- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.401
bıktım artık yasantımdan ya bugun tam cesaretımı topldm oluck artık yter dedım veeeee regl olmuşum nzsıl bır ıştır bu sankı yapmıyım dye onume engller çkkyo btn cesaretımı ytrdım...
kulube yeni üye oldum. Evlilikte 9. aya girecem fakat henüz ilişkiye giremedik( umarım bu siteden öğreneceklerimle ve sizlerin yardımı ile bu sorunu aşarım.
hosgeldin dilekcim. asicaksin tabi asilmicak bi problem degil bu.egzersizler konusunda bilgin war mi canim?
Tşkler hoşbulduk. siteyi yeni keşfettim pek bilgim yok egzersizlerden
canim bak bu hastaligi asmanin tek yolu egzersiz.parmak ya da aparat egzerszleri yapcksin.oncelkle kendine bi kayganlastrci twmin et.okeyin ya da durexin ya da ultrason jeli olabilir.daha sonra serce parnagni bolca jelle we ilk bogumuna kadr sokmaya calis.cok kolay girdigni gorceksn.daha sonra asama asama isaret we orta parmak seklinde dewam etcksin.eger parmak yapamam dersn kendine kulak copunu strecleyerek aparat hazirayablirsn.
kulube yeni üye oldum. Evlilikte 9. aya girecem fakat henüz ilişkiye giremedik( umarım bu siteden öğreneceklerimle ve sizlerin yardımı ile bu sorunu aşarım.
tşkler canım ilk fırsatta denemeye başlayacağım. umarım başarırım çünkü böyle şeylerden çok uzağım
mrb canm iyiki bu sitedesin ben de egzersizlere baslıycam daha jel alamadım oyuzden gecikti.. yalnız değilsin inşallah tecrübeli kızların arkadasların sayesinde yeneriz saolsunlar..
mrb canm iyiki bu sitedesin ben de egzersizlere baslıycam daha jel alamadım oyuzden gecikti.. yalnız değilsin inşallah tecrübeli kızların arkadasların sayesinde yeneriz saolsunlar..
nevibe - kardelen86 - cankara - jesy
kızlar tebrikler Allah başka dert vermesin.
merhaba arkadaşlar sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olabilirim ben eski vajililerdenim saolsun arkadaşlar sayesinde yendim çok şükür çok zor bir durum bizi bizden başkası anlamaz inşallah tüm vajililer en kısa zamanda kurtulur...
şimdiden teşekkürler kızlar yazdıklarınızla rahatlatıyosunuzbu site sayesinde doktorsuz bu sorunun çözüleceğine inanadım zaten doktora gidecek durumumuz da yok maddi acıdan sıkıntıdayız, neler yaptıgınızı aşama aşama anlatabilirmisiniz ? parmak egzersizi dışında neler yapılabilir ?
sağol canım benim...amin sağolasın :)
Tebrik ederim canım bundan sonraki yatak odanız her daim eğlenceli ve güzel olur inşallah
ya nevibeeee inan bana gözlerim yaşardııı harikasın yaaiyi ki bulmuşsun o zaman burayı, sen de kurtuldun Allahın izniyle...
süpersin halaylar sana gelsinnn tatlımm:123::123::123::123::123::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?