- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.361
Dün gece bitti rabbime sukurler olsun.iki ay kadard
ır buraya da girmiyordum herkesle bağlantımi kopardigim gibi burdakilerede küstüm hiç nedensiz halbuki Herkes cokta yardımcı olmuştu iki gündür yine sessiz sedasız takip ediyordum ve iki yıldır çekmece bekleyen bi kere yalan yanlış sürüp azıcık canım yandı diye yok buda ise yaramiyor diye kenara attığım EMLA krem sayesinde tabi iki gündür okuduklari sayesinde resmen ama resmen oldu kurtuldum rabbimiz izniyle darısı sizin başınıza arkadaşlar
Başardımmmmmm sonunda yendim.Bu siteye ve burdaki arkadaşlara çok teşşekkkür ederim destekleriyle kurtuldummmmmmm çok mutluyum...yasemin a özellikle sana ve bahara çokkkk teşekküüür ederimmm...
arkadaşlar benimde oldu galiba sonunda ama sevinçli değilim aslında gitti sonuna kadar grdüm ama eşimde bende inanamıyoruz. olmadımı acaba diyoruz. :) ya bide aparatmış gibi gtti ve sonrada bitti başka bşey olmad yani. ilk seferde böylemi oluyo herkesin yoksa tam birliktelik oluyormu?
tebrikler canım gözün aydın
iyiyim canım çok şükür ya tatil yaptım da azcık biraz ani oldu buraya bilgi veremedim sizleri özledim ya benelabcım görünmüyor bu aralar.iyidir inşallah...
bende sizi özledim kızz valla kendimi eksik hissediyodumevet ya elab görünmüyor ne zamandır:26: özledim
kızlar merhabalar inşallah iysinizdir:)
evrim bacım hamilelik nasıl gidiyor??? karamsar ayberk ece nirelerdesiniz kızlar.... pakize sende iyi bak bebişine
baharcım bacım senin durumun nasıl bacım hadi iyi bak sende....
hobby85 i ve hayalı bir başka merak ediyorum nerelerdeseler.... ahh birde rashiba vardı neeerde acaba rashiba ,aralık85
cecem gitmedimi kız görümcennnn,görüşmeyeli baya oluncaaaa eee malum benim ceza senin misafir uzadı gittti durum:) ne etttin gayri egzersiziiii sormadan geçemeyecem
sehervakti bacımmmm sen ne ettin az kaldı hadi güzel haberlerni alıcağım günler belkide saatler yakındır diyorum inşlh....
mina bacım sıra sende evrimden sonra:) durumun nasıl bakalım....artık senden sonrada jesminnnn yapar
hopefor bacımmmm okursan şayettttgüzelceeee görüşmek ümidiyle diyorummmm arıycamdaaaa ne bilem rahatsız edip duruyom diye uzak durdum daha iyi olucaksındır inşallah bacım:)
elabcım acaip yerin belli oluyormuşşşş....
kızlar sanırım elab eşi bir yere gitmiştiiii o da izin alıp bir nevi izin-tatilmi yapmak adına gidecekti neymmmm..... öyle bişeler vardıııı iyidir inşallah
Gunaydin kizlar dayanamadim bilmedigim bir sehrin bir kafesine oturup size mujde vermek istedim.. Evet dun oldu hemde herseye ragmen aparatla tahris etmeme ragme dayandim ve oldu biraz hile yapip emla surdum ama olsun daha onceleride kac kere denedigim halde olmuyordu ama oldu iste diyarcigim san cok cok tesekkur ediyorum senn taktiginin aynisini uyguladim ve oldu dondukten sonra ayrintili anlatirim good bye vajinusmus.......
diyar msj attığı için bir onu biliyom başka yeni gelin olanları da tebrik ediyorum Allah başka dert vermesin
arkadaşlar benimde oldu galiba sonunda ama sevinçli değilim aslında gitti sonuna kadar grdüm ama eşimde bende inanamıyoruz. olmadımı acaba diyoruz. :) ya bide aparatmış gibi gtti ve sonrada bitti başka bşey olmad yani. ilk seferde böylemi oluyo herkesin yoksa tam birliktelik oluyormu?
Başardımmmmmm sonunda yendim.Bu siteye ve burdaki arkadaşlara çok teşşekkkür ederim destekleriyle kurtuldummmmmmm çok mutluyum...yasemin a özellikle sana ve bahara çokkkk teşekküüür ederimmm...
Gunaydin kizlar dayanamadim bilmedigim bir sehrin bir kafesine oturup size mujde vermek istedim.. Evet dun oldu hemde herseye ragmen aparatla tahris etmeme ragme dayandim ve oldu biraz hile yapip emla surdum ama olsun daha onceleride kac kere denedigim halde olmuyordu ama oldu iste diyarcigim san cok cok tesekkur ediyorum senn taktiginin aynisini uyguladim ve oldu dondukten sonra ayrintili anlatirim good bye vajinusmus.......
kızlar bir şey sorucam üstte yenenler için bu sorum. üstte denerken ben deliği bulamıyorum bunun için pratik bir çözümünüzvarmı
ya kızlar bişey sorcam bu vajinamın hemn girişin topacık var ama ben kadın doktoruna gitdiğim dktor görmedimi acaba yada o normal bişeymi :S
kız gel şuraya iki lafın belini kıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?