- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.301
Bir yıl 5 ay oldu .. Denemeiğim yöntem yapmadığı şey kalmadı ....Eşim artık benle olmak istemiyor... Hiç yanaşmıyor bile... Nedir bu Halim ne olacam bilmiyorum ... Ailesi bebek diyor ben bu haldeyim ... Rabb'inden yardım istedim siz de dua ein yoksa ben diye bişey kalmayacak artık ...
azcık mazcık sen gelin olmuşsun canımmmAllah başka dert vermesin
halaylar sana gelsin, bi kişi daha kurtuldu heyoooo
Egzersiz yaptım sonra eşimin penisini alıyorum tam itecek kendimi çekiyorum bıktım artık ya valla usanmış hayattan nefret eden biriyim böyle bişeyde başıma gelecek miydi hangi ünahımın bedeliyse Allah'tan affını istiyorum ama olmuyorcanım denemediğim yöntem kalmadı derken, egzersizlerini sonuna kadar yaptın da gene mi olmadı:44::44:
Bir yıl 5 ay oldu .. Denemeiğim yöntem yapmadığı şey kalmadı ....Eşim artık benle olmak istemiyor... Hiç yanaşmıyor bile... Nedir bu Halim ne olacam bilmiyorum ... Ailesi bebek diyor ben bu haldeyim ... Rabb'inden yardım istedim siz de dua ein yoksa ben diye bişey kalmayacak artık ...
Egzersiz yaptım sonra eşimin penisini alıyorum tam itecek kendimi çekiyorum bıktım artık ya valla usanmış hayattan nefret eden biriyim böyle bişeyde başıma gelecek miydi hangi ünahımın bedeliyse Allah'tan affını istiyorum ama olmuyor
ne denemedim ki kayganlaştırıcar sakinleştirici iğneler neler neler aklına ne gelirseşekernaz canım allah yardımcın olsun inşallah kurtulursun tez zamanda canım ne gibi yontemler denedın acaba
Egzersiz yaptım sonra eşimin penisini alıyorum tam itecek kendimi çekiyorum bıktım artık ya valla usanmış hayattan nefret eden biriyim böyle bişeyde başıma gelecek miydi hangi ünahımın bedeliyse Allah'tan affını istiyorum ama olmuyor
kızlar hepinize iyi geceler galiba ben azıcık ucundan gelin oldum iki bucuk yıldır vajınısmustum son 3 haftadır bı doktorun yardımıyla egzersızlere basladım hiç egzersızlerımı aksatmadım ben kendım yapamayagım için doktorumdan yardım aldım allah razı olsun bugünde eş denemesi yaptım ben üstte olacak şekilde en basta tamamını sonlara dogru bıraz zorlanarak sonra üçte ikisini alabıldım ve azıcık kanamam oldu galiba gelin oldum allah hepinizi kurtarsın inşallah beni de tabi:) bu işin gercekten tek çözümü egzersız kızçeler çünkü ben ilk muayne oldugumda soktorum esnek degılsın demişti ama egzersızlerle esnedi işte böyle sizlerle paylaşmak istedim
Son damladayım desem
aaa cok sewindim canimn daha iki saat once konustuk harika bi haber bu.gecmis olsun halaylar sana gelsin
Allah kalbinde kini hayırlı etsin inşallahEki Görüntüle 693024
Eki Görüntüle 693025
bak canım bunlar yön resimleri, popona doğru eğimli olcak tamammı
bi de sen üstte ol denerken kontrol sen de olsun
Son damladayım desem
kızlar hepinize iyi geceler galiba ben azıcık ucundan gelin oldum iki bucuk yıldır vajınısmustum son 3 haftadır bı doktorun yardımıyla egzersızlere basladım hiç egzersızlerımı aksatmadım ben kendım yapamayagım için doktorumdan yardım aldım allah razı olsun bugünde eş denemesi yaptım ben üstte olacak şekilde en basta tamamını sonlara dogru bıraz zorlanarak sonra üçte ikisini alabıldım ve azıcık kanamam oldu galiba gelin oldum allah hepinizi kurtarsın inşallah beni de tabi:) bu işin gercekten tek çözümü egzersız kızçeler çünkü ben ilk muayne oldugumda soktorum esnek degılsın demişti ama egzersızlerle esnedi işte böyle sizlerle paylaşmak istedim
milacım çook teşekkürlerr allah tüm vajileri tez zamanda kurtarsın ilk denemede hepsını aldım ama penisin sonuna dogru bıraz zorlandım sonrada üçte ikisi oldı işte yaa ama çok korkuyordum koca aparatlarla egzersız yapmama ragmen ama korkum gitti çook şükür:))
tebrikler canım gözün aydın ,darısı bana ve diğer arkadaşlara olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?