayarak oldu ani 3 parmakta iiice esnetip dene olur inş allah yardımcın olsun geçmiş olsun

hoşgeldin.çok geçmiş olsun canım.egzersiz konusunda bilgilisin çok iyi bu.dilatör set almana gerek yoktu aslında.kendin evde mumdan vb şeylerden yapabilirdin ama mum tercihimizdir.peçeteye sarıp streçleyip aparat hazırlayabilirsin canım.üstüne prezervatif geçirip bolca jel kullanıp egzersiz yapabilirsin.önemli bir şey daha bebe yağı dediğin gibi mantar yapıyor bunun yerine eczaneden kayganlaştırıcı jel al durex okey vb.olabilir.

geçmiş olsun... her iki rahatsızlığın için de en güzel şekilde geçer ve gider inşaallah... ben 6 senelik evliyken buldum burayı ve 1-1.5 ay gibi kısa bir sürede yendim... ve sen başlangıc olarak çok iyi bir durumdasın. 2 parmak alıyorson 3 parmağa geçmeni öneririm. 3 parmak yapamazsan aparatlara geçebilirsin... ben 2 parmaktan sonra 3 yapamayınca aparata geçtim ( illa siparış verilenlerden olmak zorunda değil bin kulak çubuğuna peçete ve havlu kağıt sarıp kalınlaştırarak yaptım) 7 cm den 10 cm kadar aparat yaphtım ve çok şükür 10cm de yendim... penis de yapamıyorsan daha hazır değilsin demektir. biraz daha geliştir ondan sonra penise geç. kendine tam olarak güvenmeden penis e geçme derim. istersen hiç siparişi bekleme onlar gelene kadar yenmiş bile olabilirsin çünkü yolu çoktan yarılamışsın sen. kayganlaştırıcı olarak da ok in jelini kullandım. bi çok arkadaşım ultrason jeli (medikallerde bulunabiliyormuş) kullandı bunu de deneyebilirsin. bence hiç siparişlerin gelmesini bekleme ve harekete geçc belkide 2-3 gün içinde yenebilirsin bile, bile çünkü 2 ve 4 günde yenen arkadaşlar var... inşaallah tez zamanda yenersin... bol şans...

minam ne diyim canım iyiyim çok şükür... bir şekilde toplamaya çalışıyorum kendimi... sen nasılsın tatlım? inşaallah herşey yolundadır

çok şükür bende iyiyim.toparlıcaksın tabi.hem kendin hemde eşin için.bunu en iyi şekilde yaparsın sen.güçlü olmayı zorluklarla başa çıkabilmeyi başardığını biliyoruz anlattığın hikayenden.rabbim seni hep mutlu etsin...

evet daha çok kocam için uğraşıyorum öyle olunca ben de alttan alta iyileşiyorum galiba, canım benim ne güzel bir yüreğin var senin, dediğin gibi inşaallah bunlar çektiğimiz son sıkıntılarımız olsun... Allah razı olsun... amin amin hepimizi mutlu etsin inşaallah

çok teşekkür ederimmm...sende öylesin.rabbim hepimizden razı olsun.

canımmm benim tam girdim çıkmışsın iyi olmana çok sevindim, hadi bir an önce toparlan da aramıza dön seni çok özledik

jesy durumun anlattığın gibiyse ters giden şey yön problemi bence, senin için ilk ilişkide ideal olan pozisyonları ve penisi nereye doğru yönlendirmen gerektiğine dair bikaç resim paylaşıyorum incele lütfen canım

üstte olman her zaman için senin yararına olur canım, bi de eşine sırtın dönük deneyebilirsin üstteyken

Eki Görüntüle 691541
penisin yönüne dikkat et canım, bak tamamen popoya doğru olcak şekilde yönlendir, vajinamız düz değil çünkü hafif eğimli popomuza doğru

Son düzenleme:
Yendim arkadaşlar:) İyiki bu siteyi bulmuşum. Ben şanslılardanım sanırım. Sadece 3 gün egzersiz yaptım. 4. gün eş denemesi. 5. gün de tamamen yendim. 7 aylık çektiğim bu sıkıntıdan 5 günde kurtuldum. Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Hepiniz sağolun.

Tebrikler canım çok mutlu oldum daha cuma günü ağrı sızı konuşuyoduk bak hepsine değdi darısı hepimize... tadını çıkar

tebrik ederim seni canım Allah başka dert vermesin

Diyarcım günaydın mesajını aldım ama haftasonu müsait olmadığımız için ancak bugun alabileceğiz çok saol onun bir gramı yada başka bir şeyi yok dimi? Haftasonu eşimle birlikte çalışamayınca bende kendim egzersiz yaptım parmakta 11 cm alabiliyorum ama apararatı 10 cm yaptım, bugün ve yarın ne yapıp çalışabilirsem yarın akşamdan itibaren 1 haftalığına şehir dışında olacağım umarım bu 2 günü iyi değerlendirebilirim...

Canım çooooook sevindim. Rabbim diğer vajiliere de en kısa zamanda yenmeyi nasipe tsin inş. Halaylar sana gelsin 64: 64: 64: 64: 64:

canım neler yaptın nasıl yaptın egzerizleri nasıl yaptın son aşamaya kadar anlatsana bizede bide ilişkin nasıl oldu onuda anlat

çokkk teşekkür ediyorum arkadaşlar. Ne ağrı ne de başka bişey bunca ay kendi kendimi korkutmuşum herşey rahat olup eşine güvenmekte bitiyormuş. şimdi çok şükür ki çok mutluyum bu durum eşimle bizi birbirimize iyice bağladı. Allah hepinize bu başarıyı nasip etsin inşallah. Başarı hikayeleri kısmına nasıl yendiğimi yazacağım şimdi:)

cnm buraya yazsana bak bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…