Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşlar yenen arkadaşı tebrik ediyorum. Benimde sizin anlattığınız gibi sadece giriş oldu. Yani tam bir ilişki olmadı henüz. Ama giderek daha çok alışıyorum bu duruma. Daha yeniyiz zamanla düzene girer sanırım.

tabi düzelcek canım ondan hiç şüphen olmasın
herhangi bi sorunla karşılaşırsan ilerleyen zamanlarda sorabilirsin hiç çekinme

canım bende üstteyken bulamıyodum ama sonra egzersiz yaptığım pozisyonda denedim ve oldu sende istersen bi dahakini egzersiz yaptığın pozisyonda dene çok kolay oluyo deliği bulamama gibide sorun yaşamıyosun

tmm cnm öle deniyim bi dahakine yeremi oturdun peki sen bide acıdımı

Başardımmmmmm sonunda yendim.Bu siteye ve burdaki arkadaşlara çok teşşekkkür ederim destekleriyle kurtuldummmmmmm çok mutluyum...yasemin a özellikle sana ve bahara çokkkk teşekküüür ederimmm...

Tebrik ederim canım bundan sonraki yatak odanız her daim eğlenceli ve güzel olur inşallah

kızlarrrr ben de sayfaya yeni katıldımmmmmmmm... bu durumu henuz 1 saat önce yendimmmmmm :) inanın ki belki hiçbiriniz benım kadar hassas olamazdınız :) ben vajınamı yıllardır sanki yasak bölge olrak hıssedıyodu m:) değil bir parmak sokma falan dokunamıodum bıle. ama ınanın bu sadece ıstemekle oluyo. pskolojım bozulmştu. butun evli çiftlere acaba bunlar da öylemı dıe bakıodum. artık olacak dedım. tek parmakla başladım. derken 2 parmak... ve en son 3 parmaga başladım. Allah razı olsun doktor sitesinde kadın doğum uzmanı yeşim erçok denen bır doktor var durumu ona anlattım. eğer 3 parmagın gırdıyse buna emın ol yeterlı kayganlık saglaandıgı takdırde rahatlıkla penısı de içine alırsın demıstı. bu söz bende oyle bır ozguven oluşturdukı. sonucta bıde bu işin uzmanı. tamamen guvendım. ama yne de bı kaç aparat kullanıyım oyle yapayım dedım.. ama aparata yıne de ınanmıodum açıkçası:) penıs olacak ama aparat sert cısım oldugu ıcın penıse gore çok daha korkum vardı. amaaaaa bıgun en azından öylesıne bı denıyeyım derken yemınle ben bıle anlamadım kendılıgınden 9 cmlık aparat cuk dıyeiçeri kaydı :):):) doktor hanıma ogün daha da hak verdım. ve bugun nişanlımla tamamen ilişkiye gırebıldık.... ya bıde hazıranda düğünüm var ve benım pskolojım zaten alt üst bu da ekstra bı sorundu :):):) neysekı oldu. istediğiniz zaman yardmcı olablrm... kesınlkle ıstemekle alakalıııııııııııı buna emın oldum :)

bıktım artık yasantımdan ya bugun tam cesaretımı topldm oluck artık yter dedım veeeee regl olmuşum nzsıl bır ıştır bu sankı yapmıyım dye onume engller çkkyo btn cesaretımı ytrdım...

Sayfaları okumak bile güzel bir sürü gelin varrrrrrrrrrr... Kızlar Mevlam başka dert keder vermesinnnnn.... Cecemmmmmmmm seninde haberini bekliyorummmmmm...
Gökçem hoş gelmişsin seni buralarda görmek güzelll....
Bütün gelinlere gelsin halaylar ::

bıktım artık yasantımdan ya bugun tam cesaretımı topldm oluck artık yter dedım veeeee regl olmuşum nzsıl bır ıştır bu sankı yapmıyım dye onume engller çkkyo btn cesaretımı ytrdım...

Sakın sakın öyle deme regl bitsin daha rahat yenersin bu cesareti kaybetmeee ... Daha rahat olcak regl den sonra vajina .. Ve bir ay rahatça yapabileceksin öyle bak canım benim...

Son düzenleme:
slm kızlar bayadır yazmadım.. çok şükür 1 ay oldu ben vajiyi yeneli biliyorsunuz.. Rabbim herkese nasip etsin...

hala ilk yendiğim günkü gibi yavaş yavaş giriyor eşim.. nefes egzersizi yapıyorum..

zaten epey bi yerini ayarlıyorum ucuna getiriyorum sonra yavaş yavaş girmeye çalışıyor eşim.. ama hala bacaklarım tetikte azcık zorlasa ya da hızlı yapsa eşimi anında iteceğim...

bir de afedersiniz eşim tam sonuna kadar giremiyor.. yani bi 15 20 dakika uğraşıyoruz sonra baya bi giriyor.. çok az bir şey kalıyor..

eşim zorladıkça benim sanki idrar torbam sıkışıyor ve hatta sanki böbreklerim sızlıyor..

anlattıklarım normal mi bütün bunların sebebi nedir?? pozisyonumdan mı kaynaklanıyor???
yenen arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim.. yenemeyen arkadaşlar korkmayın böyle şeyler yazıyorum ama bu yaptıklarımızın hiç bir yerinde ACI yok... sadece idrar torbama baskı hissediyorum o da sırt üstü yatarken oluyor yüzüstü yatınca olmuyor eşimin giriş yönüyle mi alakalı????

bugn eş denemesi yaptık ve ilk bşta braz zorlndım eşimi itti kendimi kastım ama sonra saolsun eşim skaınleştrdi bıraktım kendimi ve tamamen hepsini aldım hatta o kdr rht oldu ki nasıl grp çıktıgınıda anlmadım birde raht grmesini istiyorsanız kaygnlaştırıcı kullnın bol bol ve tabi rahtlamnız gerekiyor allah hepimizin yrdımcısı olsun :)

canım çok tebrik ederim, işin özü kasmamak zaten.. sen yolun çok başında geldin ve yardım istedin bravo sana.. Allah başka dert vermesin

canım alışma dönemindesin daha ..çok normal ama sürekli aynı poziyonda değil de başka pozisyonlar da deneseniz bu senin yararına olur alışma süren hızlanır
ben de senin gibiydim ilk ay hızlanmasına bile izin vermezdim ama ne kadar çok poziyona girersen o kadar çabuk alışırsın tatlım(çok açık oldu kusura bakma özel mesaj atcaktım acelem var yazayım dedim)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…