Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hanımlar merhaba, benimm özel günüm yaklaştı diye egzersize ara verdim , kaç gündür beklemedeyim hastada olmadım sinir oldum, egzersizden soğumam inşallah tekrar başa dönmek istemiyorum

hanımlar merhaba, benimm özel günüm yaklaştı diye egzersize ara verdim , kaç gündür beklemedeyim hastada olmadım sinir oldum, egzersizden soğumam inşallah tekrar başa dönmek istemiyorum

canım ben de adetime bikaç gün kala bırakmıştım ama burdaki arkadaşlar bana öyle kızdı ki anlatamam
bekleye bekleye adet de olamadım aynen böyle, keşke dedim yapsaydım o ara egzersiz.. bence sen de olana kadar yap
soğumazsın merak etme, ben adetimin bittiği gün yenmiştim

canım tamam güzel düşünmüşsün de kastığın sürece 2. denemen de olmayacaktır. napıcaksın her ilişkinde anestezi uzmanı mı çağırcaksın?:26:
senin egzersizlerle ve kendi kendine telkinlerde bulunarak kasmamayı öğrenmen gerekiyodu, ama maalesef sürekli olumsuz düşünmek yenemicem demek bu sonuçları getiriyor beraberinde
bence senin psikoloğa ihtiyacın var, kaç bin tl olursa olsun evliliğin için parayı gözden çıkarcaksın artık

aynenn canım haklısın . zaten benim adetim düzensiz ama ne bileyim olacak belirtileri vardı , yapcam canım sağol

iyi akşamlr kızlar lütfen yardım istiyorum sorum şu:ben egzersize basladım jel aldım bugün baktım işaretparmak ilk bogum derken orada kalakaldım kısacası çok fazla kasılıyorum parmagada izin vermiyor beynim elimde olsa zaten vajinismus olmazdım...istem dışı kasılmalarım çok fazla kısacası benm egzersiz yapmamı bile engelliyor sizler nasıl yamıştınz kasılmaları kontrol altına alamazsam egzersiz nasl yapcam lütfen yardımcı olunn arkadaslar...ve hevesim kırılıyor yoruldum bu ikinci egzersiz denemem di..:2:

ya çok fena oraya dokunamıyorum serce parmak egzersizi denedim ilk defa pek beceremedim neler okuyorum 3 parmak falan deneyen war ben yapabilecegimi pek sanmıyorum off yaa ne zormuş neden böyle sıkıntı yaşıyoruz yazık bize ((

işaret parmakta ilerleyememe nedenim çok fazla kasılıyorum resmen kapanıyor vaji.. ve müsade etmiyor hevesim kırıldı... bu egzersizlerin yolu ne çözemedim bi türlü yaa bu ne yaaaa... zaten parmağı içeriye alabilsem peniside alırdım kiii oyuzden egzersiz zorrr...

ben egzersiz sırasında mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyodum canım , bazen gözümü kapatıp müzik dinliyodum, bazen film veya dizi seyrediyodum ve gerçekten de faydası oluyodu..
sürekli kafanı oraya odaklarsan korku hissin baskın çıkıyor maalesef

haklıısn inşallah canım artık olsun istiyorum bıktım bu yükten

canım inşallah ya artık olsun bitsin böyle yaşamak çok zor sırtında bir yük onu taşımak zorunda kalıyorsun

Gülşah merhaba bende senin gibi parmak la başlamak istedim ama bir türlü olmadı korktum ben oranın artık kapalı olduğunu düşünüyordum ilk önce aynayı al ve vajinanı incele ıkın bak nefes al bak ben burada yazılanları okuyarak 20 gün sonra başladım ancak düşün bu kadar korkağım:):) ben kulak çöpüyle denedim o oldu streçle ve kayganlaştırıcı sür dene belki işine yarar bu bilgi ben kulak çöpünü yarım alabildim reglim bitsin devam edeceğim inşallah vakit kaybetme sende başla.valla ben bu kadar adım attıysam herkes atar arkadaşım bunu yeneceğiz başka çaremiz yok:):)

Canım ben p...s denemesine 8,5-9 cm den sonra geçmiştim Daha neyi bekleyeceksin tatlım hazırsın artık hadiii

Hamilelik güzel gidiyor çok şükür Arada bebiş cilve yapıp bulantı yapıyor ama çok şükür iyiyiz

canım bende senin gibiydim halada öyleyim parmağımı alamıyorum ama aparatı alıyorum aparat yap kendine kulak çöpünü sar peçeteyle onu dene bende parmak alamadım ama aparatta kasmıyorum bide öle dene

canım söylediklerin bana ve burdakı herkese okadar tanıdık okadar bıldıkkı ama hepımız bır yerden basladık yerı geldı bıraktık uzulduk agladık korktuk ama pes etmedık tekrar tekrar başa döndük bu vajınusmusun dıger bır tabırıde erteleme hastalıgı gercektende oyle sureklı ertelıyorduk yok o gelecek yarın olsun yok bu olacak dıger gun olsun yok reglı oldum bır hafta kalsın dıye dıye aylarımız gectı ben 9 ayımı yazık ettım gercektende yazık etmısım bunu yaşayınca ogrenıyorsun bumuymus bunun ıcınmıymıs hersey dıyorsun cunku ne bır acı ne bır yanma nede bır sızı gırdıgını bıle anlamadım ben sımdı okurken dıyeceksınkı yendıgın ıcın rahat rahat konusuyorsun evet yendıgım ıcın rahat rahat konusuyorum cunku korkulacak bırsey aylarımızı yıllarımızı alacak bırsey olmadıgını bılıyorum artık. inşallah sen ve senın gıbı bırcok kısının ıyı haberlerını alırız burada ha bıde şu var ben burdakı soylenenlerle ılerledım ama vajıyı ılacla yendım tabıkı burdakı egzersızlerın cok faydası oldu aşama aşama burdakı egzersızlerı yapıp daha sonra doktorun verdıgı ılacla aparatı kullanmaya basladım anestol pomad dıye bır ılac vajınan ıcıne ve aparatına suruyorsun kucucuk bır uyusukluk hıssınden sonra kasların kontrolu senden gıdıyo tamamen gevsıyo ben o sekılde yendım ama oncesınde egzersızlerı yaptım parmakla yapamadım mıgdem kaldırmadı oyuzden mumdan aparat yaptım kendıme

canım bende parmakla yapamamıştım serce parmagımı denemıstım ama mıgdem kaldırmamıstı ondan sonra aparat yapmıstım kendıme kulak çöpüyle başla sende onunda emın ol daha rahat olacaksın ınan bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…