Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

elabcımm minnoşumm gökçecim ay daha kim varsa şimdi sayfalara üstten baktım acele acele valla daha gitmedi salonda şimdi çok özledim sizleri yaa mays gelini olucam ama Allah izin verirseeee ay inşallah regl olcam bi olayım çıkışı gelinim İNŞALLAHHH şimdi yazıp çıkayım dedim herbirinizi çok özledimm sabırsızlıkla size kavuşma gününü bekliyorum öpüldünüz...

merhaba nasıl yendiniz parmak egzersizlerinde nasıl önerilerde bulunabilirsiniz çok zor durumdayım lütfen bana yardımcı olun..

merhaba nasıl yendiniz parmak egzersizlerinde nasıl önerilerde bulunabilirsiniz çok zor durumdayım lütfen bana yardımcı olun..

canım önce tek parmaktan başlıyoruz git gel yapabilene kadar rahat olana kadar tek parmak çalıştık sonra 2 parmak küs şeklinde yapıp çalıştık aynı şekilde her aşamada ne zaman rahatladık o zaman diğer aşamaya geçtik en sonda tabi 3 parmak başta olmayacakmış gibi geliyo ama oluyo esniyo yavaş yavaş bol jelle oluyo

herşey senin elinde harekete geçmek de senin elinde..
her şeyi beynine yıkıp tembellik edersen sürekli ertelersen, yenemezsin zaten. üzgünüm canım ama bunları söylemek zorundayım gerçekler acı maalesef
sen bi yerden başlamadıkça bu işin çıkışı yok.. vajinana dokunmak kegel yapmak bi tek kulak kulak çubuğu sokmak bile bi ilerlemeyken bu durumda, vazgeçmek anlamsız..
6 ay olmuş sen evleneli... düşün eşin seni yıllarca bekleyecek mi? hadi şimdi susuyor üstüne gelmiyor.. sonra ne olacak.. sen kendini eksik hissetmeyecek misin..?
bu yazdıklarından egzersizlerde ilerleyemediğini ve her an bırakabileceğini anladım umarım yanlış anlamışımdır

merhaba orkidecim hoşgeldin aramıza umarım sen de buradan gelin olarak çıkarsın
öncelikle canım parmak ya da aparat egzersizi öneriyoruz . hangisi sana kolay gelirse
parmakla başladın diyelim, önce serçe parmağa bol kayganlaştırıcı sürüp vajina girişine yerleştiriyosun, sonra 1 boğumunu alıyosun, daha sonra popona doğru iyice ittirip 2 boğum ve tamamını alıyosun.. bu her parmağın için geçerli, başparmak hariç.. sonra 2 parmak sonra 3 parmak..
eğer aparatsa tercihin önce kulak çubuklarından başlayabilirsin ya da çok ince mumlar ya da rimel kutusu bile olabilir aparatın neyse peçeteye güzelce sarıyosun sonra streçleyip prezervatif geçirip öyle alıyosun.. egzersizlerin teorik aşaması bu kadar.. pratiğe geçirmek sana kalmış canım
okey veya durex marka bi jel temin et ve başla vakit kaybetmeden

Son düzenleme:

TESEKURLER YASEMN saoll hayır vazgeçmiycem inşallah öle bi niyetim yok sadece jel alamadıgımiçin başlayamamştım bugün jeli alcm eczaneden ne önerirsniz jel olarak.. ve ayrıca ben ilk kez siteyi buldugumda iki hafta önce naturel sızma zeeytnyağyla denemştim hemen zaten ilk gün işaret parmak bir bogum alabildiım orda kaldım ve bıraktım itsem olmuyor nasıl itcem parmagım sanki içeride kırılıyor yanii kırılıyor derken böyle bükülüyor bunun yolu yordamı nedir sizce dogru mu çalişiyorum

işte böyle ol canım pes edersen olmaz
öncelikle okey veya durexi öneriyorum ben eczaneden alabilirsin. su bazlıdır bunlar herhangi bi tahriş veya enfeksiyon yapmaz
işaret parmağını tek boğum aldıktan sonra yönü popona doğru olacak şekilde ayarla. istersen önce serçe parmağını tamamen almaya çalış, onu alırsan yön olayını daha iyi kavrarsın. vajinamızın içi dümdüz değil yani hafif popoya eğimli

işte tam buarada sıkıntı yasıyorum yani yönde... serce parmak hiç denemedim dogrudan işaretten baslamıştım korkmadan ama işareti iterken sanki yönü bulamıorum haniii orada ayyykötü oluyorum içim acıyor gibi tarifi yok yaaa stresten iiyice kaslıourm itiyorum olmuyo gibi yönü nasl yapcaz yaa takılı kalıyorr bir bogumdan sonrası gelmedi buarada enfeksiyon kapmaz demi mantar vs..

kızlar büyük beyaz mumdan sonra eşle denedim penisin yarısına yakın alabildim 1kez size napmalıyım penise devam ediim mi???

yarisina yakin alabildm diyosn bnu hic yapamayanlar var bnce tam gaz pnise devam et..bnde boyle yendm..ilktn milim milim aldm sonra ceyrek sonra yarm ve en sonunda hepsinj aldm..yani sende ısık var sakn pes etme olucagina inaniyorm..

serçe parmak dene o zaman canım bak görceksin daha kolay
yönü bulman için o takıldığın boğumu geçmen lazım geçtiğin zaman da acı falan yok merak etme, vajinamızın içi sadece kaslardan oluşuyor, sinir yok orda dolayısıyla acı da yok bo jel sürersen ve oraya odaklanmamaya çalışırsan girer merak etme
bu arada gerekli hijyen kurallarına uyarsan kapmaz enfeksiyon, yani egzersizden önce ellerini yıka, çok pimpirikleniyosan prezervatifte geçirebilirsin

yarisina yakin alabildm diyosn bnu hic yapamayanlar var bnce tam gaz pnise devam et..bnde boyle yendm..ilktn milim milim aldm sonra ceyrek sonra yarm ve en sonunda hepsinj aldm..yani sende ısık var sakn pes etme olucagina inaniyorm..

çok teşekkür ederim ben cmleri anlamadığım için uzadı biraz bu durum mum kaç santim bilmiyorum mumdan hemen penise geçmek zor mu olcak diye taktığım için rahat olamadım ama çok şükür 1sefer oldu inş. devamı da olcak iyi haberlerle dönerim inş :S

kızlar büyük beyaz mumdan sonra eşle denedim penisin yarısına yakın alabildim 1kez size napmalıyım penise devam ediim mi???

penise devam et canım, bol jel kullan ve üst pozisyonda olmaya özen göster
sen kısa zamanda yenicilerdensin inşallah, bol bol nefes al ve penisin üzerine yavaş yavaş otur, inan ki kendi yolunu buluyo o zaten

ben direk mumdan sonra yendim canım, bi iki peçete sarmıştım etrafına o kadar bi sıkıntı olmadı

bak canm bnde bu sorunu cok yasamstm parmakta..parmagini delige milim ittikten sonra dur zaten duvar gbi biyerle karsilasicaksn...dinlen derin nefes al..nefesi verirken guzelce bi ıkın ve parmagini iknrken hafif popoya dogru yani asagi dogru yonlendrp it..bak gor nasil kayip gidecek..orasi sonsz bir kuyu gbi ne verirsen aliyo..dsun bak ben parmagm yetmeynce taragimn sapini sardm sarmaladm onunla yaptm..zaten bi iki defa yonu bulduktan sonra kendilignden yonunu bulur o merak etme..mantar falan olmassn merak etme..yeterki eczaneden al..mesela ben eczaneden jel almistm inanilmaz yakiyodu bni..sonra esim vazelin almis onda cok rahat ettm inan sifr aci..kendne guven..insan oglunun yapamiycagi hicbsy yok..rabbm biran once kurtarsn bacim..sorularn olursa ben burdaym

ben direk mumdan sonra yendim canım, bi iki peçete sarmıştım etrafına o kadar bi sıkıntı olmadı

içim okadar ahatladı kii :) o zaman ben de peçete sarıp egzersiz yapiim bugün akşam da tekrar deniim eşle Allah ım kimseye bu derdi vermesin herkes aşsın ve sorunsuz cinsel hayatımız olsun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…