- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.501
cnm o zaman bende hemen alıcam. peki tuvalette oturur gibi sürersen akmıyomu yere akışkan bişeymi iyice içinemi sürüyosun sürme şeklini detaylı anlatsana bide kaç dakika önce sürücen
Hayır akmıyor tabi normal krem nihayetinde o şekilde oturunca daha rahat içeriye sürülüyor 10dk sonra tamamen uyuşuyor hemen eşli denemeye geçmelisin inan herşey yolunda gidecek
bişey sorcam arkadaslar.ben eşim attayken denedğmde eşimin pens küçülüyo ve yapamıyoruz o şekilde.eşi üstteyken yenenler de varsa yazabilir mi
Canım ben eşim üstteyken yendim çünkü kontrol bende olmasına rağmen üstüne oturmak hep zor geldi. Bacaklarımı açmak zor oldu ama en güzel yöntem şu bence.. İki bacağını tutup tamamen kendine çek eşin bu şekilde sana yaklaşsın. Senin ellerin de hep bacaklarını kendine çeker pozisyonda kalsın. Böylece hem vajina girişi açılmış oluyo hem kendini pek kasamıyosun ve bacaklarını kapatamıyosun..
canım internette 1.5 yada 2 saat bekleyin yazıyo bide bişey daha sorucam içine doğrumu sürüyosun
kızlar ya bışey sorucam bnm eşimde azda olsa kan takıntısı var egzersz yapıpta kan gelen varmı arkadaşlrım
canm ben egzersizde en son 2 parmak yaptm ama çok sık yapamıyorum.eş denemesini şu an yapmam doğrumu sence
Hayır ya ben 10 dk da uyuştum
birkaç gün önce vajiyi yendiğimi yazmıştım bugün benim yumurtaalıllarda ve belimde ağrı var ve hafif kan parçası gibi birşey geldi ve beyaz akıntıyla biraz kan gibi gelir oldu neden oldu ki acaba...
Eğer kendini iyi hissediyorsan dene tabiki. Ben egzersiz esnasında da deniyordum hiçbir zararı yok bunun. Arkadaşlar pek tavsiye etmiyor hayal kırıklığı olmasın diye ama bu işin en önemli kısmı kendini hazır hissetmek. 2 parmakta yenen çok kişi oldu. Bacaklarını tamamen Çek ve eşin girerken derin nefes alıp çişini yapar gibi ıkın. Eşin yavaşça girmeye çalışırsa her şey yolunda gidecektir. Ama mutlaka onu sen yönet acele etmesin. Hadi hayırlı haberler inşallahhhh
Canım ben de yendiğimde sonradan kan gelmişti biraz ama yumurtalıklarındaki ve belindeki ağrıyı bilemedim. İstersen bi doktora danış yumurtalıklarını üşütmüş olabilirsin iltihaplanmış olabilir bol bol su iç ama mutlaka doktora görün. Tebrikler bu arad
kusura bakma kan parçası şeklindeydi ama çok küçük akıntıyla birliktede kan geldi ama çok azzz senin nasıldı sahra..
canm benm eşim deneme esnasında çok az gidip gelerek yapıyo.tabi sürekli başa döndüğümüz için hiç ilerleyemiyoruz.ben biraz ilerleyince orda kalıp tekrar biraz daha ilerlemesini söylediğimde de penisinn küçüldüğünü söylüyo.biraz açık oldu ama ne yapmam lazm.
Ben de aynılarını yaşadım sadece yavaşça ilerle diyodum ama dediğin gibi gidip gelince de olmuyodu. Sen iyice anlat git gel yapmasın sadece ilerlesin dur dediğinde dursun. Kafasına göre takılmasın:) bi süre sadece görev olarak görüp sonuca ulaşma amacıyla yapmak gerekiyo işte. Eşler haklı olarak zevk almak da istiyo belki ama şimdilik bu mümkün değil malesef
o zevk almaya çalıştıkça beni gıcık ediyo yaa:)ben korkudan ölüyorum adam zevk almaya uğraşıyo:)
Ah ahhh bu erkekler:)) bizi anladıklarını zannetseler de bi yere kadar işte:) bize doktor, başlarda zevk alamazsınız demesine rağmen hala zevk alamamaktan şikayetçiydi benimki ama sen dediğim gibi sürecin bu şekilde olacağını anlat da çok beklentiye girmesin şimdilik:) bi halledin zaten gerisi de gelir
merhaba biohazard nasılsın aynı gün üye olmuştuk sanırım bu sayfaya ben yendim inana herşey kafada bitiyormuş sen ne aşamadasın...
kusura bakma kan parçası şeklindeydi ama çok küçük akıntıyla birliktede kan geldi ama çok azzz senin nasıldı sahra..
inşallah canm yaa dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?