Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım mumu peçeteye sarmaktan bahsetmiştim ben:26:

canım mumu peçeteye sarmaktan bahsetmiştim ben:26:

bende mumu peçeteyle sarmıştım peçete kuru oldugu ıcın girmemştı vajınaya buuruşup çıkıodu :) :) bu arada bişey sorcam ben 9 cmlık aparatta eş denemesınde yendım.. ama hala anlamıyorummmm dun yendim işte :) yanı peniste cevresıde mı normalde 9 10 cm :) en fazla kaç olurkı

Son düzenleme:

o takıldığın boğum kaslardan oluşuyo canım, orayı bi şeklde geçmelisin, oranın birazcık olsun gevşemesi içinde senin sakin olman şart ve kendini birazcık kasmamayı denemn..
ordan ötesi olmaz olur mu var hem de kocaman bi boşluk inan bana

Allah seni ne etmesin kız peçeteyi streçleyip prezervatife geçirmen lazımdı hay Allah güldürdün he beni
canım yendiysen yenmişsindir daha ötesi yok inanamaman normal ben de öyleydim olduktan sonra iyice bak dedim eşime oldu mu girdi mi, o da anlamamamış bişey ben hem ağlayıp hem güldüğüm için kafa gitmiş onda da suratı kıpkırmızıydı zavallının
sen bi deneme daha yap bugün, üstüste yap hiçbişey olmaz, ben ilk bir ay nerdeyse 2 günde bir yapmıştık

offffffffffffffff :) :) :) ne blıyım aparat dıyınce ben dırek aparat almştım yapmayı blmıodum burda senın yazdıgn yazıyı okuyunca gördüm denedım peçeteyle o şekılde o da olmadı :):):) bu arada benım düğünüm tam 1 ay snra :) o yuzden sık sık deneyemıyoruz :) o korkuyu yendık şimdilik :) kabusa dönüşmıyecek ılk gece yaaaaa ondan kurtuldum :) en buyuk korkum o mutluluugun kabusa dönüşmesıydı :) amaa sana bısey dıcem ya gelgıtlerde tedırgınım ben hala yavaşça oluo . bu zamanla geçıyomu

Son düzenleme:

zamanla geçer canım hiç merak etme, herşey normale dönecek, zamana ve yapma sıklığına bağlı olarak

Arkadaşlar merhaba bende yendim biliyorsunuz ama hala gel git olmuyor. Ne kadar zamanda düzelir bu acaba? Yaklaşık 3-4 gün falan oluyor yeneli. Hergün deniyoruz. Ben bişey anlamıyorum hala. Birazz sızı ve tedirginlik var hala. Eşimde kendi kendine gel git yapıyor ama tam bi ilişki yaşamadık hala. Umarım düzelir

merak etme canım düzelicek tabi ki, şimdi normal alışamaman..
sen elinden geldiğince bolca yap ve bolca pozisyon olsun ilişkide tamammı
ben 1 ayda tamamen normale dönmüştüm

krem gerçkten bu kadar etkilimi uyuşturuyormu gerçekten. nasıl sürüyosunc nm

bişey sorcam arkadaslar.ben eşim attayken denedğmde eşimin pens küçülüyo ve yapamıyoruz o şekilde.eşi üstteyken yenenler de varsa yazabilir mi

krem gerçkten bu kadar etkilimi uyuşturuyormu gerçekten. nasıl sürüyosunc nm

Krem gerçekten bugün bitirme sebebin oldu ben ilk bu kremi almıştım iki yıl önce ama azicik yandı diye kenara atmıştım öyle bekliyordu hatta zor arayıp buldum evde o akşam burdaki kızlar çok bahsedince bende tekrar bi deneyeym dedim ve o şekilde kullandım gerçekten çok etkili yoksa ben herhalde bi iki sene daha geçirirdim bu korkaklıkla ama çok güzel uyuşturdu yani hiç hissetmedim. Vakit kaybetme önce egzersiz le o bölgeyi iyice tanı ayrıca hangi yöne gideceğini de çünkü o an uyuşuk olduğundan sen ezbere yön veriyorsun ve inşallah pıt diye ıçerde olmuş olacak yanlız bi tüpün tamamını tuvalette otururmus gibi oturup içeriye doğru sürecek sin sonrası inşallah dediğim gibi

cnm o zaman bende hemen alıcam. peki tuvalette oturur gibi sürersen akmıyomu yere akışkan bişeymi iyice içinemi sürüyosun sürme şeklini detaylı anlatsana bide kaç dakika önce sürücen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…