Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gözün aydın darısı benm ve bunu çeken herkesin başına inş. :/ peki o krem işe yarıomu cidden banada bikaç kişi söyledi ama o acıyı hiç bişey dindiremezmiş gibi geliyo :s

tebrikler canım gözün aydın

Gunaydin kizlar dayanamadim bilmedigim bir sehrin bir kafesine oturup size mujde vermek istedim.. Evet dun oldu hemde herseye ragmen aparatla tahris etmeme ragme dayandim ve oldu biraz hile yapip emla surdum ama olsun daha onceleride kac kere denedigim halde olmuyordu ama oldu iste diyarcigim san cok cok tesekkur ediyorum senn taktiginin aynisini uyguladim ve oldu dondukten sonra ayrintili anlatirim good bye vajinusmus.......

elabcım görünmüyor bu aralar.iyidir inşallah...
iyiyim canım çok şükür ya tatil yaptım da azcık biraz ani oldu buraya bilgi veremedim sizleri özledim ya ben
evet ya elab görünmüyor ne zamandır:26: özledim
bende sizi özledim kızz valla kendimi eksik hissediyodum

kız gökçe hoşgeldin canımcım valla seninde yokluğun belli birde hopeforumun bende hopefordan çok etkilendim ya valla bende hiç yazmak istemiyodum buralara onun durumundan dolayı çok canım sıkıldı ama inşallah geçecek ve yine oda aramıza dönecek

canım dediğin gibi eşim şehir dışındaydı bende onun gelmesine yakın ona kaçtım bir kaç gün kaçamak yaptık sonra döndüm yine burayı herkesi çok özledim umarım herkes iyidir

kız sen gelin oldun yokluğumda oh ne güzel bir haber msj atmışın anca okuyabildim gözün aydın canım yaa valla çok sevindim yapamayacam olmuyo diyodun birde bak gördün mü nasıl da oldu Allah başka dert vermesin

çok sevindim tatlım ya sendede işe yaradığına çok sevindim :)) Allah başka dert vermesin artıkın

diyar msj attığı için bir onu biliyom başka yeni gelin olanları da tebrik ediyorum Allah başka dert vermesin

Canıııım çoook tebrik ederim. Şoku atlatınca şöyle derinden bir oohhh çekersin Rabbim herkesi bu dertten kurtarsın inş.

Başardımmmmmm sonunda yendim.Bu siteye ve burdaki arkadaşlara çok teşşekkkür ederim destekleriyle kurtuldummmmmmm çok mutluyum...yasemin a özellikle sana ve bahara çokkkk teşekküüür ederimmm...

Çok sevindim canım yaaaa. Mutluluğun hep böyle daim olsun inş.

Bugün ne kadar güzel bir gün böyle. Aaah ah hergün böyle güzel haberlerle güne başlayabilsek

Tebrik ederim canım vazgeçmediğin için ve mutlu son için

kızlar bir şey sorucam üstte yenenler için bu sorum. üstte denerken ben deliği bulamıyorum bunun için pratik bir çözümünüzvarmı

canım bende üstteyken bulamıyodum ama sonra egzersiz yaptığım pozisyonda denedim ve oldu sende istersen bi dahakini egzersiz yaptığın pozisyonda dene çok kolay oluyo deliği bulamama gibide sorun yaşamıyosun

boyle hemen vajinanın biraz içerisnde dokundgmda acımaz yani eşim her kadında var diyor ama ne bileyim bana bir garip geldi doktora gtdiğimde oda görmedi heralde :s

Başardımmmmmm sonunda yendim.Bu siteye ve burdaki arkadaşlara çok teşşekkkür ederim destekleriyle kurtuldummmmmmm çok mutluyum...yasemin a özellikle sana ve bahara çokkkk teşekküüür ederimmm...

ya nevibeeee inan bana gözlerim yaşardııı harikasın yaa iyi ki bulmuşsun o zaman burayı, sen de kurtuldun Allahın izniyle...
süpersin halaylar sana gelsinnn tatlımm:123::123::123::123::123::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118:

ya kızlar bişey sorcam bu vajinamın hemn girişin topacık var ama ben kadın doktoruna gitdiğim dktor görmedimi acaba yada o normal bişeymi :S

canım o topacık dediğin şey vajinayı kapatan kapak görevi yapan bi et parçası, vajinayı kapatıyo işte dış ortama karşı
ben de ağda yaparken farketmiştim geçen hafta gözümü korkuttu ama bişey değil merak etme

ne çok gelinimiz olmuş yavv süper bi gün aralık85, kardelen, cankara hepinizi tebrik ediyorum Allahım bi daha kötü günler yaşatmasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…