- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #151.561
hanımlar merhaba, benimm özel günüm yaklaştı diye egzersize ara verdim , kaç gündür beklemedeyim hastada olmadım sinir oldum, egzersizden soğumam inşallahtekrar başa dönmek istemiyorum
Ben bişey soracam bayanlar ... Ne yaptıysam yenemiyorum .. Sorum şu : eve anestezi uzmanı çağırıp bayıltılıp bu illetten kurtulmak istiyorum ..İstanbul da var mı Avrupa yakasında eve gelebilecek anestezi uzmanı tanıyan lütfen varsa bana ulaşabilir mi
canım ben de adetime bikaç gün kala bırakmıştım ama burdaki arkadaşlar bana öyle kızdı ki anlatamam
bekleye bekleye adet de olamadım aynen böyle, keşke dedim yapsaydım o ara egzersiz.. bence sen de olana kadar yap
soğumazsın merak etme, ben adetimin bittiği gün yenmiştim
ya ben peçeteyle yapamamamtım aparatı. peçete kıvrılıyor... ayrıca benden tavsıye üstte olan sız olun hakımıyet sizde olsun. altta çoook zor yenersınız. ben üstte yendım. üstelık vajınayı yasak bölge bılecek kadar korkak oldugum halde:)
iyi akşamlr kızlar lütfen yardım istiyorum sorum şu:ben egzersize basladım jel aldım bugün baktım işaretparmak ilk bogum derken orada kalakaldım kısacası çok fazla kasılıyorum parmagada izin vermiyor beynim elimde olsa zaten vajinismus olmazdım...istem dışı kasılmalarım çok fazla kısacası benm egzersiz yapmamı bile engelliyor sizler nasıl yamıştınz kasılmaları kontrol altına alamazsam egzersiz nasl yapcam lütfen yardımcı olunn arkadaslar...ve hevesim kırılıyor yoruldum bu ikinci egzersiz denemem di..:2:
arkadaşım eğerki kendine inanırsan ve yapıcam dersen mutlaka yaparsın. aklından bütün olumsuzlukları at. regl döneminde kegel yapabilirsin çok faydasını görürsün, rabbim kolaylıklar versin bu derdi çeken herkese. inş. sende en kısa zamanda yenersin.
merhaba çok zor bir süreç biliyorum yaşadım ama çözüm çok kolay beyni inandırmak çok açık ifadeler kullanıcam şimdiden kusura bakma öncelikle lavaboda başlamalısın egzersizlere çişini tutup bırakarakşsonra aynada tanıyıcan en etkili hareket doğru nefes alıp vermek çok etkili ben jel bile kullanmadım utandığımdan alamadım ilk egzersizlerde parmağıma stre geçirip su dökerek deneidim sonra eşim jel aldığı gece deneme yaptım ve oldu çünkü beyin buna hazır dı amazamanla halledilecek bir şye ama kendine hedef koy bugün şunu halledicem de o aşamayı geç bir sonraki safha egzersiz yaparken hoşuna gidecek şeyler yap film izle mesela inşallah hallediceksin canım dert etme karanlık gecenin sabahı vardır unutma....
işaret parmakta ilerleyememe nedenim çok fazla kasılıyorum resmen kapanıyor vaji.. ve müsade etmiyor hevesim kırıldı... bu egzersizlerin yolu ne çözemedim bi türlü yaa bu ne yaaaa... zaten parmağı içeriye alabilsem peniside alırdım kiii oyuzden egzersiz zorrr...
Ayy baharcım yarın deme:)) bi kaç gün daha denemeyim mi?? p.. si tam kontrol edemiyorum.. inşallah yenecem artık ... başlayalı 20 gün oldu... yeter bu kadar egzersiz... senin hamilelik nasıl gidiyor... bulantı var mı??
işaret parmakta ilerleyememe nedenim çok fazla kasılıyorum resmen kapanıyor vaji.. ve müsade etmiyor hevesim kırıldı... bu egzersizlerin yolu ne çözemedim bi türlü yaa bu ne yaaaa... zaten parmağı içeriye alabilsem peniside alırdım kiii oyuzden egzersiz zorrr...
tesekurler evliyy, mila, yasemina, elab ve unututgum diğer arkadaslar saolun ama bu vajinismus öle bir hastalık kii beyin hastalığı kesinlikle bencee.. ne laftan anlıyo ne telkinden..sözle geçseydi şimdiye kaç kere aşmıştık ..ama malesef ki çok inatçı bir bilgi kirliliği bu..sölediklerinizi keşke uygulayabilsek ancak egzersiz ile kendimiz denediğimzde ispat etmiş oluyoruz.. korkularımı kenara atıp içime birşey girebilme ihtimalini normal algılayıp, yoksa beyinime laf girseydi şimdiye yenmiştim ve yenmiştik ama laftan anlamıyor iştee.....
kaslarımızın istem dışı kasılmasıyla beyniimizin bu ilşkiye izin verememe hali...:44:
bugün de kimsecikler yok buralarda
evliy merhaba tek sen varsın galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?