- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.521
Benim de azar azar kan geldi ilk ilişkiden sonra. Başta korktum ama olabiliyormuş öyle 2 ve 3. İlişkide de azıcık geldi sonra daha gelmedi. Pıhtı olarak değil de pembemsi bi sıvı olarak geldi. Korkulacak bişey değildir dediğim gibi üşütmüşsündür ihmal etme basit bi ilaç tedavisine geçer diye düşünüyorum. Geçmiş olsun canım
sahra ilişkiden hemne sonra mı geldi senin benim iki gün sonra geldi afadersin lavaboya gidince kan pıhtısı şeklinde iki tane küçüçük ardından kağıtla sildiğimde pembemsi beyaz akıntıyla karışık geldi normal mi sence bu...
İlişkiden sonra hiç kan gelmedi mi peki? Benim ilişkiden hemen sonra geldi ve bi süre azar azar gelmeye devam etti.. Ne zaman regl olacaksın onunla bi ilgisi var mı acaba bilemedim ki[/QUOTE
ilişkiden sonra gelmedi reglim daha yeni bitti 7 gün oldo yani bitede reglim düzenlidir benim sadece lavaboda geldi başka hiç gelmedi sıvı bir kan değil zaten doku gibi birşey anlamadım...
merhaba biohazard nasılsın aynı gün üye olmuştuk sanırım bu sayfaya ben yendim inana herşey kafada bitiyormuş sen ne aşamadasın...
nevibe merhaba iyiyim cnm sen nasılsın?bu arada ben hala egzersizlerin başındayım tembellik yaptım fazlaca nasıl yendin aşama aşama anlatabilir misin ?
arkadaşlar merhaba herkese bir kaç gündür giremedim ve geçmiş sayfaları okudum güzel haberler var birçok yenen arkadaş olmuş onlarıda tebrik ediyorum .darısı bizlerin başına şuan regl dönemindeyim o nedenle ara verdim bu süreçte de beynen hazırlamaya çalışıyorum kendimi ve inanıyorum mayıs ayında olacak:):)
Canım ben eşim üstteyken yendim çünkü kontrol bende olmasına rağmen üstüne oturmak hep zor geldi. Bacaklarımı açmak zor oldu ama en güzel yöntem şu bence.. İki bacağını tutup tamamen kendine çek eşin bu şekilde sana yaklaşsın. Senin ellerin de hep bacaklarını kendine çeker pozisyonda kalsın. Böylece hem vajina girişi açılmış oluyo hem kendini pek kasamıyosun ve bacaklarını kapatamıyosun..
Bu arada tebrik ederim darısı bizlerin başına bu sıkıntıyı bir yaşayan bilir:)
Dediğim gibi en iyisi bi doktora görünmen olacak. Sonuçları haber ver olur mu
Kızlar merhaba
yenenler bana tarihlerini söylesinler, e
gzersizlerde gelişme kaydedenlerde hangi aşamada olduklarını
şu listemizi yenileyelim ne dersiniz
Ben bişey soracam bayanlar ... Ne yaptıysam yenemiyorum .. Sorum şu : eve anestezi uzmanı çağırıp bayıltılıp bu illetten kurtulmak istiyorum ..İstanbul da var mı Avrupa yakasında eve gelebilecek anestezi uzmanı tanıyan lütfen varsa bana ulaşabilir mi
tebrik ederim canımMerhaba.. Nihayet 23 nisan kurtuluş günüm
canım aynı şeyi bende düşündüm ama eşim istemedi sende bişeyler anlamadan aynı zevki yaşamazsak ne anlamı var dedi.ben yapmak için yapmak istemiyorum diyor.
Kızlar merhaba
yenenler bana tarihlerini söylesinler, e
gzersizlerde gelişme kaydedenlerde hangi aşamada olduklarını
şu listemizi yenileyelim ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?