- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.461
çok tesekurler gelincik 41 ve tebrik ederm hayırlı olsun yenmşsin ne güzeell :) darısı bizlere inşallah..yardmcı oldugun için çok saol..
canım önce bi sakin ol bakayım ne var hayattan bıkacak
sana engel konulduğu falan yok sen kendin yaratıyosun engelleri... şimdi reglin bitene kadar beyninden şu yenemicem düşüncelerini at ve bomba gibi başla reglden sonra
istenildiği zaman yapılamıcak şey yok. 3 günde yenen var bu hastalığı.. daha fazla erteleyip de kendini üzme.. ucundan kıyısından başla devamı gelicek zaten
Arkadaşım ben 2gün önce yendim tam 2yıl 6ay 3hafta sonra çok şükür rabbime.bende orta parmağı alıyordum ama asla düzenli egzersiz yapamadım çünkü çok fazla demoralize olan biriydim ve korkan ve erteleyen ve hatta artık içinde sevgi dahi beslemeyen vs vs.. Bunları sunun için söylüyorum durum böyle olunca vajinismus artı tersine dönmüş bi dünya içinde yaşıyorsun diyemeyeceğim çünkü yaşamıyorsun aslında!!
En nihaye iki gün önce iki yıldır çekmecemde bekleyen EMLA kremi kullandım önce duşumu aldım sonra yemin ederim istemeye istemeye sürdüm önce azicik yanıyor 3dk içinde yanma geçiyor bi tüpün neredeyse hepsini iceri içeri sürdüm 7dk kadar sonra tamamen uyuşmaya başladı ve yine istemeye istemeye eşimin yanına yatak odasına gittim o hazırdı ben dediğim gibi gergindim komut almış gibi eşimin üstüne oturdum isigi kapattım sırtım ona dönük penisine sinirden bi avuç yağı boca ettim kendimde yalnız vajinam gerçekten taş gibiydi hicbirsey hissetmiyordum böylece penisi kavradım elimle ve vajnmn ağzına yerleştirdm sonra ittm hiç his yok ama çünkü tamamen uyusuk eşim birazi girdi dedi ben sus neolur hicbirsey söyleme istemiyorum dedim oylece ittim sonra eşim canım bi bakım izin ver oldu sanırım dedi ben hayır dedim acayip gergindim sonra o eliyle kontrol etti canım oturmuşsun sıfır dedi ben inanmadım yine küçülmüştür ondan kaybolmustur dedim sonra ciktim olduğum yerden elledm karanlikta elime baktım orta parmağım siyah geldi gözüme ama asla inanmadım kan olduğuna hemen banyoya koştum allahim inanmadım elim falan hep kan ama yemin ederim uyusuk olduğu için hiç acı hissetmiyordum orda elime geçirdiğim başörtüyu belime dolayıp içeri gittim eşim ve ben soktaydk sonra yarım saat kadar sonra uyuşukluk geçince oranın yanmasını hissetmeye başladım ama tahmin edersiniz ki artık bunun bir önemi yekvücut çünkü ben ancak bu şekilde kurtulabilir dim
bende egzersız yaptım kan gelırmı
kızlar ya bışey sorucam bnm eşimde azda olsa kan takıntısı var egzersz yapıpta kan gelen varmı arkadaşlrım
Bilmiyorum ki yani ben çok az geliyor diye duyuyorum genelde ama benden biraz geldi değişiyordur muhtemelen kişiden kişiye ama benim vurgulamak istediğim emla kremle hiç vakit kaybetmeden deneyin yönünü doğru bilin ama ve taktikleri, yarın bu işten kurtulmuş olarak yazarsınız inşallah.
kızlar ya bışey sorucam bnm eşimde azda olsa kan takıntısı var egzersz yapıpta kan gelen varmı arkadaşlrım
evett benım ılk egzrsızlerımde geldi.. bız eş denemesınde çok zorlandıgımz anlarda da gelmştı. hata hangısı kızlık zarı kanı dıye doktora sormadan edemedım.. kızlık zarın da yırtılablr aparatlarla.. cunku parmakla yırtan bıle var.ama parmak denemelerınde genellkle 2 veya 3 parmaktan sonra kanama olablr. aparatlarda her turlu zarar verır.. çünkü parmaga gore daha kalın. ama doktor ılla kızlık zarı kanı dıe dusunmeyın. tahriş zedelenme veya mukoz tabakasına olsturdugunz hasarlarla da kanama olur demişti... hem kanı nıye okadar onemsıyosunuz kı.. ona takılırsan vajide de basarısız olursun arkadaşım. senın tek çaban olsun da nasıl olursa olsun yeneyım bu hastalagı demek olmalı. hem zaten ole bardak dolu kan gelecek degıl. bende de bı ıkı damla gelmştı. bıkeresınde de kan lekesı gelmştı. ama artık vajına genşledıgı ıcn oyle bı duurmla karsılasmıyorum açıkçası
canım benden kan gelmedi 2 kere denedik kan gelmedi esnediği için gelmeyebilir benm eşim sorun yapmadığı için etkilemedi bizide eşinle konuş istersen canım bu konuyu
aslında sana söylle anlatayım arkaşım her kzın bır gerdek gecesı olur ve onu o gece yaşamak ıster ama ben bu hastalıga yakalndım kulkdn dolma sözlerle beynımde buyttm bunu kan gelmesını tabıkı ıstrm bunu görmem hoş bır durum ondan soryrm aynı şeyı eşimde duşunyo
şu regl bıtsın hemen deneme yapıcam alllhım nolursun olsun yalvarıımmm ınşl olucagı anda bı korku kaplamaz ıçımııı
şu regl bıtsın hemen deneme yapıcam alllhım nolursun olsun yalvarıımmm ınşl olucagı anda bı korku kaplamaz ıçımııı
Bana gittiğim psikolog söylemişti egzersizler esnasında zarı çevreleyen sinirler zamanla farketmeden parçalanır kanaman bile olmaz diye ama ben dediğim gibi egzersizleri bi yere kadar yaptım kendimi daha fazla korkutmak istemedim yani en 9-10 cm almıştım
peki geldımı kan cnm bnm
Kan geldi tabiki hatta iki gün boyunca da peçeteye gelmeye devam etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?