Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar iyi akşamlar 2.5 yıldır vajinismusum bır ay kadardır tedavi görüyordum bugün eş denemesi yapcagız inşallah ne olur dua edin ben tüm vajilere dua ediyorum allah hepimizi kurtarsın

saolasın canım benim inşallah yeneceğim allahım inşallah bu dersi çeken herkes yener ama altta dilator aldıgım pozısyon mu rahat olur yoksa üstte mi olsam

canim zihnini bosalt tamamen oraya odaklan yapmadan birakmicam de.unutma aci yokk.denemedn once dus alirsan kaslarini rahatlatir o da aklnda olsun. ustte daha kolay oluyor canim.ben de oyle yendim sirtim esime donuk we ust pzisyonda..bir de baski yanma turu seyler hissedeblrsn bunlar normal..sakn birakma biraz dur nefes al wer gecicek kendiliginden.sonra tekrar ittirmeyi dene.unutma hersy kafada bitiyor yapacagina inan canim basarili olcaksin Allah in izniyle

çok tşkr ederm evet dedıgın gibi yanlış ynde ittiriyoruz zaten ilk ilşkide ben alttyken yapaamdık üste çıkınca kızlıgımda öyle bozuldu ama fazla dvm ettşremedim çnkü kanama fazlaalstı inş ikinci denemede senin gnderdgn resimlerdeki gibi almayı deneyecegm :)

kızlar merhabalar inşallah iysinizdir:)
evrim bacım hamilelik nasıl gidiyor??? karamsar ayberk ece nirelerdesiniz kızlar.... pakize sende iyi bak bebişine
baharcım bacım senin durumun nasıl bacım hadi iyi bak sende....

hobby85 i ve hayalı bir başka merak ediyorum nerelerdeseler.... ahh birde rashiba vardı neeerde acaba rashiba ,aralık85

cecem gitmedimi kız görümcennnn,görüşmeyeli baya oluncaaaa eee malum benim ceza senin misafir uzadı gittti durum:) ne etttin gayri egzersiziiii sormadan geçemeyecem

sehervakti bacımmmm sen ne ettin az kaldı hadi güzel haberlerni alıcağım günler belkide saatler yakındır diyorum inşlh....

mina bacım sıra sende evrimden sonra:) durumun nasıl bakalım....artık senden sonrada jesminnnn yapar

hopefor bacımmmm okursan şayetttt güzelceeee görüşmek ümidiyle diyorummmm arıycamdaaaa ne bilem rahatsız edip duruyom diye uzak durdum daha iyi olucaksındır inşallah bacım:)
elabcım acaip yerin belli oluyormuşşşş....

kızlar sanırım elab eşi bir yere gitmiştiiii o da izin alıp bir nevi izin-tatilmi yapmak adına gidecekti neymmmm..... öyle bişeler vardıııı iyidir inşallah

topik sana hasret kaldı oh be sonunda çıkmışın mapustan

ben iyiyim canım seni sormal

ben çocuk yapmam daha ya annem de sıkıştırıp duruyo zaten , neymiş tavşancıklı bornoz alcakmış torununa tavşancıklı bornoz için çocuk doğurtcak bana kadına bak

yazık yasemincim kadının hevesini kursagında koyma dogur gitsin sen deeee

kızz doğurmak kolay da sonrasını düşünmek lazım
uykusuz geceler, kusmuğu, kakası yok ben daha hazır değilimmm
hem bi de iyi bi gelecek sağlayamadıktan sonra bence daha erken benim için
çok istiyorum, ama bi yandan da mantığım istemiyor işte

aslında seni tebrik ediyorum yasemncm ne istedigini biliyosun kendini tanıyosun ki istemiosun suanda .. iyi bişey ne istedigini bilmek şaka biyana da insan hazır olmadan evet kalkışmamalı sonuçta oyuncak değil bir can geliyor dünyaya sana muhtaç sana ihtiyaç duyan...inşallah zamanı geldiginde rabbimiz hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder cümlemizee..

öylemi diyorsunnnn neyyyysssseeeeeeee
bu arada evet yaaa o bornozlara bende bayılıyorummmm yok senin daha erken yıllarını devirenler düşünsün

yok be jesmincimmmmm yapım aşamalarıda zor be bacım doğurmasıda ayrı zor....
o halde ne ediyoz annelerimizin kıymetini biliyozkiii birde eski anneler bezleri elinde yıkayan kaynatan kurutan bezleyen anneler yok öyle primalar bezler:) oy oyyy

inşallah canım, hep derim en doğru zamanda olsun, nasip etsin Allahım herkese
hem ben daha çocuğum bi büyüyeyim hele di mi:78::78::78::78: 23 yaşında bi çocuk:))))

Son düzenleme:
kızlar hepinize iyi geceler galiba ben azıcık ucundan gelin oldum iki bucuk yıldır vajınısmustum son 3 haftadır bı doktorun yardımıyla egzersızlere basladım hiç egzersızlerımı aksatmadım ben kendım yapamayagım için doktorumdan yardım aldım allah razı olsun bugünde eş denemesi yaptım ben üstte olacak şekilde en basta tamamını sonlara dogru bıraz zorlanarak sonra üçte ikisini alabıldım ve azıcık kanamam oldu galiba gelin oldum allah hepinizi kurtarsın inşallah beni de tabi:) bu işin gercekten tek çözümü egzersız kızçeler çünkü ben ilk muayne oldugumda soktorum esnek degılsın demişti ama egzersızlerle esnedi işte böyle sizlerle paylaşmak istedim

evet aynen annelerimiz bi tanecikkk haklarını nasıl ödeyeceğiz
geçende annemle de konuştuk şimdi yediğimiz herşey hormonlu, bu da etkiliyor çocuk yapmayı bile, annem de korkuyomuş başla erkenden çalışmalara seneye anca olur dedi.. anamm dedim bu kadar mı zor yaw

azcık mazcık sen gelin olmuşsun canımmm Allah başka dert vermesin
halaylar sana gelsin, bi kişi daha kurtuldu heyoooo

Bir yıl 5 ay oldu .. Denemeiğim yöntem yapmadığı şey kalmadı ....Eşim artık benle olmak istemiyor... Hiç yanaşmıyor bile... Nedir bu Halim ne olacam bilmiyorum ... Ailesi bebek diyor ben bu haldeyim ... Rabb'inden yardım istedim siz de dua ein yoksa ben diye bişey kalmayacak artık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…