- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.261
serapcım hadi ama hızlan artık
cecemcim de misafir var diye saldı iyice
Hamile kalan arkadaşı da çok tebrik ediyorum. Darısı başıma ama şu an diil sonra:) Kaç santimde yendiğimi soran arkadaşım bilmiyorum ki valla. Bakkaldan beyaz mum aldım boyunda hiç bi değişiklik yapmadım.. Sadece enini kalınlaştırdım peçete yardımıyla o kadar
Arkadaşlar merhaba suan okadar mutluyumki sizlerle bu mutlulugumu paylaşmak istiyoruuum :) biliyorsunuz ben buraya 7 martta vajinusmusu yendigimi yazmıstım sonrasındada cok sükür tekrarlamadı vajinismus ve ben tamamen yendim ... Asıl paylaşacagım sey biraz önce hamile oldugumu ögrendiiiimsükürler olsuuun daha 1,5 ay önce okadar umutsuz ve okadar mutsuzdumki vajiden dolayı aklıma gelmezdi bunu yenip aynı zamanda hamilelik yasacagım bana cok uzak ihtimal gibi geliyordu ama oldu :) darısı hala vajinusmusu yenmeye calısan arkadaslarımın basına olsun inşallaaah ..
tamam canım.regl sırasında otururken iş yaparken tv seyrederken kegel yapmayı unutmaminacığım haklısın vallahi, ama benim adetim yaklaştı arkadaslar ara ver o dönem hassas olur dediler , bende ara verdim canımda yanıyodu :)
tamam canım.regl sırasında otururken iş yaparken tv seyrederken kegel yapmayı unutmasık bırak sık bırak
aslında yorucu olmaz.yapabilidiğin kadar yap.amaç zaten egzersizleri unutmamak regl sonrası parmağı yada aparatı kolay almak.tuvaletteyken sık bırak ondan sonra tuvalette fazla yapma bu seferde çişini tutamazsın.normalde çiş yokken yap.biraz açık oldu amabu kegel biraz yorucu oluyor degilmi? :) yoksa benmi yanlis yapiyorum ? :)
Yendim arkadaşlar:) İyiki bu siteyi bulmuşum. Ben şanslılardanım sanırım. Sadece 3 gün egzersiz yaptım. 4. gün eş denemesi. 5. gün de tamamen yendim. 7 aylık çektiğim bu sıkıntıdan 5 günde kurtuldum. Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Hepiniz sağolun.
aslında yorucu olmaz.yapabilidiğin kadar yap.amaç zaten egzersizleri unutmamak regl sonrası parmağı yada aparatı kolay almak.tuvaletteyken sık bırak ondan sonra tuvalette fazla yapma bu seferde çişini tutamazsın.normalde çiş yokken yap.biraz açık oldu ama
kızlar bana yardım edın lutfen. ben egzersız yaptıgım mumu sonunda cevresını olctum ve 10cmdi. 12cme kalınlastırdım ve onuda aldım kolaylıkla. fakat 14 denıyorum cunku 14 hedefledıgım cm penıse en yakın cm cunku. 14luk mum gırmıyor ya sag tarafta hep bı yanma batma oluyor. ucundan fazlası ılerlemıyor nefes alıp verıorum yok yok yok napıcam anlamadım ben dıodum orası kocaman gırer ama 12 gırıo 14 nıe gercekten farkında olmadan kasıyormuyum kı? bırazdan egzersız yapıcam ltfn tavsıyelerınıze ıhtıyacım var...bıde esımle deneme yaptık kesınlıkle oturamıyorum ben penıs ustunegerılme oluyor batma oluyor rahat olamıyorum
Arkadaşlar mum ile yaptığımız aparattan penis daha kolay ben daha yeni yenen biri olarak bunu belirtmek isterim. Daha esnek ve sonuçta kanlı canlı bişey o:) sert bi cisim değil.İnanın çok daha kolay ve canınız hiççççç acımıyor...
canım ben senı hatırlıyorum hamılelıgını tebrık ederım allah bebegını kucagına sag saglım almayı nasıp etsın.Canım 12 cm e alıştıysan artık eş denemesi yap. 14 cm stresine girmene yokTamam p...s 14-15 cm olabilir ama p...sle aparatı aynı şeymiş gibi düşünme. İnan eş denemesinde daha kolay olacak. Ben 8,5-9 cmlik aparattan sonra eş denemesi yapmıştım.
Yapacağına inansan kesinlikle olur. 12 cm çok iyi çünküeş denemesinde hissetmezsin bile. Yeterince esnemiş vajina Eşine sırtını dönerek dene ya da yatağın ucuna gel ve eşin ayakta iken deneme yapın canım. Ama vazgeçme lütfen. Senin iş biştmiş sen uzatmaları oynuyorsun hadi
jesy zaten sana vajinusmus olduğunu söylemedik :) acıyosa egzersizle rahatlat orayı dedim ,parmakları alabilmende iyi
eşimle deneyecegiz ama iyileşmesini bekliyoruz nede olsa daha yeni inş iyileşirde deneriz bian önce :
elabcım görünmüyor bu aralar.iyidir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?