Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu siteye girmekle ilk adımı atmışım zaten. Meğer ben ne kadar yanlış biliyormuşum. Ben orayı damar ve kemiklerle kaplı kapalı bir alan zannediyordum. Meğerse orası boşmuş. Küçük yaştan itibaren bu yanlış bilgileri o kadar çok duydumki resmen bilinçaltımda kalmış. Tek düşüncem acı ydı. Ama çok şükür ki sizler sayesinde yenebildim bu korkuyu. Tabi şimdi daha yeni olduğum için hala biraz gerginlik ve bişey anlamama var ama zamanla onlarıda aşacağına eminim. Teşekkürler kk:) :) :)

hadi kkızzzzznasıl yaptın egzerislleri ve ilişkiyi anlat anlatta bizde bilelim

Arkadaşlar ben bu siteye ilk üye oldum. Sonra eve gittim ilk ayna karşısında o kısmı inceledim. Daha önce hiç bakmadım desem yeridir. Sonra tek bir parmak işaret parmağı ile başladım. Kırem sürdüm evde kayganlaştırıcı falan yoktu. Parmağım ile orayı keşfettim. İçinin boş olduğunu gördüm. Aynı gün iki parmak işaret ve orta parmağı de denedim. O da oldu. Bunları yaparken iş yerinde de kegel egzersizlerini yaptım. Onda biraz zorlanıyordum. Midem bulanıyordu. Hatta burdaki arkadaşlara da söylemiştim. Sanırım psikolojik. İki parmak sonrası işe geldiğimde hafif bir sızı ve baskı hissettim. Sonra bir gün evde bişey yapmadım ara verdim. Ertesi gün mum aldım. Peçete ve jelatinle kendime bir aparat hazırladım. Kayganlaşıtırıcı aldım. Prezervatif geçirim jelatinleyip deneme yaptım baktım oldu sonra daha kalınlaşıtırıp denedim. Sonra eve eşim geldi ve eşimle deneme yaptım. Tabi ben üstte ve tüm kontrol bende olacak şekilde yarıya kadar alabildim. Tabi eşime dedim sen sakın bi hareket yapma tepki verme korkutma beni yoksa bi 7 ay daha beklersin dedim. Tabi adam korktu beklemekten bıkmıştı. Hareket bile etmedi. Ve dün tümünü alabildim. Alışayım diye bi 10 dakika falan beklettim içimde. Biraz çıkartırken baskı ve sızı hissettim ama çok az. Sinek ısırığı kadar. İşte böyle kızlar sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz...

aaa hayirli olsun canimm cok sevindiiiimmmm :))

canım ya çok sevindim.maşallah bu ne hız.Allah başka dert vermesin.eeeeee halaylar sana gelsin o zaman
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Teşekkürler mina ben kafaya koymuştum ama ya olacaktı ya olacaktı. Yapcam ben bu işi bu hafta dedim ve oldu.:) Sizlerin yardımlarıyla tabi. Darısı bu dertle uğraşan herkesin başına. Halaylar için çokkkkk teşekkürler..........:)

ne demek canım ya sen zaten çok kararlıydın ve sonuca çarçabuk ulaştın.

tebrikler canım , darısı bana ve diğer arkadaşlara :) kç cm de yendin

Arkadaşlar merhaba suan okadar mutluyumki sizlerle bu mutlulugumu paylaşmak istiyoruuum :) biliyorsunuz ben buraya 7 martta vajinusmusu yendigimi yazmıstım sonrasındada cok sükür tekrarlamadı vajinismus ve ben tamamen yendim ... Asıl paylaşacagım sey biraz önce hamile oldugumu ögrendiiiim sükürler olsuuun daha 1,5 ay önce okadar umutsuz ve okadar mutsuzdumki vajiden dolayı aklıma gelmezdi bunu yenip aynı zamanda hamilelik yasacagım bana cok uzak ihtimal gibi geliyordu ama oldu :) darısı hala vajinusmusu yenmeye calısan arkadaslarımın basına olsun inşallaaah ..

hayırlı olsun cnm Allahım sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah

Rabbim hayırlısı ile sağlıklı-sıhhatli bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.Bu çok güzel bir haber. Darısı isteyen herkesin başına

oley göbüşler bebiş doluyor...tebrikler canım.rabbim tamamına erdirsin.

Canım tebrik ederim bende 2 nisanda bu siteye üye oldum yapacağım dedim ama regl oldum burdaki arkadaşlar sayaesinde 20 nisanda yapabildim ve hiç acı yokmuş kendimizi sıkmamız daha acı vericiymiş ama deneme yapmam lazım yine çünkü bir kere denedim ve hepsini aldım ama kendimi yine sıkıyordum meğerse küçük olarak gördüğümüz yer çok büyükmüş rabbim herkesin yardımcısı olsun....

Son düzenleme:

amin canım, gözün aydın çok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…