- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.481
egzersız yaptıgın halde geldı ıse umarım bndnde gelır bu duyguyu tatmak ıstyrum.
ya ben peçeteyle yapamamamtım aparatı. peçete kıvrılıyor... ayrıca benden tavsıye üstte olan sız olun hakımıyet sizde olsun. altta çoook zor yenersınız. ben üstte yendım. üstelık vajınayı yasak bölge bılecek kadar korkak oldugum halde:)
kızlar ya bışey sorucam bnm eşimde azda olsa kan takıntısı var egzersz yapıpta kan gelen varmı arkadaşlrım
canım mumu peçeteye sarmaktan bahsetmiştim ben:26:
çok tesekurler yasemncim son bişey daha sorim "takılıdıgın bogumu gecmemn lazım" demşsin yaa işte tam da orada nasılitmem lazım ki takılı kalıorum oarada ordan ötesi yok gibi geliyo yaniii ordan sonra mı popoya dogru muu itcem
bende mumu peçeteyle sarmıştım peçete kuru oldugu ıcın girmemştı vajınaya buuruşup çıkıodu :) :) bu arada bişey sorcam ben 9 cmlık aparatta eş denemesınde yendım.. ama hala anlamıyorummmm dun yendim işte :) yanı peniste cevresıde mı normalde 9 10 cm :) en fazla kaç olurkı
Allah seni ne etmesinkız peçeteyi streçleyip prezervatife geçirmen lazımdı hay Allah güldürdün he beni
canım yendiysen yenmişsindir daha ötesi yokinanamaman normal ben de öyleydim olduktan sonra iyice bak dedim eşime oldu mu girdi mi, o da anlamamamış bişey ben hem ağlayıp hem güldüğüm için kafa gitmiş onda da suratı kıpkırmızıydı zavallının
sen bi deneme daha yap bugün, üstüste yap hiçbişey olmaz, ben ilk bir ay nerdeyse 2 günde bir yapmıştık
offffffffffffffff :) :) :) ne blıyım aparat dıyınce ben dırek aparat almştım yapmayı blmıodum burda senın yazdıgn yazıyı okuyunca gördüm denedım peçeteyle o şekılde o da olmadı :):):) bu arada benım düğünüm tam 1 ay snra :) o yuzden sık sık deneyemıyoruz :) o korkuyu yendık şimdilik :) kabusa dönüşmıyecek ılk gece yaaaaa ondan kurtuldum :) en buyuk korkum o mutluluugun kabusa dönüşmesıydı :) amaa sana bısey dıcem ya gelgıtlerde tedırgınım ben hala yavaşça oluo . bu zamanla geçıyomu
zamanla geçer canım hiç merak etme, herşey normale dönecek, zamana ve yapma sıklığına bağlı olarak
Arkadaşlar merhaba bende yendim biliyorsunuz ama hala gel git olmuyor. Ne kadar zamanda düzelir bu acaba? Yaklaşık 3-4 gün falan oluyor yeneli. Hergün deniyoruz. Ben bişey anlamıyorum hala. Birazz sızı ve tedirginlik var hala. Eşimde kendi kendine gel git yapıyor ama tam bi ilişki yaşamadık hala. Umarım düzelir
oleyyyyy çok thankkk :):) sen bebek falan düşünüon muuu
ben iki parmakta yendim yaklaşık olarak benden gelmişti
Arkadaşım ben 2gün önce yendim tam 2yıl 6ay 3hafta sonra çok şükür rabbime.bende orta parmağı alıyordum ama asla düzenli egzersiz yapamadım çünkü çok fazla demoralize olan biriydim ve korkan ve erteleyen ve hatta artık içinde sevgi dahi beslemeyen vs vs.. Bunları sunun için söylüyorum durum böyle olunca vajinismus artı tersine dönmüş bi dünya içinde yaşıyorsun diyemeyeceğim çünkü yaşamıyorsun aslında!!
En nihaye iki gün önce iki yıldır çekmecemde bekleyen EMLA kremi kullandım önce duşumu aldım sonra yemin ederim istemeye istemeye sürdüm önce azicik yanıyor 3dk içinde yanma geçiyor bi tüpün neredeyse hepsini iceri içeri sürdüm 7dk kadar sonra tamamen uyuşmaya başladı ve yine istemeye istemeye eşimin yanına yatak odasına gittim o hazırdı ben dediğim gibi gergindim komut almış gibi eşimin üstüne oturdum isigi kapattım sırtım ona dönük penisine sinirden bi avuç yağı boca ettim kendimde yalnız vajinam gerçekten taş gibiydi hicbirsey hissetmiyordum böylece penisi kavradım elimle ve vajnmn ağzına yerleştirdm sonra ittm hiç his yok ama çünkü tamamen uyusuk eşim birazi girdi dedi ben sus neolur hicbirsey söyleme istemiyorum dedim oylece ittim sonra eşim canım bi bakım izin ver oldu sanırım dedi ben hayır dedim acayip gergindim sonra o eliyle kontrol etti canım oturmuşsun sıfır dedi ben inanmadım yine küçülmüştür ondan kaybolmustur dedim sonra ciktim olduğum yerden elledm karanlikta elime baktım orta parmağım siyah geldi gözüme ama asla inanmadım kan olduğuna hemen banyoya koştum allahim inanmadım elim falan hep kan ama yemin ederim uyusuk olduğu için hiç acı hissetmiyordum orda elime geçirdiğim başörtüyu belime dolayıp içeri gittim eşim ve ben soktaydk sonra yarım saat kadar sonra uyuşukluk geçince oranın yanmasını hissetmeye başladım ama tahmin edersiniz ki artık bunun bir önemi yekvücut çünkü ben ancak bu şekilde kurtulabilir dim
krem gerçkten bu kadar etkilimi uyuşturuyormu gerçekten. nasıl sürüyosunc nm
Krem gerçekten bugün bitirme sebebin oldu ben ilk bu kremi almıştım iki yıl önce ama azicik yandı diye kenara atmıştım öyle bekliyordu hatta zor arayıp buldum evde o akşam burdaki kızlar çok bahsedince bende tekrar bi deneyeym dedim ve o şekilde kullandım gerçekten çok etkili yoksa ben herhalde bi iki sene daha geçirirdim bu korkaklıkla ama çok güzel uyuşturdu yani hiç hissetmedim. Vakit kaybetme önce egzersiz le o bölgeyi iyice tanı ayrıca hangi yöne gideceğini de çünkü o an uyuşuk olduğundan sen ezbere yön veriyorsun ve inşallah pıt diye ıçerde olmuş olacak yanlız bi tüpün tamamını tuvalette otururmus gibi oturup içeriye doğru sürecek sin sonrası inşallah dediğim gibi
cnm o zaman bende hemen alıcam. peki tuvalette oturur gibi sürersen akmıyomu yere akışkan bişeymi iyice içinemi sürüyosun sürme şeklini detaylı anlatsana bide kaç dakika önce sürücen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?