- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.421
Cewapta veren yok
parmak egzersizi yapamıyorsan kulak çubuğunu deneyebilirsin ilk başta çok rahat alıyorsun ve cesaret veriyor onu aldığını görmek alışınca daha kalın bir aparata geçebilirsin...
merhaba arkadaşlar sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olabilirim ben eski vajililerdenim saolsun arkadaşlar sayesinde yendim çok şükür çok zor bir durum bizi bizden başkası anlamaz inşallah tüm vajililer en kısa zamanda kurtulur...
merhaba nasıl yendiniz parmak egzersizlerinde nasıl önerilerde bulunabilirsiniz çok zor durumdayım lütfen bana yardımcı olun..
tesekurler evliyy, mila, yasemina, elab ve unututgum diğer arkadaslar saolun ama bu vajinismus öle bir hastalık kii beyin hastalığı kesinlikle bencee.. ne laftan anlıyo ne telkinden..sözle geçseydi şimdiye kaç kere aşmıştık ..ama malesef ki çok inatçı bir bilgi kirliliği bu..sölediklerinizi keşke uygulayabilsek ancak egzersiz ile kendimiz denediğimzde ispat etmiş oluyoruz.. korkularımı kenara atıp içime birşey girebilme ihtimalini normal algılayıp, yoksa beyinime laf girseydi şimdiye yenmiştim ve yenmiştik ama laftan anlamıyor iştee.....
kaslarımızın istem dışı kasılmasıyla beyniimizin bu ilşkiye izin verememe hali...:44:
merhaba nasıl yendiniz parmak egzersizlerinde nasıl önerilerde bulunabilirsiniz çok zor durumdayım lütfen bana yardımcı olun..
herşey senin elinde harekete geçmek de senin elinde..
her şeyi beynine yıkıp tembellik edersen sürekli ertelersen, yenemezsin zaten. üzgünüm canım ama bunları söylemek zorundayım gerçekler acı maalesef
sen bi yerden başlamadıkça bu işin çıkışı yok.. vajinana dokunmak kegel yapmak bi tek kulak kulak çubuğu sokmak bile bi ilerlemeyken bu durumda, vazgeçmek anlamsız..
6 ay olmuş sen evleneli... düşün eşin seni yıllarca bekleyecek mi? hadi şimdi susuyor üstüne gelmiyor.. sonra ne olacak.. sen kendini eksik hissetmeyecek misin..?
bu yazdıklarından egzersizlerde ilerleyemediğini ve her an bırakabileceğini anladım umarım yanlış anlamışımdır
TESEKURLER YASEMN saoll hayır vazgeçmiycem inşallah öle bi niyetim yok sadece jel alamadıgımiçin başlayamamştım bugün jeli alcm eczaneden ne önerirsniz jel olarak.. ve ayrıca ben ilk kez siteyi buldugumda iki hafta önce naturel sızma zeeytnyağyla denemştim hemen zaten ilk gün işaret parmak bir bogum alabildiım orda kaldım ve bıraktım itsem olmuyor nasıl itcem parmagım sanki içeride kırılıyor yanii kırılıyor derken böyle bükülüyor bunun yolu yordamı nedir sizce dogru mu çalişiyorum
işte böyle ol canım pes edersen olmaz
öncelikle okey veya durexi öneriyorum ben eczaneden alabilirsin. su bazlıdır bunlar herhangi bi tahriş veya enfeksiyon yapmaz
işaret parmağını tek boğum aldıktan sonra yönü popona doğru olacak şekilde ayarla. istersen önce serçe parmağını tamamen almaya çalış, onu alırsan yön olayını daha iyi kavrarsın. vajinamızın içi dümdüz değil yani hafif popoya eğimli
kızlar büyük beyaz mumdan sonra eşle denedim penisin yarısına yakın alabildim 1kez size napmalıyım penise devam ediim mi???
işte tam buarada sıkıntı yasıyorum yani yönde... serce parmak hiç denemedim dogrudan işaretten baslamıştım korkmadan ama işareti iterken sanki yönü bulamıorum haniii orada ayyykötü oluyorum içim acıyor gibi tarifi yok yaaa stresten iiyice kaslıourm itiyorum olmuyo gibi yönü nasl yapcaz yaa takılı kalıyorr bir bogumdan sonrası gelmedi buarada enfeksiyon kapmaz demi mantar vs..
yarisina yakin alabildm diyosn bnu hic yapamayanlar var bnce tam gaz pnise devam et..bnde boyle yendm..ilktn milim milim aldm sonra ceyrek sonra yarm ve en sonunda hepsinj aldm..yani sende ısık var sakn pes etme olucagina inaniyorm..
kızlar büyük beyaz mumdan sonra eşle denedim penisin yarısına yakın alabildim 1kez size napmalıyım penise devam ediim mi???
çok teşekkür ederim ben cmleri anlamadığım için uzadı biraz bu durum mum kaç santim bilmiyorum mumdan hemen penise geçmek zor mu olcak diye taktığım için rahat olamadım ama çok şükür 1sefer oldu inş. devamı da olcak iyi haberlerle dönerim inş :S
işte tam buarada sıkıntı yasıyorum yani yönde... serce parmak hiç denemedim dogrudan işaretten baslamıştım korkmadan ama işareti iterken sanki yönü bulamıorum haniii orada ayyykötü oluyorum içim acıyor gibi tarifi yok yaaa stresten iiyice kaslıourm itiyorum olmuyo gibi yönü nasl yapcaz yaa takılı kalıyorr bir bogumdan sonrası gelmedi buarada enfeksiyon kapmaz demi mantar vs..
ben direk mumdan sonra yendim canım, bi iki peçete sarmıştım etrafına o kadarbi sıkıntı olmadı
içim okadar ahatladı kii :) o zaman ben de peçete sarıp egzersiz yapiim bugün akşam da tekrar deniim eşle Allah ım kimseye bu derdi vermesin herkes aşsın ve sorunsuz cinsel hayatımız olsun inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?