- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.381
geldim ben sen yoksun ama şimdi yemeğe çıkcam ne olcak gerçi yine gelcem burda olursan kırarız belini lafların
afiyet olsun bende burda olcam büyük ihtimalll özledim elab kız seniii hiç konuşamıozzzz
geldim ben sen yoksun ama şimdi yemeğe çıkcam ne olcak gerçi yine gelcem burda olursan kırarız belini lafların
Merhaba arkadaşlar yenen arkadaşı tebrik ediyorum. Benimde sizin anlattığınız gibi sadece giriş oldu. Yani tam bir ilişki olmadı henüz. Ama giderek daha çok alışıyorum bu duruma. Daha yeniyiz zamanla düzene girer sanırım.
canım bende üstteyken bulamıyodum ama sonra egzersiz yaptığım pozisyonda denedim ve oldu sende istersen bi dahakini egzersiz yaptığın pozisyonda dene çok kolay oluyo deliği bulamama gibide sorun yaşamıyosun
Başardımmmmmm sonunda yendim.Bu siteye ve burdaki arkadaşlara çok teşşekkkür ederim destekleriyle kurtuldummmmmmm çok mutluyum...yasemin a özellikle sana ve bahara çokkkk teşekküüür ederimmm...
tmm cnm öle deniyim bi dahakine yeremi oturdun peki sen bide acıdımı
evet canım yerde oturarak yapıyodum egzersizlerimi öle denedim eş denemesinide hayır hiç acımadı hissetmedim bile parmaktan daha kolay oldu bile diyebilirim
bıktım artık yasantımdan ya bugun tam cesaretımı topldm oluck artık yter dedım veeeee regl olmuşum nzsıl bır ıştır bu sankı yapmıyım dye onume engller çkkyo btn cesaretımı ytrdım...
bıktım artık yasantımdan ya bugun tam cesaretımı topldm oluck artık yter dedım veeeee regl olmuşum nzsıl bır ıştır bu sankı yapmıyım dye onume engller çkkyo btn cesaretımı ytrdım...
Cewapta veren yok
bugn eş denemesi yaptık ve ilk bşta braz zorlndım eşimi itti kendimi kastım ama sonra saolsun eşim skaınleştrdi bıraktım kendimi ve tamamen hepsini aldım hatta o kdr rht oldu ki nasıl grp çıktıgınıda anlmadım birde raht grmesini istiyorsanız kaygnlaştırıcı kullnın bol bol ve tabi rahtlamnız gerekiyor allah hepimizin yrdımcısı olsun :)
slm kızlar bayadır yazmadım.. çok şükür 1 ay oldu ben vajiyi yeneli biliyorsunuz.. Rabbim herkese nasip etsin...
hala ilk yendiğim günkü gibi yavaş yavaş giriyor eşim.. nefes egzersizi yapıyorum..
zaten epey bi yerini ayarlıyorum ucuna getiriyorum sonra yavaş yavaş girmeye çalışıyor eşim.. ama hala bacaklarım tetikte azcık zorlasa ya da hızlı yapsa eşimi anında iteceğim...
bir de afedersiniz eşim tam sonuna kadar giremiyor.. yani bi 15 20 dakika uğraşıyoruz sonra baya bi giriyor.. çok az bir şey kalıyor..
eşim zorladıkça benim sanki idrar torbam sıkışıyor ve hatta sanki böbreklerim sızlıyor..
anlattıklarım normal mi bütün bunların sebebi nedir?? pozisyonumdan mı kaynaklanıyor???
yenen arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim.. yenemeyen arkadaşlar korkmayın böyle şeyler yazıyorum ama bu yaptıklarımızın hiç bir yerinde ACI yok... sadece idrar torbama baskı hissediyorum o da sırt üstü yatarken oluyor yüzüstü yatınca olmuyor eşimin giriş yönüyle mi alakalı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?