- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.441
yenen arkadaşlardan cevap bekliyorum arkadaşlar sık giremiyorum buraya egzersizde yapmıyorum eşimle hep deniyorum biraz açık yazıcam kusura bakmayın arkadaşlar başını alıyorum ama birazcık daha ilerlemeye çalışınca gitmiyo sanki korku falan yok bitsin istiyorum artık bu işyönde mi bi sorun var anlamıyorum orta parmağımı falan alabiliyorum aslında
yenen arkadaşlardan cevap bekliyorum arkadaşlar sık giremiyorum buraya egzersizde yapmıyorum eşimle hep deniyorum biraz açık yazıcam kusura bakmayın arkadaşlar başını alıyorum ama birazcık daha ilerlemeye çalışınca gitmiyo sanki korku falan yok bitsin istiyorum artık bu işyönde mi bi sorun var anlamıyorum orta parmağımı falan alabiliyorum aslında
canım eğer egzersiz yapsaydın sadece başı yerine hepsini alabilrdn çnkü kasların alışıcaktı..herneyse yönden yana şöyle diycem..eşini sırt üstü yatır.. sende eşinin üstünde sırtın eşine dönük olucak şekilde dizlerinin üstüne otur ve derin nefes alıp ıkın ıkınınca yavaş yavaş otur ..bu tarif ettğim şekilde yendm ben..çnkü direk popo yönüne doğru olduğu için bu pozisyon en ideal pozisyon..sakın pes etme..dur dinlen tekrar nefes alıp ıkın ve otr..grince heycan yapma azck içinde dursn kaslarını öylece sık bırak çünkü kaslar bi süre öyle yapınca yoruluyo ve kasmıyosn direk sonuna kadar alabilrsn bu şekilde..
lady ceren merhaba, hangi pozisyonda deniyorsunuz?
denicem bu pozisyonu canım olmadı egzersiz yapıcam artık başka çarem kalmıyo
elabcımm minnoşumm gökçecim ay daha kim varsa şimdi sayfalara üstten baktım acele acele valla daha gitmedi salonda şimdi çok özledim sizleri yaa mays gelini olucam ama Allah izin verirseeee ay inşallah regl olcam bi olayım çıkışı gelinim İNŞALLAHHH şimdi yazıp çıkayım dedim herbirinizi çok özledimm sabırsızlıkla size kavuşma gününü bekliyorum öpüldünüz...
bu pozisyonda yendk bi çoğumz inanıyorm sende yeniceksin..pes etme kararlı ol..ben umutsz vakaydm düşün ama pes etmedm çok şkür btti gtti şimdi bebek istiyorz..rabbm en kısa zamanda atlatmayı nasip etsn..yardm istersn ben burdaym
hep alta deniyorum canım ben
9 ay oldum ya yenebilrmiyim ki
serçe parmak dene o zaman canım bak görceksin daha kolay
yönü bulman için o takıldığın boğumu geçmen lazım geçtiğin zaman da acı falan yok merak etme, vajinamızın içi sadece kaslardan oluşuyor, sinir yok orda dolayısıyla acı da yokbo jel sürersen ve oraya odaklanmamaya çalışırsan girer merak etme
bu arada gerekli hijyen kurallarına uyarsan kapmaz enfeksiyon, yani egzersizden önce ellerini yıka, çok pimpirikleniyosan prezervatifte geçirebilirsin
ben direk mumdan sonra yendim canım, bi iki peçete sarmıştım etrafına o kadarbi sıkıntı olmadı
mrb canm iyiki bu sitedesin ben de egzersizlere baslıycam daha jel alamadım oyuzden gecikti.. yalnız değilsin inşallah tecrübeli kızların arkadasların sayesinde yeneriz saolsunlar..
çok tesekurler yasemncim son bişey daha sorim "takılıdıgın bogumu gecmemn lazım" demşsin yaa işte tam da orada nasılitmem lazım ki takılı kalıorum oarada ordan ötesi yok gibi geliyo yaniii ordan sonra mı popoya dogru muu itcem
evetttttttt işte en onemlı nokta orası... bende yıllarca o noktada takıldımmmm... o kası geçtıkten sonra başarılı oluyosun zaten... ama bız kendımızı kastıkça hıc ılerlemıyo.. ben apratlarla o kasımı ıyıce tanıdım :) o noktaya geldıgın gıbı hemen popona dogru ıttır penısı veya aparatı.. dik olarak ıtmeye devam edersen sadece canın yanacakk... bak dediğimi yap pişman olmıycan.. aynılarını yaşadım nasıl ağlıyodum... neysekı ben de dun yendım :) şimdi sankı yıllardır yapıyomuş gıbı rahatım darısı sızın başınıza:) neden blıyomusun çünkü yazık geçen yıllara bu ne kadar basıt bıseymış dıyosun. dediğim gibi o kasa geldıgınde aşağı dogru eğimli ittir. ve deırn nefes al. ınan ondan sonrası okdr geniş kii...
Arkadaşım ben 2gün önce yendim tam 2yıl 6ay 3hafta sonra çok şükür rabbime.bende orta parmağı alıyordum ama asla düzenli egzersiz yapamadım çünkü çok fazla demoralize olan biriydim ve korkan ve erteleyen ve hatta artık içinde sevgi dahi beslemeyen vs vs.. Bunları sunun için söylüyorum durum böyle olunca vajinismus artı tersine dönmüş bi dünya içinde yaşıyorsun diyemeyeceğim çünkü yaşamıyorsun aslında!!
En nihaye iki gün önce iki yıldır çekmecemde bekleyen EMLA kremi kullandım önce duşumu aldım sonra yemin ederim istemeye istemeye sürdüm önce azicik yanıyor 3dk içinde yanma geçiyor bi tüpün neredeyse hepsini iceri içeri sürdüm 7dk kadar sonra tamamen uyuşmaya başladı ve yine istemeye istemeye eşimin yanına yatak odasına gittim o hazırdı ben dediğim gibi gergindim komut almış gibi eşimin üstüne oturdum isigi kapattım sırtım ona dönük penisine sinirden bi avuç yağı boca ettim kendimde yalnız vajinam gerçekten taş gibiydi hicbirsey hissetmiyordum böylece penisi kavradım elimle ve vajnmn ağzına yerleştirdm sonra ittm hiç his yok ama çünkü tamamen uyusuk eşim birazi girdi dedi ben sus neolur hicbirsey söyleme istemiyorum dedim oylece ittim sonra eşim canım bi bakım izin ver oldu sanırım dedi ben hayır dedim acayip gergindim sonra o eliyle kontrol etti canım oturmuşsun sıfır dedi ben inanmadım yine küçülmüştür ondan kaybolmustur dedim sonra ciktim olduğum yerden elledm karanlikta elime baktım orta parmağım siyah geldi gözüme ama asla inanmadım kan olduğuna hemen banyoya koştum allahim inanmadım elim falan hep kan ama yemin ederim uyusuk olduğu için hiç acı hissetmiyordum orda elime geçirdiğim başörtüyu belime dolayıp içeri gittim eşim ve ben soktaydk sonra yarım saat kadar sonra uyuşukluk geçince oranın yanmasını hissetmeye başladım ama tahmin edersiniz ki artık bunun bir önemi yekvücut çünkü ben ancak bu şekilde kurtulabilir dim
kegel egzersizlerii okudum az önce ama pek anlayamadım o kasları çalıştırmak için sadece idrar yaparken tuutp bırakmak mı gerekiyo başka bişey yok ya da ben pek anlamadım
kaç yıl sonra yenenler var..yenebilirmiymki diye bişy yok..yenicemm varr bacım..sakın ama sakın olmsz dşünme yeniceksn ben inanıyorm..relax ol..pozitf dşün...imkansız hçbişy yoktr..derdi veren rabbim dermanınıda verirmiş..bu bzim azmimize bağlı..üst pozisyonda dene yapıcağından eminm
canım o zaman üstte dene çoğumuz b şekilde yendik daha kolay oluyor , yönde doğru oluyor. Sırtın eşine dönük olsun sen üstte ol olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?