Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sahra ilişkiden hemne sonra mı geldi senin benim iki gün sonra geldi afadersin lavaboya gidince kan pıhtısı şeklinde iki tane küçüçük ardından kağıtla sildiğimde pembemsi beyaz akıntıyla karışık geldi normal mi sence bu...[/QUOTE]

İlişkiden sonra hiç kan gelmedi mi peki? Benim ilişkiden hemen sonra geldi ve bi süre azar azar gelmeye devam etti.. Ne zaman regl olacaksın onunla bi ilgisi var mı acaba bilemedim ki

İlişkiden sonra hiç kan gelmedi mi peki? Benim ilişkiden hemen sonra geldi ve bi süre azar azar gelmeye devam etti.. Ne zaman regl olacaksın onunla bi ilgisi var mı acaba bilemedim ki[/QUOTE

ilişkiden sonra gelmedi reglim daha yeni bitti 7 gün oldo yani bitede reglim düzenlidir benim sadece lavaboda geldi başka hiç gelmedi sıvı bir kan değil zaten doku gibi birşey anlamadım...

Dediğim gibi en iyisi bi doktora görünmen olacak. Sonuçları haber ver olur mu

arkadaşlar merhaba herkese bir kaç gündür giremedim ve geçmiş sayfaları okudum güzel haberler var birçok yenen arkadaş olmuş onlarıda tebrik ediyorum .darısı bizlerin başına şuan regl dönemindeyim o nedenle ara verdim bu süreçte de beynen hazırlamaya çalışıyorum kendimi ve inanıyorum mayıs ayında olacak:):)

arkadaşım eğerki kendine inanırsan ve yapıcam dersen mutlaka yaparsın. aklından bütün olumsuzlukları at. regl döneminde kegel yapabilirsin çok faydasını görürsün, rabbim kolaylıklar versin bu derdi çeken herkese. inş. sende en kısa zamanda yenersin.

Ben bişey soracam bayanlar ... Ne yaptıysam yenemiyorum .. Sorum şu : eve anestezi uzmanı çağırıp bayıltılıp bu illetten kurtulmak istiyorum ..İstanbul da var mı Avrupa yakasında eve gelebilecek anestezi uzmanı tanıyan lütfen varsa bana ulaşabilir mi

Son düzenleme:

canım bende yeneli 4 gün oluyor ilk gün üstte yendim ama zor geldi şimdi altıma yastık koyup egzersiz yaptıgım pozısyonda oluyorum eşim üstte oluyor böyle daha rahatım hiç bakmıyorum eşim hafif hafif ilerlıyor hissetmiyorum bile

Kızlar merhaba
yenenler bana tarihlerini söylesinler, e
gzersizlerde gelişme kaydedenlerde hangi aşamada olduklarını
şu listemizi yenileyelim ne dersiniz

Bu arada tebrik ederim darısı bizlerin başına bu sıkıntıyı bir yaşayan bilir:)

merhaba çok zor bir süreç biliyorum yaşadım ama çözüm çok kolay beyni inandırmak çok açık ifadeler kullanıcam şimdiden kusura bakma öncelikle lavaboda başlamalısın egzersizlere çişini tutup bırakarakşsonra aynada tanıyıcan en etkili hareket doğru nefes alıp vermek çok etkili ben jel bile kullanmadım utandığımdan alamadım ilk egzersizlerde parmağıma stre geçirip su dökerek deneidim sonra eşim jel aldığı gece deneme yaptım ve oldu çünkü beyin buna hazır dı amazamanla halledilecek bir şye ama kendine hedef koy bugün şunu halledicem de o aşamayı geç bir sonraki safha egzersiz yaparken hoşuna gidecek şeyler yap film izle mesela inşallah hallediceksin canım dert etme karanlık gecenin sabahı vardır unutma....

canım aynı şeyi bende düşündüm ama eşim istemedi sende bişeyler anlamadan aynı zevki yaşamazsak ne anlamı var dedi.ben yapmak için yapmak istemiyorum diyor.

canım aynı şeyi bende düşündüm ama eşim istemedi sende bişeyler anlamadan aynı zevki yaşamazsak ne anlamı var dedi.ben yapmak için yapmak istemiyorum diyor.

hem o açıdan hemde baygın olduğunuz için nasıl olduğunu anlamıcaksınız 2. denemede aynı korkular devam ediyo olabilir o yüzden egzersize devam

Yeni liste nisan gelinleri artıyor
aralık 85 tebrik ederiz

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. yeteramabukadar[/TD]
[TD]24 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. berns[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. minel_[/TD]
[TD]10 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. ceylinnila[/TD]
[TD]14 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. hobby85[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. karadenizki[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10. vaybay[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11. ashkk[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12. melekmina[/TD]
[TD]18 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13. serap41[/TD]
[TD]21 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14. eccemmm[/TD]
[TD]24 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15. mila1[/TD]
[TD]25 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16. ozlemcik06[/TD]
[TD]30 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17. korkaktavsan[/TD]
[TD]6 nisan :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18. diyar6635[/TD]
[TD]16 nisan :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19. aralık85[/TD]
[TD]23 nisan :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.kuvakvak[/TD]
[TD]3 mum = 13 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.eftelya081[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. serap7[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. combo[/TD]
[TD]9 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. melisasafak[/TD]
[TD]8 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10. nrhs[/TD]
[TD]3 parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11. milkshake_[/TD]
[TD]1 parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12. TopukluTencere[/TD]
[TD]başlangıç

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar içimde hep yenıcm bıtıcek dıye bır hıs var regl bıtsın hemn bu işi bıtırmek ıstyrum ıinşlh cesaretımı kaybetmem emla krem aldım arkdşlrdan duydum nasıl kulanıcam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…