- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.241
Bu siteye girmekle ilk adımı atmışım zaten. Meğer ben ne kadar yanlış biliyormuşum. Ben orayı damar ve kemiklerle kaplı kapalı bir alan zannediyordum. Meğerse orası boşmuş. Küçük yaştan itibaren bu yanlış bilgileri o kadar çok duydumki resmen bilinçaltımda kalmış. Tek düşüncem acı ydı. Ama çok şükür ki sizler sayesinde yenebildim bu korkuyu. Tabi şimdi daha yeni olduğum için hala biraz gerginlik ve bişey anlamama var ama zamanla onlarıda aşacağına eminim. Teşekkürler kk:) :) :)
Yendim arkadaşlar:) İyiki bu siteyi bulmuşum. Ben şanslılardanım sanırım. Sadece 3 gün egzersiz yaptım. 4. gün eş denemesi. 5. gün de tamamen yendim. 7 aylık çektiğim bu sıkıntıdan 5 günde kurtuldum. Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Hepiniz sağolun.
Yendim arkadaşlar:) İyiki bu siteyi bulmuşum. Ben şanslılardanım sanırım. Sadece 3 gün egzersiz yaptım. 4. gün eş denemesi. 5. gün de tamamen yendim. 7 aylık çektiğim bu sıkıntıdan 5 günde kurtuldum. Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Hepiniz sağolun.
Teşekkürler mina ben kafaya koymuştum ama ya olacaktı ya olacaktı. Yapcam ben bu işi bu hafta dedim ve oldu.:) Sizlerin yardımlarıyla tabi. Darısı bu dertle uğraşan herkesin başına. Halaylar için çokkkkk teşekkürler..........:)
Arkadaşlar merhaba suan okadar mutluyumki sizlerle bu mutlulugumu paylaşmak istiyoruuum :) biliyorsunuz ben buraya 7 martta vajinusmusu yendigimi yazmıstım sonrasındada cok sükür tekrarlamadı vajinismus ve ben tamamen yendim ... Asıl paylaşacagım sey biraz önce hamile oldugumu ögrendiiiimsükürler olsuuun daha 1,5 ay önce okadar umutsuz ve okadar mutsuzdumki vajiden dolayı aklıma gelmezdi bunu yenip aynı zamanda hamilelik yasacagım bana cok uzak ihtimal gibi geliyordu ama oldu :) darısı hala vajinusmusu yenmeye calısan arkadaslarımın basına olsun inşallaaah ..
Arkadaşlar merhaba suan okadar mutluyumki sizlerle bu mutlulugumu paylaşmak istiyoruuum :) biliyorsunuz ben buraya 7 martta vajinusmusu yendigimi yazmıstım sonrasındada cok sükür tekrarlamadı vajinismus ve ben tamamen yendim ... Asıl paylaşacagım sey biraz önce hamile oldugumu ögrendiiiimsükürler olsuuun daha 1,5 ay önce okadar umutsuz ve okadar mutsuzdumki vajiden dolayı aklıma gelmezdi bunu yenip aynı zamanda hamilelik yasacagım bana cok uzak ihtimal gibi geliyordu ama oldu :) darısı hala vajinusmusu yenmeye calısan arkadaslarımın basına olsun inşallaaah ..
çokkk teşekkür ediyorum arkadaşlar. Ne ağrı ne de başka bişey bunca ay kendi kendimi korkutmuşum herşey rahat olup eşine güvenmekte bitiyormuş. şimdi çok şükür ki çok mutluyum bu durum eşimle bizi birbirimize iyice bağladı. Allah hepinize bu başarıyı nasip etsin inşallah. Başarı hikayeleri kısmına nasıl yendiğimi yazacağım şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?