Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dedklrını ypcm ttlım çok sagol ınşl deneme sırasında yıne korku glmez

bende egzersız yaptım kan gelırmı

bende egzersız yaptım kan gelırmı

Bilmiyorum ki yani ben çok az geliyor diye duyuyorum genelde ama benden biraz geldi değişiyordur muhtemelen kişiden kişiye ama benim vurgulamak istediğim emla kremle hiç vakit kaybetmeden deneyin yönünü doğru bilin ama ve taktikleri, yarın bu işten kurtulmuş olarak yazarsınız inşallah.

emla krem aldım dun şuan regl oldum reglden sonra inşl korkumu yenr ve yaparım bebek sahıbı olmak ıstyrum artık

kızlar ya bışey sorucam bnm eşimde azda olsa kan takıntısı var egzersz yapıpta kan gelen varmı arkadaşlrım

evett benım ılk egzrsızlerımde geldi.. bız eş denemesınde çok zorlandıgımz anlarda da gelmştı. hata hangısı kızlık zarı kanı dıye doktora sormadan edemedım.. kızlık zarın da yırtılablr aparatlarla.. cunku parmakla yırtan bıle var.ama parmak denemelerınde genellkle 2 veya 3 parmaktan sonra kanama olablr. aparatlarda her turlu zarar verır.. çünkü parmaga gore daha kalın. ama doktor ılla kızlık zarı kanı dıe dusunmeyın. tahriş zedelenme veya mukoz tabakasına olsturdugunz hasarlarla da kanama olur demişti... hem kanı nıye okadar onemsıyosunuz kı.. ona takılırsan vajide de basarısız olursun arkadaşım. senın tek çaban olsun da nasıl olursa olsun yeneyım bu hastalagı demek olmalı. hem zaten ole bardak dolu kan gelecek degıl. bende de bı ıkı damla gelmştı. bıkeresınde de kan lekesı gelmştı. ama artık vajına genşledıgı ıcn oyle bı duurmla karsılasmıyorum açıkçası

aslında sana söylle anlatayım arkaşım her kzın bır gerdek gecesı olur ve onu o gece yaşamak ıster ama ben bu hastalıga yakalndım kulkdn dolma sözlerle beynımde buyttm bunu kan gelmesını tabıkı ıstrm bunu görmem hoş bır durum ondan soryrm aynı şeyı eşimde duşunyo

heeee sizin ilişki çabalarında falan gelmedımı? bız de daha hiç bısey yapamadan kızlık zarım yırtılmştı o daha acı çok fazla ugrraşmştık daha gırmeden yırtmıstık. ama çokda önemlı değil. ilişki başarılı olsun da .

kızlar ya bışey sorucam bnm eşimde azda olsa kan takıntısı var egzersz yapıpta kan gelen varmı arkadaşlrım

Bana gittiğim psikolog söylemişti egzersizler esnasında zarı çevreleyen sinirler zamanla farketmeden parçalanır kanaman bile olmaz diye ama ben dediğim gibi egzersizleri bi yere kadar yaptım kendimi daha fazla korkutmak istemedim yani en 9-10 cm almıştım

şu regl bıtsın hemen deneme yapıcam alllhım nolursun olsun yalvarıımmm ınşl olucagı anda bı korku kaplamaz ıçımııı

Hiç korkma ve musterih ol arkadaşım reglin bitsin hem o zaman vajina daha rahat ve esnek oluyor, güzelce banyonu yap dediğim gibi kremi güzelce sür ve allahin izniyle denemeye geç inşallah aynen benim gibi ne olup bittiğini anlamazsin bile ve burda oylece görürüz seni tabi tüm arkadaşları

şu regl bıtsın hemen deneme yapıcam alllhım nolursun olsun yalvarıımmm ınşl olucagı anda bı korku kaplamaz ıçımııı

canım kendine güven bak ne acıyo nede kan geliyo sadece kontrol birazda sende olsun daha güven duygusu sağlıyo o zaman sen hatırladığım kadarıyla 3 parmak alıyodun bende 3 parmakta yendim sende yenebilirsin reglin bitsin önce 3 parmak egzersizini yap yine sonra eşinde yanında olsun parmaklarını çıkarınca pozisyonunu değiştirme eş denemesi yap hemen inan öle çok rahat oluyo hiç anlamıcaksın bile hatta parmaktan daha kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…