Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım denemediğim yöntem kalmadı derken, egzersizlerini sonuna kadar yaptın da gene mi olmadı:44::44:

azcık mazcık sen gelin olmuşsun canımmm Allah başka dert vermesin
halaylar sana gelsin, bi kişi daha kurtuldu heyoooo

yasemincim allah razı olsun burda sizlerle paylaşmak istedim çünkü ben bu sayfada yazılanları okuduktan sonra cesaret alıp doktora gittim gercekten allah tüm bu derdi çekenleri kurtarsın inşalllahh

canım denemediğim yöntem kalmadı derken, egzersizlerini sonuna kadar yaptın da gene mi olmadı:44::44:
Egzersiz yaptım sonra eşimin penisini alıyorum tam itecek kendimi çekiyorum bıktım artık ya valla usanmış hayattan nefret eden biriyim böyle bişeyde başıma gelecek miydi hangi ünahımın bedeliyse Allah'tan affını istiyorum ama olmuyor

şekernaz canım allah yardımcın olsun inşallah kurtulursun tez zamanda canım ne gibi yontemler denedın acaba

canım benim sen zaten baya ilerlemişşin eşin ıtecekken boyle popodan ıkınn derin nefes alıp yani boşaltım yapar gibi o zaman genişliyor orası

tatlım öncelikle sakin olmalısın, böyle karamsarlıkla olmaz bu iş tamam mı
egzersizlerini yaptıysan korkacak hiçbişey yok, inan bana... o ölür derecede acıcak hissi falan geç onları, acı falan yok, sen kafandan sil at onları...
sen acıyacağına inanırsan hayatta yenemezsin..
bak ben yendim, karşındayım, sana yazıyorum, acımıyor diyorum, bana güven arkadaşım ve moralini düzelt, kendini topla...

penisi alırken yöne dikkat et canım ucunu al tamamen içine , sonrasında popona doğru ittir, düz ittirirsen gitmez ve yanlış yeri zorladığın için acır

Son düzenleme:

ayrıca bu hastalığa böyle kötü bakma, hastalığınla barış, inan ki yenemicek bişey yok...
bu hastalık bana bi çok şey öğretti, kendime güvenmeyi, inanırsam neler yapabileceğimi daha neler neler, bu hastalık benim için lütuf artık.. 30 aralık 2012 de yendim düğünümden tam 3 ay sonra... inan ki iyi ki 3 ay sonra yenmişim dedim sonra, benim için en özel ve kutsal gece oldu, gözyaşlarım karıştı mutluluğuma
pes etme ve son damlana kadar savaş bu hastalıkla

aaa cok sewindim canimn daha iki saat once konustuk harika bi haber bu.gecmis olsun halaylar sana gelsin

aaa cok sewindim canimn daha iki saat once konustuk harika bi haber bu.gecmis olsun halaylar sana gelsin

milacım çook teşekkürlerr allah tüm vajileri tez zamanda kurtarsın ilk denemede hepsını aldım ama penisin sonuna dogru bıraz zorlandım sonrada üçte ikisi oldı işte yaa ama çok korkuyordum koca aparatlarla egzersız yapmama ragmen ama korkum gitti çook şükür:))

Son damladayım desem

deneme sırasında pes edip bırakmak yok tamammı söz ver
uğraşıcaksın iş bitene kadar, ucunu aldıktan sonra birz bekle derin nefesler alarak hafifçe otur ve kendini mümkün olduğunca gevşek bırak... bırak da kendi kendine nasıl kayıyomuş gör, hiç zor bişey değil ki, zor olsa burda kaç kişi gelin oluyo bak

tebrikler canım gözün aydın ,darısı bana ve diğer arkadaşlara olsun inşallah :)

canim tebrik ederimm cok sevindimm :) nasildi aci falan varmiydi basta? :))

slm kızlar ben bugn egzersizlere başladım bu hastalıktan kurtulmam için çok kararlı ve inançlı olmam gerekiyor biliyorum ama egzersiz yaparken bile canım acıyo nie bu kdr acı hissediyorum anlamadım işte bu beni çok korkutuyor ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…