Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım kegel gayet basit işyerinde de yapabilrsin. sadece idrarını yapıyorken tutup bırakıyormuşsun gibi yapcaksın.sıkıp bırakcan yani çok basit. canım zaten egzersizlerin amacı oraya yabancı bir cismin girebildiğine beynimizi alıştırmak. hepimiz başta senin gibiydik. ama inan hiçbişi yok ne acı ne ağrı.vajinanın içerisi bomboş.oraya dokunmayan bile arkadaşlar wardı şimdi çok ilerledir egzerszde.eğer parmak itici geliyorsa aparat da yapabilrsin kendine kulak çöpünden.bi tane kulak çöpünü streçleyip deneyebilrsin canım başlangç olarak. daha çok yeni ewlisin yolun çok başındasın. ertelmeden egzersizlerle kurtul bi an önce bu hatalıktan canm

olmuyo olmuyo bıktım artık herşey gayet normal egzersiz falan herşeyim tam ama penise gelince yapamıyorum korkuyorum nden bilmiyorum korku kaplıyo içimi ya.

3 parmak alıyorum herşey tam ama o aşamaya gelince içimi korku kaplıyo kan gelirmi ne kadar gelir

canım takılma kana falan gelirse bir iki damla anca gelir.hiç gelmeyedebilir. çnkü egzerzilerle esniyo we ilişkiye izin werebiliyor zar. ne güzel üç parmak alıyorsun. penis ondan kat kat daha kolay inan.hangi pozisyonda deniyorsun?

kızlar bir şey sorucam üstte yenenler için bu sorum. üstte denerken ben deliği bulamıyorum bunun için pratik bir çözümünüzvarmı

hoşgeldin canımmmgerçekten yokluğun farkediliyo
bende pek giremiyorum işte pc bozuk eşim eve kendisininkini getirdikçe gizli gizli giriyorum
ya zaten bi moralsizim bu aralar topiğe bakıyorum ama açıp yazmak gelmiyo içimden bi garip duygular içindeyim...
kendimi yalnız hissediyorum...,
tabi bide hopeforun durumu çok etkiledi beni
neyse canım işte böyle...gelmene çok sevindim
son sayfada gördüm bi arkadaş daha yenmiş tebrik ediyorum
kızlar durmak yok egzersizden başka çözüm yok ihmal etmeden egzersizleri yapıyoruz.baktık parmak egzersizi yapabiliyoruz ama pns te sıkıntı var ozaman birde aparatla deneyin ben ancak öle yenebilmiştim

kızlar bir şey sorucam üstte yenenler için bu sorum. üstte denerken ben deliği bulamıyorum bunun için pratik bir çözümünüzvarmı

bak canım ben eşime dönük yendim ve eşimin eline aynayı verdim eşim aynayı tuttu bende aynaya bakarak ayarladım öle deneyebilirsin.hatta bacakların yoruluyosa ben dizlerimin altına ince yastık koymuştum

bak canım ben eşime dönük yendim ve eşimin eline aynayı verdim eşim aynayı tuttu bende aynaya bakarak ayarladım öle deneyebilirsin.hatta bacakların yoruluyosa ben dizlerimin altına ince yastık koymuştum

aaaaa aynamı iyi fikir nasıl bir ayna küçükmü eşin tam nerede tuttu aynayı cnm

aaaaa aynamı iyi fikir nasıl bir ayna küçükmü eşin tam nerede tuttu aynayı cnm

hani makyaj yaparken kullanılan aynalar varya onlar yani elinin büyüklüğü kadar yada biraz daha büyük.eşim yatar pozisyonda aynayı göğsünün o tarafta tuttu benim talimatımla ayarladı yani işte aşağı biraz sana biraz bana doğru falan dedim rahat görebildiğim yerde yaptım

gözün aydın canım, darısı bizlere :)

arkadaşlar benimde oldu galiba sonunda ama sevinçli değilim aslında gitti sonuna kadar grdüm ama eşimde bende inanamıyoruz. olmadımı acaba diyoruz. :) ya bide aparatmış gibi gtti ve sonrada bitti başka bşey olmad yani. ilk seferde böylemi oluyo herkesin yoksa tam birliktelik oluyormu?

canim sen de olayin sokundasin sanirim benim gibi.ben de inanamayip bikac kere denemstin :) ama tamamini aldiysan bu is bitmis demektir sewinmen lazim.gozun aydin

Başardımmmmmm sonunda yendim.Bu siteye ve burdaki arkadaşlara çok teşşekkkür ederim destekleriyle kurtuldummmmmmm çok mutluyum...yasemin a özellikle sana ve bahara çokkkk teşekküüür ederimmm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…