Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bıktım artık yasantımdan ya bugun tam cesaretımı topldm oluck artık yter dedım veeeee regl olmuşum nzsıl bır ıştır bu sankı yapmıyım dye onume engller çkkyo btn cesaretımı ytrdım...

canım önce bi sakin ol bakayım ne var hayattan bıkacak
sana engel konulduğu falan yok sen kendin yaratıyosun engelleri... şimdi reglin bitene kadar beyninden şu yenemicem düşüncelerini at ve bomba gibi başla reglden sonra
istenildiği zaman yapılamıcak şey yok. 3 günde yenen var bu hastalığı.. daha fazla erteleyip de kendini üzme.. ucundan kıyısından başla devamı gelicek zaten

kulube yeni üye oldum. Evlilikte 9. aya girecem fakat henüz ilişkiye giremedik ( umarım bu siteden öğreneceklerimle ve sizlerin yardımı ile bu sorunu aşarım.

Tşkler hoşbulduk. siteyi yeni keşfettim pek bilgim yok egzersizlerden

canim bak bu hastaligi asmanin tek yolu egzersiz.parmak ya da aparat egzerszleri yapcksin.oncelkle kendine bi kayganlastrci twmin et.okeyin ya da durexin ya da ultrason jeli olabilir.daha sonra serce parnagni bolca jelle we ilk bogumuna kadr sokmaya calis.cok kolay girdigni gorceksn.daha sonra asama asama isaret we orta parmak seklinde dewam etcksin.eger parmak yapamam dersn kendine kulak copunu strecleyerek aparat hazirayablirsn.

tşkler canım ilk fırsatta denemeye başlayacağım. umarım başarırım çünkü böyle şeylerden çok uzağım

kulube yeni üye oldum. Evlilikte 9. aya girecem fakat henüz ilişkiye giremedik ( umarım bu siteden öğreneceklerimle ve sizlerin yardımı ile bu sorunu aşarım.

mrb canm iyiki bu sitedesin ben de egzersizlere baslıycam daha jel alamadım oyuzden gecikti.. yalnız değilsin inşallah tecrübeli kızların arkadasların sayesinde yeneriz saolsunlar..

tşkler canım ilk fırsatta denemeye başlayacağım. umarım başarırım çünkü böyle şeylerden çok uzağım

hic zaman kaybetmeden basla bence. bikac gunde asabilirsin emin ol.ha bi de topicin basinda kegel egzerszleri war.orayi oku onu da gun icinde yapmaya calis kaslarnin rahatlatir.sorcagin bisi olursa yaz mutlaka bi arkadas cewap werir.

merhaba arkadaşlar sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olabilirim ben eski vajililerdenim saolsun arkadaşlar sayesinde yendim çok şükür çok zor bir durum bizi bizden başkası anlamaz inşallah tüm vajililer en kısa zamanda kurtulur...

mrb canm iyiki bu sitedesin ben de egzersizlere baslıycam daha jel alamadım oyuzden gecikti.. yalnız değilsin inşallah tecrübeli kızların arkadasların sayesinde yeneriz saolsunlar..

inş yeneceksiniz ve sonra bu muymuş diyip içiniz acıcak geçen gunlerınıze gercekten sadece kafamızda uydurdugumuz hayal urunu acıcak canım yanacak dusuncelerı sorunuz varsa sorabılırsınız bende 9 ay sonra yendım gecen aylarıma okadar uzuldumkı hiç korkacak bır sey yokmus aslında doktorunda dedıgı gıbı oradan bebek cıkıyo bızse...

şimdiden teşekkürler kızlar yazdıklarınızla rahatlatıyosunuz bu site sayesinde doktorsuz bu sorunun çözüleceğine inanadım zaten doktora gidecek durumumuz da yok maddi acıdan sıkıntıdayız, neler yaptıgınızı aşama aşama anlatabilirmisiniz ? parmak egzersizi dışında neler yapılabilir ?

parmak egzersizi yapamıyorsan kulak çubuğunu deneyebilirsin ilk başta çok rahat alıyorsun ve cesaret veriyor onu aldığını görmek alışınca daha kalın bir aparata geçebilirsin...

sağol yasemin seninde katkın çokkk ben çok mutsuz bir zamanda üye oldum senle konuşmalarım beni rahatlattı ve hallettimm inşallah tekrarlamaz...

tesekurler evliyy, mila, yasemina, elab ve unututgum diğer arkadaslar saolun ama bu vajinismus öle bir hastalık kii beyin hastalığı kesinlikle bencee.. ne laftan anlıyo ne telkinden..sözle geçseydi şimdiye kaç kere aşmıştık ..ama malesef ki çok inatçı bir bilgi kirliliği bu..sölediklerinizi keşke uygulayabilsek ancak egzersiz ile kendimiz denediğimzde ispat etmiş oluyoruz.. korkularımı kenara atıp içime birşey girebilme ihtimalini normal algılayıp, yoksa beyinime laf girseydi şimdiye yenmiştim ve yenmiştik ama laftan anlamıyor iştee.....
kaslarımızın istem dışı kasılmasıyla beyniimizin bu ilşkiye izin verememe hali...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…