Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar merhaba
yenenler bana tarihlerini söylesinler, e
gzersizlerde gelişme kaydedenlerde hangi aşamada olduklarını
şu listemizi yenileyelim ne dersiniz

24 Nİsannnnnnnn :) 9 cm aparatla yendim .. 2 gün geçti ilişki sırasında içeri girdiğini hisssetmıyorum bıle. sadece gelgıtlerde yavaşız.. Allahıma şükürler olsunnnnnn...bu siteye kayıt olmadan aylarca okudummmmm.. yenınce ben de kaydoolcam demıstım... sonra doktor sitesinden yardım aldım... ve şimdi uçuşuyoruzzzz. darısı yapamayanlara inşaalahhhhhhhh

kızlar içimde hep yenıcm bıtıcek dıye bır hıs var regl bıtsın hemn bu işi bıtırmek ıstyrum ıinşlh cesaretımı kaybetmem emla krem aldım arkdşlrdan duydum nasıl kulanıcam .

canım doktorlar ilişkiden 1 saat önce kullanmayı önerıo..o bölgeye sür. bekle tamamen uyuşanna kadar. eğer ılıskı sırasında kasılıyorum dersen kas gevşetıcı bı ılaç da al.. emlayla beraber zevk hıssetmezsın sadece bı basınç hıssdersın vajınada. ama vajınanız alısır esner en azından

benide yenenler listesine eklermisnzz..15 nisan :)

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. yeteramabukadar[/TD]
[TD]24 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. berns[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. minel_[/TD]
[TD]10 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. ceylinnila[/TD]
[TD]14 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. hobby85[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. karadenizki[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10. vaybay[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11. ashkk[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12. melekmina[/TD]
[TD]18 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13. serap41[/TD]
[TD]21 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14. eccemmm[/TD]
[TD]24 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15. mila1[/TD]
[TD]25 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16. ozlemcik06[/TD]
[TD]30 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17. korkaktavsan[/TD]
[TD]6 nisan :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18. yujadab[/TD]
[TD]15 nisan :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19. diyar6635[/TD]
[TD]16 nisan :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20. aralık85[/TD]
[TD]23 nisan :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21. gelincik41[/TD]
[TD]24 nisan :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.kuvakvak[/TD]
[TD]3 mum = 13 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.eftelya081[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. serap7[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. combo[/TD]
[TD]9 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. melisasafak[/TD]
[TD]8 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10. nrhs[/TD]
[TD]3 parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11. korkak22[/TD]
[TD]3 parmak tam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11. milkshake_[/TD]
[TD]1 parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12. TopukluTencere[/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

cecemm ne yaptın nasıl gidiyo deneyebildinmi hiç

yok canım daha boşa çıkamadım ev müsait değil onu geçtim eşimde yok sadece uyumaya geliyo 5 saat uyuyo işe gidiyo full mesaili çalışıyo bu aralar artı kregl olayımda bitişini ayarlıcam inşallah sen nasılsın alışabildinmi canım...

çoooook teşekkür ederim tatlımmm... tavsiyelerine uyucam.. kocaman öpüyorum..

bestcim benide yazarmısın 12cm...hala yenemedım o ayrı. kayglanlastırıcı bıttı..parfumerıden almıstım gıttım artık satmıyorlarmıs
mıgrosa falanda gıttım orda da yok.ufff...medıkale gıdıp ultrason jelı sorcam yoksa egzersız yapmam cok zor

canım eczanelere gitsene oralarda da satılıyor

canım cansın bebeyağı al eczaneden ben öyle yaptım egzersızleri ve de ilişkiyi:)

beni de yazınnn 22 nisan

slm kızlar... bugün 11 cm aparatı rahatlıkla aldım inanamıyorum... eş denemesini ne zaman yapmalıyım?? o boşluğu buldumm sonunda) deliğin genişlediğini hissediyorum artık... az kaldı ama eş denemesinden korkuyorum... üstte pozisyonu nasıl ayarlayacağım?? sevgiler...

Canım merhaba

11 cm eş denemesi için çok iyi. Kendini hazır hissettiğin an denemeye geç canım Önce duşunu al ve 11 cm lik aparatınla küçük bir egzersiz yap ve eş denemesine geç. Eş denemesinden hiç korkma canım. Bak biz sapasağlam buradayız Sen üste geç ister eşine sırtın dönük olsun ister yüzün dönük olsun hangisi kolayına gelirse tatlım Ben yüzüm dönük yenmiştim. P...i aldıktan sonra yavaş yavaş popo yönüne ittir canım. Eğer heyecan yaparsan bekle ama çekme p...i tamam mı. Ufak bir baskı hissetmen normaldir sakın korkma. Nefes egzersizini mutlaka uygula. Burundan deriiin nefes al ve ağızdan verirken p....i ittir. Yarın güzel haberlerini bekliyorum canım hadi

Ayy baharcım yarın deme:)) bi kaç gün daha denemeyim mi?? p.. si tam kontrol edemiyorum.. inşallah yenecem artık ... başlayalı 20 gün oldu... yeter bu kadar egzersiz... senin hamilelik nasıl gidiyor... bulantı var mı??

3 parmak tam benı atlamışşın bal ::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…