Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

muhtemelen kasiyorsundur kendini haticecim.yoksa acinin olmamasi lazim. egzersz yaparkn baska seylere odklanmaya calis.muzik dinle ta da tv izle yardimi olabilir

gokcemmm canimsinnn kimseyi atlamamissinnn ben buralardayim ara ara şööyyle bi bakp geri cikiyorum tembellikle usengeclik arasi bisey galiba yazamiyorum hic :) sen nerelerdesin bi ara cezaliydin galiba benimde cezam vardi gecenlerde bitti

Gökçe'm hoşgeldin sefalar getirdin Çok özlemiştik seni İnş.birdaha böyle gitmezsin

Bebişimiz de iyi çok şükür. Göbişte büyümeye çalışıyor

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aman ben ne yaptım
canım ya özlettin kendini.ben iyiyim aynen devam bebiş çalışmaları ama var daha heralde bekliyoz gelmiyooo:18:
bende spor yapıyorum.fit vücutlar sıkı totolarrrrr

tebrikler canım gözün aydın ,darısı bana ve diğer arkadaşlara olsun inşallah :)

serap7cim allah razı olsun inşallah hepiniz tez zamanda kurtulursunuz yani gercekten emınım çok klasık olcak ama kendini kasmamak lazımmıs inşallah en enn yakın zamanda sen ve sayfadaki tüm vajiler kurtulur bende bu yeni ilişki durumuma hemen alışırım:))

Dün gece bitti rabbime sukurler olsun.iki ay kadard
ır buraya da girmiyordum herkesle bağlantımi kopardigim gibi burdakilerede küstüm hiç nedensiz halbuki Herkes cokta yardımcı olmuştu iki gündür yine sessiz sedasız takip ediyordum ve iki yıldır çekmece bekleyen bi kere yalan yanlış sürüp azıcık canım yandı diye yok buda ise yaramiyor diye kenara attığım EMLA krem sayesinde tabi iki gündür okuduklari sayesinde resmen ama resmen oldu kurtuldum rabbimiz izniyle darısı sizin başınıza arkadaşlar

canim tebrik ederimm cok sevindimm :) nasildi aci falan varmiydi basta? :))

vala canım şimdi önce bi güzel bebeyagıyla yaglandım üste çıktım zaten penisin başı girerken hiç anlamıosun yarısı cok rahat giriyor penisin sonuna dogru zorlandım yani kendimi kastım :) acıı yokk ta böyle yanma ve batma oluyo o da kendını kasınca kasmayınca hiç bişi yok

kaç cm de yendin canım , anlatırmısın
serap7 cim ben doktorum sayesınde basladım egzersızlere once orta parmak sonra işte 8 tane boy boy aparat var doktorum bana en son 7 yi verdi 7 nin boyu penisten uzun ama eni ıkı parmaktı ben devamlı 2 hafta egzersız yaptım doktorum esnetmek için oyle yaptı normalde 1 haftada yenilebılen birsey bu ondan sonra dün eş denemesi yaptım yaa gercekten ınanamıyorum burda basaran kızları okudukça ben hiç bi zaman yapamam gibi gelıyordu ama allahın izniyle yapılıyormus

aralık85 tebrikler canımmmm ikimizde artık 22 nisan geliniyiz halaylar sana gelsin:)))))) ben de anestol pomad ve bepanthenle bi de bebeyağıyla yendim:)) tabi doktorum önerdi

2 hafta oldu ben bu illeti yeneli..çok şükür rabbime önceden pozisyonda kilitlenr kalırdm şimdiki durumum ondan binlerce kat ileride..hiç yenemiyceğimi düşünrdüm umutsuz vakalardan biriydm..psikiyatriler jinekologlar gitmedğim denemedğim şey kalmamıştı...psikolojik yönden çökmştm..eşiiimmm canımmm herşeymm ahiretliğim rabbim ondan razı olsn bnm en byük destekçm en byük yardmcm o olmasaydı çok zor atlatrdm..yeri geldi bnmle ağladı yeri geldi en güçsüz en umutsz zamanmda elmden tuttu..ona birkere daha aşık oldm..yine birgün en umutsuz zamanmda denedk olmamştı..yine moral bozukluğuyla uyudm..eşim işe gtti herzmanki gbi bu foruma grip tek tek okumaya başladm..yine umutlanmştm hırslanmıştm ama olmuyodu napsak olmuyodu...o arada eşim aradı bilet aldm annenlere gdiyorz kafan dağılır dedi mutluluktan uçuyodm en azndan bi 10 gün bu stresten uzak olucaktm..neyse eşimel gttik memleketime o pazar gcesi döndü işi dolayısıyla..ben kaldm annemde ama aklm hep eşimdeydi..her gece mesajlaşıyodk eşimle... gelince olucak buna inanıyorm hislerimde hiç yanılmam dedi umutlandm..gün geçtkçe kocamı özledm tabi oda beni..6 gün 7 gün 8 gün derken eşimle her dakika mesajlaşır oldk çok özlemiştk 9. gün dayanamadm valizimi toplayıp kocama döndm..hırslıydm uzaktayken daha bi özleyip hırs yapmıştm..hemen duşa girdm... sağolsn eşim o arada dışardan ymek söyleyip bni o zahmetten kurtarmıştı..yemek yedk zaten saat akşm 10 buçk olmştu..dneyelmmi dedim hayhay sen nasıl istersn dedi eşim..hiç kafamda kötü dşünce herhangi bi olmsuzluk yoktu allah tarafındanmıdr nedir hep umutszlukla yatağa giren ben bu defa pozitf bi şekilde grdm..birbrimizi özledğimz için ön sevşmeyi uzattıkça uzattk..aynı parmak egzersizi yapar gbi yarı oturur şekilde otrdm derin biş nefes alıp bir ıkındm ve olan oldu ..eşimde bende inanamadk..çıkarttı tekrar denedk yine olmuştu..size yemn ediyorm seviçten ağladm şükür ede ede hıçkıra hıçkıra ağladm..atlatmıştm.. gelin olmştm..ilk gecemizi berbat eden ben sıfır acıyla bu işi bitirmiştm.. birer gün arayla eşimle hep tekrar ettik..vee sonra eşim herşeyi sıfırlayp 3 günlüğüne sürpriz balayına götrdü..yeniden doğmş gbiydm..çnkü ilk balayımz cehennem olmuştu ama ikncisini siz dşünün artk :)) bu forumun ve parmak egzersizlerinin acayip faydasını gördm..2 parmağa kadar geliyodm ama ondan sonrası gelmiyodu..egzersizleri bi yapıyodm aradan 3,4 gün geçince tekrar yapıyodm..hep aksatıyodm yanii.siz siz olun egzerszlerinizi akstmayın..bu demek istediğimi yenince anliycaksnz..rabbm hepinzn yardmcısı olsn..biran önce bu illetten kurtlmayı nasip etsn..şimddiiii bi sorum olucak...ben nezamn bu işten zevk almaya başlıycam..deneyimlilerden yardm istiyorm..tmm yedndk çok şükr ama zevk sıfr..nezamn zevk vericek bu iş bana ..

kızlar tebrikler ne güzel 3 yeni gelin haberi almak.Allah başka dert vermesin.halaylar size...
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

aralık85 tebrikler canımmmm ikimizde artık 22 nisan geliniyiz halaylar sana gelsin:)))))) ben de anestol pomad ve bepanthenle bi de bebeyağıyla yendim:)) tabi doktorum önerdi

sanada tebrilker bu mutluluğun daha doğrusu hafifliğin tarifi yok gerçekten teşekkür ederim allahım başka dertlrle sınamaz artk inşallah.

kızlar tebrikler ne güzel 3 yeni gelin haberi almak.Allah başka dert vermesin.halaylar size...
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

taşekkürler mina desteğnz varlğnz için senin nezninde gökçeye de çok teşekkür ederim hepiniz gerçekten özel insanlarsnz

evleneli bugün tam 1 ay oluyor ve ben hala eşimle ilişkiye giremedim arkadaşlar. psikolojim iyiden iyiye bozulmaya başladı hep bir ağlamaklıyım yaaa napıcamı nerden başlıcamı hiç bilmiyorum. evlenmeden öncede o işi düşündükçe içim korku doluyordu aslında ama aşık olduğum adam nolucak sanki en kötü sarhoş olurum öyle yaparız diye teselli ediyordum kendimi. ama yok, sarhoş da olsam olmadı :'( ucunu bile alamıyorum direk kasılıp kendimi geri itiyorum, dur dur dur denemeyelim diyorum. yani anlayacağınız denemeye bile teşebbüs edemiyorum artık. 1 ayda sadece 2 defa denemeye çalıştım ama olmuyorrrrrrrr diyorum ya ucunu bile hisseder hissetmez korkudan ölüyorum. ya ben napıcam arkadaşlar lütfen yalvarıyorum bana yardım edin. deli gibi aşık olduğum insanla evlendim ama şu psikoloji ile inanın öpüşsek bile hiçbirşey hissetmez oldum heyecan felan sıfırlandı artık yaaa, çünkü aklım sürekli orda olduğu için sevişmeden bile zevk alamaz hale geldim. bana yol gösterin yalvarıyorum. şunu şöyle yap burdan başla şu şekilde davran vs diye.. çok çaresizim yaaa :'( 1 aylık evliyim daha ama sanki 40 yıllık evliymişiz gibi yatağa girip direk uyuyoruz. kadınlığımdan utanır kendimi sevmez oldum artık ya (((

merhaba canım hoş geldin. öncelikle ümitsizliği bi kenara Allah ın izniyle sen de aşcaksın bu hastalığı.unutma yüzde yüz tedavisi olan bi hastalık bu. canım öncelikle topicin başında kegel egzersizleri war onu oku gün içinde yapmaya çalış. eline bi ayna al aç bacakalrını vajinanı incele.kaslarını sık bırak. ordaki deliği we nasıl açılıp kapandığnı görceksin.sonra parmak egzerzlerine başlıcaksın. kendine bi kayganlaştırıcı temin et. serçe parmağnı bolca jelle we ilk boğuma kadar sokmaya çalış .görceksin çok kolaylıkla gircek.daha sonra aşama aşama işaret parmağı orta parmak we iki parmak olarak dewam etck. takıldığn bi yer olursa yaz mutlaka yardımcı oluruz

çok teşekkür ederim milacm ilgilendiğin için, okudum ilk sayfayı ama çalışan biriyim ben işyerinde nasıl yapılır ki ve ayrıca şu parmak egzersizlerini okurken bile dehşete kapıldım, yani neticede oramda birşeyi hissetmek korkusunu geçtim düşüncesi bile :S:S:S parmağımı nasıl sokabilirim yaa aklım almıyor :S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…